|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bronzer Lancome za korektor HR
Dzieńdobry
![]() szukam korektora hr najlepiej nr 2, oddam bambusa Lancome z ubytkiem max. 10 proc. i dorzucę próbkę różowego shimmera Diora w oryg.op. na wypróbowanie. i kilka próbek innych. np. tuszu l'extreme lancome. ten tusz to niezłe cudo, malował i nadal maluje od 4 m-cy conajmniej, jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, ten lancome nie chce wyschnąć. mogę też dorzucić jasnozłoty lakier do paznokci maca, 75 proc. pojemności. kto chce bambusa, zapraszam, w sam raz na zimę ![]() ![]() Druga oferta wymiankowa to suchy olejek nuxe 60/100 ml (do sprawdzenia) - wzamian za suchy olejek z drobinkami nuxe ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-16 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bronzer Lancome za korektor HR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- no tak, tylko że ja chcę wyłącznie korektor hr i nie oddam wzamian nic innego jak ten właśnie bronzer. ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-16 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() natomiast magik mowi, ze ma sie niezle i chce do adopcji ![]() ![]() takze mysl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bardzo chcę korektorek, ale chciałabym też coś dla wyrównania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acha, i jaka to cudna terra? chanelowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.