|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Escada, Alessandro dell'Acqua, Max Factor
NIEAKTUALNE
Wymienię: 1. Escada Margaretha Ley EDT, ok. 18-20/50 ml, buteleczka sfatygowana od noszenia w torebce (rysy na korku). Unikat, trudny do zdobycia. NIEAKTUALNY (Kolciag) 2. Alessandro dell'Acqua (damski) EDT, 10/25 ml nuty zapachowe: geranium, groszek, kolendra, peonia, róża, hibiskus, piżmo, drzewo sandałowe, kadzidło (w moim odbiorze jest on bardziej drzewny, niż kadzidlany). NIEAKTUALNY (Kolciag) 3. Prasowany cień do powiek Max Factor Earth Spirits, kolor 110 Onyx, nowy, nietestowany, ma minimalną skazę (rysę) na wieczku. 4. Mini szminka Max Factor w kolorze Midnight Plum (710), przypuszczam że ma około 0,5-1 g (porównywałam z pełnowymiarowymi szminkami), nowa, nietestowana. A za koszt przesyłki oddam następujące rzeczy (mogę też je dorzucić gratis do wymiany) : 5. Trwała konturówka do ust Gosh Velvet Touch Waterproof Lipliner, kolor Pink Peony, zużyte jakieś 10-15%. Mam ją od roku i niestety nie znam daty ważności. 6. Trwała szminka w płynie Max Factor (odcień 150 - chłodny róż) plus bezbarwny sztyft utrwalający, nabłyszczający i nawilżający usta. Zużycie maksymalnie 20%. Mam je również od około roku i niestety nie znam daty ważności. W zamian najchętniej przyjmę perfumy (nie pogardzę odlewkami), a także dwufazowe płyny do demakijażu oczu, płyny micelarne, dobre kremy pod oczy i ujędrniające, fajne klipsy i inną biżuterię (nie kolczyki), piankę do włosów L'Oreal tecni.art nr 4 lub 5 i inne ![]()
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2009-10-18 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Escada, Alessandro dell'Acqua, Max Factor
Ja spróbuje po Escadę
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post13883226 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, przeoczyłam Twój post
![]() U Ciebie interesowałby mnie zapach Darling Kylie Minogue, ale ma większą pojemność. Może wobec tego dorzuciłabym Ci jakieś perfumy do Alessandro? Mam np. końcówkę 5/15 ml Arden Green Tea, mogę zrobić odlewkę Escady Lily Chic, Femme Mont Blanc, Skin Trussardi, mam też sporo fabrycznie nowych próbek...
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bardzo
![]() Tylko Coty jest mniej niż 25 ml - minimalnie 20 ml ![]() Nie chcę naciągać, więc piszę, w wątku już poprawiam. Jeżeli nadal jesteś chętna, to już mogę na priv zaprosić ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się zarówno Escada jak i Alessandro dell'Acqua
![]() Tylko na prowl musiałabyś czekać do 10 października ![]() ![]() Absynthe mam... ale trochę ciężko mi się ich pozbyć ![]() Z kolorówki niestety nic, ponieważ kolorówki mam w nadmiarze ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- No dobra... masz mnie ![]() Tylko może jednak wyślemy razem, nie chcę żebyś tyle czekała ![]() Zwłaszcza, że 10 to sobota, więc ja mogę wysłać dopiero w poniedziałek 12 ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1[/B]. Escada Margaretha Ley EDT, ok. 18-20/50 ml, buteleczka sfatygowana od noszenia w torebce (rysy na korku). Unikat, trudny do zdobycia.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Interesująco brzmią:
5. Trwała konturówka do ust Gosh Velvet Touch Waterproof Lipliner, kolor Pink Peony, zużyte jakieś 10-15%. Mam ją od roku i niestety nie znam daty ważności. 6. Trwała szminka w płynie Max Factor (odcień 150 - chłodny róż) plus bezbarwny sztyft utrwalający, nabłyszczający i nawilżający usta. Zużycie maksymalnie 20%. Mam je również od około roku i niestety nie znam daty ważności. ale dobrze byłoby zobaczyć zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Oto zdjęcia. Na pierwszym wszystko co Cię interesuje, na drugim cała długość sztyftu Max Factor i kredki Gosh.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witaj, ta szmineczka to ciut za ciemna dla mnie....ale konturówka ok.
co byś za nią chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie ten puder Everyday Minerals odcień Sunlight, ale moja konturówka to za niego za mało. Jakich jeszcze rzeczy szukasz, to będę wiedziała, co Ci zaproponować? Na pewno mogę dorzucić z 10 nowych próbek różnych perfum (głownie sephorowe nowości), a co jeszcze Cię interesuje?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem...może jakaś pielęgnacja - coś z nie kolorówki której mam dużo....poszukuję np. różnych produktów z sally hansen, lub nawet avon. jak masz więcej rzeczy na zbyciu to możemy większą wymiankę zorganizować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
oscar raczej nie...
wymieniłabym na escadę, ale już nieaktualne... może innym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mam, wczoraj przyjechało
![]() Tylko że moja córa jest chora i jestem do końca tygodnia uziemiona w Piasecznie ![]() Także jeżeli nie masz nic przeciwko to spotkać się mogę dopiero pewnie koło weekendu jak nie po ![]() Chyba że jednak wysyłamy, wtedy koło środy mogę wysłać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.