|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Sukienki, buty, kosmetyki od Bizarrelli
NIEAKTUALNY
Noszę rozmiar M-L w zależności od rozmiarówki, wzrost 1,65 Nie proponujcie mi ciuchów bazarkowych, sportowych!!! Moje ciuszki są w stanie idealnym, o ewentualnych wadach zaznaczam. Zasady jak u innych. Preferuje szybkie i konkretne wymianki. Jeżeli interesują Cię moje rzeczy, odpisuj. Nie lubię czekać długo na wiadomości. Tak samo w druga stronę, w miarę szybko odpowiem na wszystkie wiadomości. NIE TOLERUJE LINKÓW!!!!!!!!NIE BEDĘ NA NIE ODPOWIADAĆ!!!!!!!!! Szukam: Szerokich pasków, BARDZO PILNE!!!!!! kAMERY INTERNETOWEJ DŁUGICH KOSZUL Sukienek jesiennych, bawełnianych. Sukienek z delikatnego materiału, zwiewnych.. Kozaków, butów na słupku, platform, balerin, tylko duże rozmiary 39-41!! ![]() Tunik Leginssy Czarne kryjące rajstopy nieużywane Kosmetyki z oriflame Cienie do powiek, paleta Manly!!! Kaszkiety Płaszcze zimowe Spodnie rurki, ew. proste Sweterki Kamizelki Torebki Maski do włosów Doładowania do play Serum do twarzy z Wit. C Podkłady z Revlona, Estee Lauder, Prostych spodni, eleganckich i dopasowanych. pIGMENTY Z MACA, NYXA, JASNE ODCIENIE Zapraszam serdecznie do wymianki ![]() A oto moje ciuszki: 1. prześliczna czerwona sukienka, zdjecie nie odzwierciedla koloru, jest to intensywna czerwien, założona kilka razy, rozmiar 38, ale na 40 tez będzie pasowac, u góry na biuscie mala kokardka, dół sukienki w kształcie koła, pieknie wiruje w tańcu, kupiłam ją za 235zł, firmy Nuance, oddam tylko na coś super wymiary:dług. w biuscie 81cm, w pasie 70cm, dlugosc calkowita 83 cm materiał jest średnio rozciagliwy, bardziej sztywny, ODDAM TYLKO ZA COŚ SUPER!!! 2. czarna sukienka, z fioletowym pasem, zawiązywanym z tyłu na kokardę, mała skaza, nitka poszla, ale trzeba dobrze się przyjrzec żeby zauważyc, głeboki dekolt, firmy pretty girl całkowita długosc 116cm w pasie 68cm długośc od delkoltu 77cm ODDAM TYLKO ZA COŚ SUPER!!! 3. różowa bluzka w kwiatuszki, forever21, rozmiar M, szerokie rękawy, 4. świetna koszula w kratkę z kołnierzykiem z bufkami na ramionach, szyta z srebrną nicią, jest prześłiczna, niestety, z rękawków poszła nic i trzeba tylko ladnie zszyc w tzw.harmonijkę, mi się nie chce :P, rozmiar 40, firmy CADOE, oddam tylko za coś super!!! 5. spodenki w kropki, rozmiar 38/40 długośc od kroku22cm szerokości 84cm szerokośc nogawki 50cm 6. czerwona bluzeczka rozpinana na guziki, z kołnierzykiem z bufkami na ramionach, kolor intensywnieszy niż na zdjęciu, rozmiar 40 ale to zdecydowanie 38, oddam tylko za cos super!!! 7. żakiet z Tally Welijl, rozmiar XS, ale to raczej S szerokośc 80cm dlugosc 90cm 8. sweter w paski Diverse, głeboki dekolt szerokosc 84cm dlugosc77cm długosc od dekoltu w dół 27cm 9. biała mini, Diverse, rozmiar M, długośc 29cm szerokosc w pasie80cm na dole szerokosc 48cm Edytowane przez bizarrella Czas edycji: 2009-10-23 o 19:32 Powód: nieaktualny wątek |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sukienki, buty, kosmetyki od Bizarrelli
)
Edytowane przez bizarrella Czas edycji: 2009-09-30 o 01:28 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Pigment z MAC-a, odcień intensywny niebieski,
Pigment z MAC-a kolor opalizujący miedziano-złoty Podkład Oriflame giordani Gold, age-defening, kolor Natural Beige, okolo 2/3 opakowania Cienie w tubce z MAC-a, Paints Peintures, kolory czarno-szary, oraz ruda pomarańcz, Odżywka do paznokci wzmacniająca, raz użyta Szminka Avon, vino disco, raz użyta Telefon Sonny Ericsson K310i+ ładowarka Farba do włosów Paletce odcień nr 3 Książka Excela Edytowane przez bizarrella Czas edycji: 2009-09-30 o 17:34 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
zielona sukienka, r. s, xs, dla chętnych dodatkowe wymiary
kupon do ORSEY, wartość 20zł-ważny do końca października, na zakupy powyżej 80zł Edytowane przez bizarrella Czas edycji: 2009-10-13 o 18:30 Powód: dodanie sukienki |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
mam super nowy szeroki pasek i 2 kamry internetowe nowa i uzywana
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
witam cos za
czarna/czewona sukienke? biale pantofelki
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos za koszule w krate?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
coś za:
cienie do powiek zintegrowane Inglot, kilka razy użyte |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Może soć wypatrzysz z obu wątków za czerwoną suknienkę ?ZApraszam, zajrzyj
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
czerwoną sukienkę: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1254266618 mogę prosić zdjecie z przodu? |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
nie patrz w moje ulubone bo to nie sa moje ubrania ! a szra torbe szukam! kamery mam poza watkiem
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie 2 sypkie i 2 w tubach cienie mac-a?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cienie w tubce z MAC-a, Paints Peintures, kolory czarno-szary
Telefon Sonny Ericsson K310i+ ładowarka Farba do włosów Paletce odcień nr 3 cos u mnie?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz kurczę, muszę się zastanowić, czy czerwień to będzie odpowiedni odcień dla mnie
Spodobała mi się ta sukienka, ale szukam bardzo na weselicho chabrowej/szafirowej czy coś z turkusu/ zieleni? Może posiadasz?Oddałabym wiele, na pewno coś z tego co Ci się podoba i co tam jeszcze byś chciała Daj znać.Pozdrówka!ach, puder bambusowy ma postać białego proszku, taka mgiełka, na twarzy transparentny. Bardzo zachwalany przez zwolenniczki naturalnych produktów z Biochemii Urody Z EDM na pewno bym coś znalazła..
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Nic ; |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
nic nie widze...
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
co bys za nie chciała czarne platformy na przezroczystym obcasie, są bardzo wygodne pomimo wysokości, MAJĄ AŻ 15 cm!!! są bardzo stabilne, raz założone, jak nowe, stan określam na celujący, kupione w Anglii, rozmiar 7
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnie?
za: 8. sweter w paski Diverse, głeboki dekolt szerokosc 84cm dlugosc77cm długosc od dekoltu w dół 27cm |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, nie będę Cię trzymać w niepewności
Zarezerwujesz mi sukienkę do jutra wieczora ? Jesli bym mogła jeszcze poprosić o foto przodu.Jeszcze się po prostu waham A wymiarki mierzone bez naciągania?A jeszcze coś widzisz u mnie wątku oprócz Diora, Guerlain , Clinique, pudru bambusowego i EDM ? MOże ewent. Meteoryty Guerlain+coś jeszcze ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Białe sandałki atmosphere z kokardką, nowe, posiadam kilka rozmiarów, od dl.wkladki 24,5-25,5, bardzo ładnie wygłądają na stopie, w środku śliczny motyw w panterkę i kwiatki, 9cm, nie czuje sie wysokości, stan idealny, oddam za coś super
Telefon Sonny Ericsson K310i+ ładowarka Odżywka do paznokci wzmacniająca, raz użyta |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
cos za 5. spodenki w kropki, rozmiar 38/40 ?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to musiałabym się zastanowić, czy oddawać cienie Diora, bo chciałabym je zamienić na inną paletkę
Guerlain byłabym jeszcze skołonna oddać, sample EDM również (wieczorkiem wypiszę odcienie).Chodzi o ten płaszczyk z opisu ??? .Płaszczyk wiosenn0-jesienny w kolorze czerwonego wina(ciemna czerwień), http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1239735830 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1239735830 Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-09-30 o 17:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

)

a czapeczki mam w rezerwacji obie