|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
awatarki w KWC?
Pewnie wątek na ten temat już był, tylko ja nie mogę znaleźć. Czemu zniknęły awatarki przy recenzjach? Zanim wypiszę listę argumentów za ich przywróceniem, poproszę jakąś dobrą duszę o linka do wątku, gdzie taka lista pewnie już jest - i do tego do kompletu z listą niezbijalnych kontrargumentów Złosia.
I tak Was lubię ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: awatarki w KWC?
Cytat:
1. obciążały znacznie łącza użytkowników; na niektórych ekranach KWC user musiał ściągnąć ich nawet 50! Czyli 50x 20KB - 1MB samych avatarów. Dla posiadaczy słabszych łączy to była katastrofa, a KWC jest dla wszystkich, nie tylko dla tych surfujących na super kablach ![]() 2. nie zapomnijmy o obciążeniu serwera, który przy każdym wywołaniu jednej strony musiał 50x zapytać serwer bazodanowy o avatar; stan naszych serwerów widać w apelu o poszukiwaniu sponsorów... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: awatarki w KWC?
To mnie przekonuje
![]() W takim razie nie będę jednak wszczynała kampanii na rzecz przywrócenia awatarków w KWC... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.