|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cytrusowa seria do stóp avonu-pomyłka-ale gapa ze mnie:-)
Ale ze mnie gapa
![]() ![]() 1.zamiast nazwy cytrusowy spray odświeżający powinna być cytrusowa kąpiel do stóp. Zdjęcie bowiem jest tego płynu do kąpieli i opis także... 2.zamiast Cytrusowy żel odświeżający do stóp powinno być Cytrusowy spray odświeżający do stóp. I stąd trzeba będzie przenieść opinię Gołąbek, bo pisze ona o żelu do stóp ( a nie o spray), który jeszcze chyba nie został zatwierdzony i pewnie będzie miał nazwę kąpili do stóp ![]() ale pomieszała, nie wiem jak to się stało ![]() proszę o poprawę, mama nadzieję, że wie Zło o co mi chodzi, bo może trochę pokeciłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: cytrusowa seria do stóp avonu-pomyłka-ale gapa ze mnie:-)
Aneczko
![]() Mam 3 propozycje i 1 prośbę : 1. co do pierwszej twojej prośby - no problem - fotka do wymiany 2. w drugiej sprawie - proponuję zostawić (bo zgłosiłaś żel, gołąbek go oceniła, dlaczego miałby być usuwany ![]() 3. jeśli zależy Ci na zgłoszeniu spray-u - to go po prostu zgłoś ![]() a teraz serdeczna prośba : Może zauwazyłaś, że dorobiliśmy się pisanych zasad zgłaszania kosmetyków do katalogu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: cytrusowa seria do stóp avonu-pomyłka-ale gapa ze mnie:-)
chyba troszkę mnie nie zrozumiałaś
![]() kapiel do stóp już jest ok, zgadza się i zdjęcie i nazwa i opis kosmetyku. z żelem też jest prawie w porządku. Nazwa, zdjęcie tylko opis kosmetyku odnosi się do sprayu do stóp... Mi chodziło o to, że jakoś nmiechąco zamiemiły się tylko nazy:żel, kąpiel i spray... Zdjęcia odpowiadały opisam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.