![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię masę markowych ciuchów -XS S MZAMKNIĘTE
![]() ZAPRASZAM TUTAJ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372329 DOKŁADKA 4.10 - Dokładka - spodnie skiny tally weijl - baleriny w szpic- plaszczyk nike - kurteczka top shop - STRONA 3 Witajcie ![]() Mam masę markowych ciuchów na wymianę. Będę je wystawiać stopniowo. Uważam, że wymiana to świetny sposób na odświeżenie swojej szafy. Mój rozmiar to raczej S. Szukam: z wysokim stanem spodnie (oddam wiele!!!!! ![]() kardigany, najlepiej za pupę, duże i małe drewniane(ciemne) bransoletki duże torby (nie sportowe) leginsy (!!!!) najlepiej czarne za kostkę, kryjące z zameczkami/ na pietę paski na talię buty 37 lub 38 - botki lub kozaczki karmelowe ![]() koszule długie jakieś fajne eleganckie okrycie eko skórkę karmelową - chętnie wymienię na szarą orsay rurki - SKINY - 36/38 Ciuszki wysyłam czyste, uprane i wyprasowane Wszystkie ciuszki są z pierwszej ręki z markowych sklepów O jakichkolwiek wadach informuję - więc nie odmieniam się, wymiary na życzenie mogę padać, a rozmiar jest zawsze podany - możesz pytać do woli ![]() Zawsze odpisuję, nawet jeśli nic nie znajdę Ty pisz u mnie ja u Ciebie ![]() Uwaga, niektóre moje ciuszki mogły się już kiedyś pojawić na wizażu, gdyż moja siostra tez kiedyś miała tutaj konto. Zaraz zacznę dodawać ciuszki ![]() SUKIENKA ATMOSPHERE NA 3 STORNIE !!!;-) DOKŁADKA Duża torba lakierowana a'la skórka krokodyla - nie ma żadnych widocznych śladów użytkownika, solidnie wykonana jakieś włoskiej firmy (nie pamiętam) - więcej informacji dla zainteresowanych p.s.nie mogłam się zdecydować które zdjęcie najlepiej oddaje jej urok- jak dla mnie to te pierwsze ![]() Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-08 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię masę markowych ciuchów -XS S M
SPODNIE - PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ LINKÓW TYLKO TYTUŁ CIUSZKA
1. MARKOWE JEANSY COBRA ROZMIAR 26/32 - RURKI BIODRÓWKI-NOWE (TYLKO PRZYMIERZANE) METKI SĄ ODERWANE, ALE JESZCZE ZOSTAŁY "PLASTIKI" ![]() 2.RURKI SKINY - DENIM PRIMARK - ROZMAIR 38 - W STANIE IDELANYM - KUPIŁAM JE NA PODOBNYM PORTALU ALE SA ZA DUZE - WYMIARY: PAS 39, BIODRA: 48, DŁ CAŁKOWITA: 104, NOGAWKA: 15 -NIE MA 3.RURKI SKINY H&M - w stanie idelanym, nogawki nienaruszone, nigdzie nie przetarte - jak nowe - jeszcze mają nitki od metek - na mnie niestety za duże - rozmiar 30, ale proszę koniecznie sprawdzić wymiary: pas: 38, biodra:49, długość nogawki: 104, nogawka na dole: 15, kolor jak na pierwszym zdjęciu - bardzo ciemne - WYMIENIONE 4.CUBUS CIEMNE RURKI 38,PAS=40, DŁUGOŚĆ=110, SZEROKOSC NOGAWKI NA DOLE=16, BIODRA=46, jedyna wada to wyblaknięte nogawki z tyłu, ale nie podarte - WYMIENIONE Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-04 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 1.T-shirt chabrowy- rozmiar S/s - Dunnes Stores - stan idealny - ma bufki lekkie przy rękawkach - ciemniejsza niż na piwerwszym zdjeciu 2.Bluzeczka z żabotem szara tak jak na drugim zdjęciu (nie wyblakła!) - Tally Weijl - rozmiar xs,ale pasuje tez na s i na m - w stanie idealnym 3.Pasek chabrowy - nowy bez metki-NIE MA 4.Torba duża! - bez jakiś uszkodzeń! Kolor taki jak na fotce z bliska DOKŁADKA CZ 2 Koszula ATMOSPHERE, nie wiem czy chcę wymienić, ma fajne bufki na rękawach, zapinana na guziczki pod szyję w folkowy wzór - rozmiar metki przekłamany, ja nosze s i z paskiem jest idealna, bez paska pasuje do L - w stanieidelanym - nie ma Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-08 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
NARZUTKA - casual wear - w stanie idelanym - sniezno białe - rozmiar S
Kardigan różowy Warehouse - rozmiar to tak luźne S - idealne na M - upięte L - jako nowy - zero zmechaceń - wymiary:długość:54, długość rękawa pod paszką: 30, szerokość pod paszkami: 44 - sweterek na rękawki 3/4 -WYMIENIONE H&M cieplutki na jesień i zimę, rozmiar M - idelany, zero zmechaceń Bluzeczka NEW LOOK s - BIAŁA - brak śladów noszenia Gorsetowa bluzka TALLY WEIJLY NOWA-nie ma BOKSERKA CUBUS ROZMIAR S - stan idelany-nie ma NOWY na jesień szal w lato pareo. jest dość duża więc spokojnie może służyć jako pareo lub szal C&A ROZMIAR M STAN NIENARUSZONY SUPER WYGLĄDA NA BIAŁĄ BOKSERKE Bluza na zamek RAVEL w groszki, rozmiar S - stan idelany, brak jakichkolwiek wad, w tali sznureczek H&M YOUNG - s - przechodziłam w niej chyba z pół zeszłego lata, ale w tym lecie leży mi w szafie Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-08 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Gorsetowa bluzka TALLY WEIJLY NOWA
jak sie wciełam to bardzo przepraszam:/
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
VERO MODA - MAŁA CZARNA - NOWA z metką- rozmiar S (choć spokojnie wejdzie M),w rzeczywistości jest to głęboka czerń, plisowana z przodu i tyłu.Każda kobieta powinna mieć choć jedną małą czarną w swojej szafie
![]() Bluza w rozmiarze S, rękawy 3/4, brak śladów użytkownia(jet jakieś angielskiej firmy, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć) PANTERKOWE BALERINY - NOWE - rozmiar 38 DOKŁADKA CZ 2 Sukienko-tunika folkowa - rozmiar uniwersalny, bo jest w biuście gumka, ja noszę s i wygląda jak na fotkach - jedyną wadą jest zaciągnięta nitka na około3cm przy gumce biegnącej na biuście (mało widoczne) Bolerko biało TALLY WEIJL - rozmiar z metki m ale pasuje też na s, na l tez pewnie - stan idealny Kurtka wiatrówka REPORTER - jest nowa bez metek, rozmiar to na xs i s - wymiary dla zainteresowanych Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-08 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
h&m kolczyki - kolor morski - taki jak na 1 zdjęciu- są bardzo ładne i lekkie - sama bym je nosiła, ale kupiłam je do koszuli, a w domu okazało się, że to inny odcień
BERSHKA NOWA SUKIENKA w rozmiarze M,ale ramiączka są regulowane i z tyłu jest gumka więc pasuje idealnie na S.. ja niestety mam za duży biust do niej ![]() LEE rozmiar to chyba L, ale proszę sprawdzić wymiary: pas=45, długość=40/34(zawinięte), szerokość w udzie=29, biodra=54.są naprawdę świetne, tylko na mnie za duże, jedyna ich wada to dziurka nad zamkiem widoczna na zdjęciu (da się zacerować), cienki, wygodny i przyjemny jeans, można podwinąć i zapiąć na guziczki TALLY WEIJL rozmiar M- w szare paseczki (słabo te paski wyszły na zdjęciu..) wiązana w tali, była w niej raz na tegorocznych urodzinach siostry,ale już na mnie wisi... więc jest jak nowa-na zdjęciu nieuprasowana - chętnie wymienię na inną koszulę w rozmiarze s -NIE MA LONG - EIGHT NINE, rozmiar m, chociaż od razu po praniu jest malutka na s - w stanie idealnym, mam kilka rożnych białych bokserek w tej rzadko chodziłam H&M DIVEIDED rozmiar 32 - ale wychodzi większy - raczej s/m - w stanie idealnym- jest przede wszytkim śnieżno biała! h&m young tunika na 164cm - w stanie idealnym - ja mam za duży biust do niej i jak widać na zdjęciu bardzo się rozciąga na biuście (c) PROMOD - letnia tegoroczna kolekcja - rozmiar z metki to 2, ale została zwężona na S (skrócona przy szyi),z lekkiego przewiewnego materiału na bawełnianej podszewce, dół typu bombka - mogę wymienić,ale tylko na coś wyjątkowego, bo jeśli ktoś kupuje w promod to wie jakie tam są ceny, a za tą bluzeczkę dałam 150zł (mam jeszcze metkę) - byłam w niej raz na jakieś imprezce i może z 2 razy w kościele i nie posiada żadnych śladów użytkownika!! DOKŁADKA DORTY PERKINS -BLUZECZKA GRANATOWA Z DUŻĄ KOKARDĄ - ROZMIAR TAK M/L,ALE JA NOSZE S I PRZY WYSOKIM STANIE BYŁA IDEALNA - MIAŁA JĄ RAZ UBRANĄ W TYM ZESTAWIE PONIŻEJ WYMIENIONE Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-04 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1254169255
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1254170215 wymianka?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za rurki diverse albo ceply sweter hm?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Kamizelka, bezrękawnik HOUSE, rozmiar S, ale dół jest na gumce więc się naciąga. Kiedyś w środku przy zapinaniu przychwycił mi się materiał i popruł, ale jak widać na zdjęciu jest to już poszyte i praktycznie nie widoczne. Bardzo grzeje w zimne dni
![]() Sweter, AMISU, rozmiar s, stan idealny poza jednym defektem widocznym na zdjęcie, jednak to nacięcie jest w środku i tego nie widać, śnieżno biały! gorsetowa atmosphere stan idealny moim zdaniem to jest 36/38 - siostra się tutaj za nią wymieniła, ale jej nie przypasowała a mi tez ![]() AWEAR pasek panterka RAVEL,r.S - nowy z metką nie ma! Clock house, r.L RACZEJ TO M- rękaw na szewku był zszyty, lecz jest to tylko widoczne na lewej stronie TALLY WEIJL, r. XS - nowa z metką Na dziś to koniec- miłej nocki ![]() ![]() Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-09-30 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1254169255 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1254169702 ?
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
może chciałabyś wymienić
gorsetowa atmosphere stan idealny moim zdaniem to jest 36/38 - siostra się tutaj za nią wymieniła, ale jej nie przypasowała a mi tez ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej.znajdziesz cos u mnie za:
NARZUTKA - casual wear - w stanie idelanym - sniezno białe - rozmiar S ![]() gorsetowa atmosphere stan idealny moim zdaniem to jest 36/38 - siostra się tutaj za nią wymieniła, ale jej nie przypasowała a mi tez ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej cou mnie za MEGA RURKI DIVERSE r 29 - BARDZO ZWĘŻANE BIODRÓWKI
Kardigan różowy Warehouse - rozmiar to tak luźne S BERSHKA NOWA SUKIENKA w rozmiarze M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś za:
2.RURKI SKINY - DENIM PRIMARK - ROZMAIR 38 - W STANIE IDELANYM - KUPIŁAM JE NA PODOBNYM PORTALU ALE SA ZA DUZE - WYMIARY: PAS 39, BIODRA: 48, DŁ CAŁKOWITA: 104, NOGAWKA: 15 Kardigan różowy Warehouse - rozmiar to tak luźne S - idealne na M - upięte L - jako nowy - zero zmechaceń |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1254168999 i za gorset??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za jeansy cobra i diverse, narzutke białą, białą bokserke ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej, cos za rurki h&m i cubus oraz sukienke vm?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za MEGA RURKI DIVERSE r 29 - BARDZO ZWĘŻANE BIODRÓWKI http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1254168999
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Ok
![]() Tylko jakbyś mi podała jego wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
do 19 postu odpisane - resztę jutro
![]() DOKŁADKA Tunika Amisu, rozmiar z metki XS, ale pasuje aż do M od siostry z wymiany,ale nie pasuje nam fason ![]() Bluzeczka OASIS - rozmiar M w kropeczki czarne PANTERKOWE BOLERKO QUIZ-rozmiar wydaje mi się uniwersalny na metce jest m/l a ja mam s i też pasuje DOKŁADKA CZ 2 Skórzane rękawiczki - chabrowe -nowe Tunika ATMOSPHERE NOWA Z METKAMI - pasuje na s i m Bluzeczka TALLY WEIJL NOWA Z METKAMI - rozmiar xs pasuje też na s Bluzeczka h&m - w stanie idealnym - rozmiar xs Tunika turkusowa - rozmiar uniwersalny xs/s/m Edytowane przez skarb_panstwa Czas edycji: 2009-10-02 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za rurki 1?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.