|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() problem -nie pokazują mi sie ostatnie komentarze
mam problem ze swoim wątkiem, a mianowicie nie pokazują mi sie ostatnie komentarze od wizażanek (dostaje powiadomienie na maila wchodzę a tych komentarzy nie ma)
i mam jeszcze jeden problem z tym, że nie moge otworzyć większości wątków z czerwoną kopertą, tych co mają dużą ilość komentarzy. czy mozna coś na to poradzić?
Postrzegam świat jako coś otwartego, owianego tajemnicą, której żadna nauka nigdy nie odkryje. Architektura odgrywa podstawową rolę w rozumieniu wielu spraw, ponieważ dostarcza przestrzeni do oglądania nieba, ulicy, innych ludzi wchodzących przez drzwi. Daniel Libeskind
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: problem
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
pomogło
![]() ![]() a co z tym moim wątkiem i komentarzami ? dlaczego mi sie nie pokazują w wątku a maile otrzymuje?
Postrzegam świat jako coś otwartego, owianego tajemnicą, której żadna nauka nigdy nie odkryje. Architektura odgrywa podstawową rolę w rozumieniu wielu spraw, ponieważ dostarcza przestrzeni do oglądania nieba, ulicy, innych ludzi wchodzących przez drzwi. Daniel Libeskind
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
już wszystko ok
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CraftMod
|
Mam problem z załączeniem zdjęć.
Format taki jak trzeba. Waga wporządku. Usunełam ciasteczka wizażowe, zawartość folderu temp. Włączyłam nawet ponownie komputer Wcześneij wcale nei chciało wrzucić, pokazywał sie komunikat o niemożliwości, teraz wrzuciłam, ale nei pokazuje sie załącznik. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=10 Z czym to moze byc zwiazane. Prosze o diagnozę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CraftMod
|
Ok. Wysłane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CraftMod
|
U mnie już naprawione.
Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CraftMod
|
Znowu to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.