|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
opaski,ziemi egipskiej,lumene,kremu pod oczy,świeczek
Drogie wizażanki,
Jesli macie coś z tej listy na wymiankę, piszcie proszę. Zapraszam i pozdrawiam! ![]() PILNIE SZUKAM: - Dove, Go Fresh Cool, Dezodorant antyperspiracyjny w sprayu o zapachu lilii wodnej i świeżej mięty - markowy nowy puder sypki w jasnym odcieniu - ziemia egipska - zapachy - Miss Dior Cherie, Moschino Glamour, MyQueen (Alexander McQueen), Cat Deluxe Naomi Campbell, Curious by Britney Spears - płyn do czyszczenia pędzelków - świeczki, kadzidła - kulki, olejki i sole do kąpieli itp - baza Lumene lub Art Deco pod cienie - apteczny krem pod oczy - z małym ubytkiem lub nowy - opaska do zabiegów kosmetycznych (taka do odsunięcia włosów z twarzy) na rzepy - preparaty na zmniejszenie porów - pędzelki do makijażu - Sephora, Inglot, EDM itp itd - roze bourjois - papierowe pilniczki do paznokci - oczywiscie nowe - średnio lub górnopółkowe cienie do oczu - paletki, pojedyncze - chetnie kolory neutralne lub do smokey eyes Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-02-09 o 18:15 Powód: zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: colorstay,cat deluxe,clinique,mac,bronz erów.. WISHLISTA:)
podoba mi się kilka rzeczy u Ciebie
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jasny podkład Maybelline Pure Mineral 021 Nude użyty kilka razy, prawie cały.
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- znajdziesz u siebie poza wątkiem coś w zamian może z mojej wish? bo w wątku nic nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam ok 30/100 ml MyQueen, parę nieużywanych tubek (po 5 ml) Colorstaya, zdaje się, że mam też pore minimizer Clinique'a. U Ciebie podoba mi się tylko bambusek. Znajdziesz coś - jeśli nic z wymienionych - u mnie za niego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
soso, oczywiscie masz ladne rzeczy i kilka mi sie podoba, natomiast za bambuska szukam czegos co mnie powali, gdyz bardzo go lubie (ale nie zdolam zuzyc) i tego chyba nie znalazlam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
gdybys soso wypatrzyla cos innego dla siebie w ktoryms z watkow to koniecznie daj znac!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.