|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
*** na wymianę - różne różności... ***
Witam!
W tym wątku proponuję na wymianę: - kosmetyczkę escady, która dołączona była do zapachu moon sparkle - kosmetyczkę escady, która dołączona była do zapachu ocean lounge - 1 mały bawełniano-welurowy puszek do pudru (cotton velour powder puff) *zapachy: malusie próbeczki męskich zapachów: - gant, u.s.a. classic fragnance, edt 1,7ml - gant, indigo, edt 1,7ml - lacoste, challenge , edt 2ml wymienic mogę również: - avon - wish of love - używane, jest jeszcze połowa flakonu *włosy: - vo5 hot oil moisture soak elixir do włosów suchych i zniszczonych, fiolka jednorazowego użytku o pojemności 15ml poza tym mam na wymianę perfumy Grain de Folie - nowiutkie - ale o nich w oddzielnym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371354 na razie nie mam tego za wiele, ale wątek będzie się poszerzał... pozdrawiam! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** na wymianę - różne różności... ***
cos za niebieska kosmetyczke?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za wish of love?
i którąś kosmetyczkę? daj znać
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

Może coś znajdziesz... chociaż z perfumami to już u mnie ciężko, wszystko co było na wymianę już wyfrunęło. Ale dużo innych rzeczy jeszcze jest