|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kropki/kółka i co dalej ??
Witam!
Postanowiłam założyć wątek gdyż mam dylemat. Mąż przywiózł mi z pracy takie kółka/kropki w zasadzie jak na zdjęciu.Mam ich łącznie 500 szt...kolory jakie są widać...chciałam zrobić z nich może coś do pokoju mojego synka. Myślałam o jakiejś "ozdobie" na ścianę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kropki/kółka i co dalej ??
ja bym ja pociela na waskie cząstki i z nich ukladała jakies kwiaty, łodygi, lisci
zawsze mozesz potrenowac na zwyklym papierze, pociac kolka na jakies czesci i probowac z nich cos ukladac, zanim zaczniesz z tymi wlasciwymi ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Wklejam tu zdjecia prac zrobionych przez dzieci w mojej swietlicy ale moze stana sie dla ciebie inspiracja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w sumie to racja ale kwiaty moga byc tylko dodatkiem do calosci projektu na scianie
a moze motyle? chmurki z polowek i cwiartek? bierdronki z czerwonych kolek tez wyjda,żuczki, gąsiennice ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.