![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
nowy, uporządkowany wątek, dla każdego coś miłego :)
nieaktualne
Witam, robię porządki w kolorówce i zapachach, więc wymienię, czego nie potrzebuję. Przewiduję dokładki ![]() Pilnie przyjmę wszelkie preparaty wspomagające odchudzanie, odchudzające, tonujące itd. I książki - albumy na temat Art Deco. zielony - dokładka ZAPRASZAM ![]() Kolorówka: Stila - biały rozświetlacz all over shimmer, testowany Stila - błyszczyk do ust ulta mate pink, nowy Stila - szminka w kolorze Becky, testowana pędzelkiem Stila - podwójny błyszczyk do ust w kolorach midnight bloom i berry, nowy Stila - szminko/róż w kolorze peony, nowy Stila - cień w kolorze Kalahoo oraz Nanda Devi, testowane dla koloru Bourjois - pojedynczy cień 15 Rose Peau, testowany Essence - puder Mosaic Powder, testowany Clarins - perłowy błyszczyk do ust Sheer Shimmer Lip Gloss, kolor 02 argent silver, testowany na ręku Clarins - lakiery do ust Rouge Laque kolory 08 i 09, nie do końca mi pasują, ubytek testowy Elizabeth Arden - metaliczna kredko/szminka do ust, kolor 01, pink bikini, ubytek testowy Biały rozświetlacz do oczu/twarzy/ust, nieużywany, oddam za jakiś drobiazg ![]() Kryolan - biały kajal, ubytek minimalny, za coś fajnego Maybelline - tusz do rzęs pulse perfection, z wibrującą szczotezką, czarny, ubytek testowy, mokry, oddam za drobiazg Lancome Juicy Tubes - błyszczyk w kolorze 05 Ginger, nowy Clinique - Superbalm, kolor Bronze Spice i Plum, miniaturki 5 ml, nowe Benefit - Hello Flawless - puder w kompakcie, zużycie 15-20%, kolor Champagne Dior - Dior Addict Lip Polish 004, użyty dwa razy leci do Viki 79 Dior - Dior Addict Ultra Gloss Reflect 427, Beige Veil, użyty raz Lancome - Juicy Tubes - Limitowana seria World Tour, kolory101 Sparkling Paris, 105 Rio Peach, 100 Tokyo Yukuzu - nowe, pełnowymiarowe Lancome - Juicy Tubes P.U.R.E 110, użyty 3 razy, nie pasuje mi zapach Lancome - Juicy Tubes Plump, 80 Plum Sorbet, użyty dwa razy, nie pasuje mi zapach Lancome - Juicy Pop, 001 Purple Laser, użyty 3 razy, nie pasuje mi kolor Lancome - Juicy Tubes, 95 Marshmallow Electro, nowy w kartoniku NARS - Highlighting Blush Powder, kolor ALBATROS, maźniety dla sprawdzenia koloru, jak nowy - będę bardzo marudna Benefit - Hoola, bronzer, użyty jeden raz Chanel - Feeries, limitowane czwórki, tylko testowane. Guerlain - meteorites Beige Chic, odsypka w zastępczym opakowaniu Revlon – podkład Vital Radiance w kolorze 090 natural , ubytek testowy z 30 ml, dla mnie za ciemny, mam pudełeczko. Stila – tusz do rzęs major lash mascara, nowy 5 ml Stila – rozświetlacz w kremie Illuminated tinted moisturaiser, ubytek testowy, 50 ml, kolor shade 01 Maybelline – tusz do rzęs z wibrującą szczoteczką pulse perfection mascara, czarna, użyty kilka razy, świeży i mokry 6,5 ml Lancome – czarna kredka do powiek, pochodzi z wymianki, była nowa, ja tylko przetestowałam, więc ubytek śladowy. Dior – piąteczki Blue Croisette, ubytek testowy, mam welurek, będę wybredna Dior – piąteczki Myriad, zużycie 5-10%, mam welurek, będę wybredna Clarins – pomadka Le Rouge w kolorze 50, nowa w kartoniku, chętnie wymienię na tę samą pomadkę w innym kolorze. Rimmel – podkład Recover w kolorze 100 Ivory, użyty raz Dior - Diorshow Mascara - nowy tusz do rzęs, czarny, MINIATURKA leci do Viki 79 Clinique - róż w kolorze Patchwork Pink, ubytek 15-20% Clarins - paletka Chic&Glam w kolorze Silver. brak aplikatorków. Cienie tylko testowane, w sumie nie widać ubytku, cała reszta nietykana. Clarins - paletka Chic&Glam w kolorze Gold. brak aplikatorków. Cienie i puderek tylko testowane, nie widać ubytku, różowy błyszczyk ubytek 10-15%, niestety w tranzycie się rozlał. Przeze mnie nie był tykany. Dior - Diorblush, Lucky Pink, malutki ubytek, kilka użyć, kompletny z pudełkiem i welurkiem, niestety dla mnie ciut za jasny, oddaję z płaczem ;( leci do Viki 79 Estee Lauder - Brilliant Shimmer 04 After Hours, nowy Minerały: Bare Minerals - podkład w kolorze medium, z 2g pozostało około połowa Bare Minerals - róż w kolorze Warmth, z 0.57g pozostało około 2/3 Bare Minerals - cień w kolorze Well Rested, z 0.57g pozostało około 90% Pielęgnacja: Guerlain - Super Aqua Day - serum regenracyjne na dzień, miniaturka 3ml, nowa w pudełeczku Dior - Capture Totale - najnowsze serum One Essential, próbka 2 ml, nowa, w pudełeczku The Body Shop - Masełko shea do ust, użyte z 5 razy, nakładane aplikatorem Clarins – żel do mycia twarzy Pure Melt Cleansing Gel, miniaturki Not for Sale, mam do oddania 3 tubki po 20 ml każda, nowe, nieużywane, w pudełeczkach. Guerlain - Super Aqua Serum - serum regeneracyjne, próbki 2 razy po 3 ml, nowe w pudełeczku Zapachy: Karl Lagerfeld - Sun Moon Stars, flakonik 30 ml, ubytek max. 20% Halle by Halle Berry - zestaw perfumy + żel, nowe leci do Fenris Thierry Mugler - Alien Sunessence EDP 38/60 ml, oddam za zapach z wish ![]() Thierry Mugler - Angel Le Lys miniaturka, 5 ml, tylko wąchana, bo szkoda mi było używać, ale leci do mnie większa butelka, więc chętnie oddam ![]() Givenchy - Very Irresistible Summer Cocktail, z wymianki z Viki79, ubytek max. 2 ml, niestety zapach się ze mną nie zgadza i powoduje mdłości ![]() za coś fajnego mogę zrobić odlewki 10 ml ( lub większe, mniejsze, ale musicie mi przysłać atomizerki, bo ja mam tylko 10 ml ![]() Givenchy - Very Irresistible Givenchy - Very Irresistible Summer Sorbet Escada - Ocean Lounge Escada - Moon Sparkle Escada - Signature Giorgio Armani - Armani Diamonds Christian Lacroix for Avon - Absynthe JPG - Classique Cacharel - Amor Amor Sunshine Marc Jacobs - Daisy ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK ![]() Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2010-02-02 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy, uporządkowany wątek, dla każdego coś miłego :)
ja chciec rozswietlacz estee laudera!
![]() et smashbox chyba bylby dla ciebie za jasny ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-01-30 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za czarną kredkę lancome?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za piąteczki Diora nr 1 , meteoryty i odlewkę Moon Sparkle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
spora dokładka
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chyba sie zaraz poplacze - bo0tyle cudow wystawilas
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
czego dusza pragnie?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
meteorkow
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Smackers Berry Breezy już wymieniony, zapomniałam zaznaczyć, ale reszta aktualna
![]() Interesują mnie po głębszym namyśle tylko cienie Diora, ale za to i Myriad i Blue Croisette ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Kicajku, jaka odsypka tych beige chic? Podoba mi sie ten lip polish
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Thierry Mugler - Alien Sunessence EDP 38/60 ml, oddam za zapach z wish
![]() Givenchy - Very Irresistible Summer Cocktail, z wymianki z Viki79, ubytek max. 2 ml, niestety zapach się ze mną nie zgadza i powoduje mdłości ![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To ja bym chciała za te 3 rzeczy Blue Croisette lub Myriad + miniaturkę tuszu Dior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
A chcesz Eveline Extreme Thermo costam? Ten balsam rozgrzewajacy? Bo mam chyba 2 albo 3 nigdy nie otwierane opakowania
![]() Dam Ci go chetnie jako gratis do jakiejs przyszlej wymianki, tylko powiedz, czy w ogole Cie cos takiego interesuje.
Edytowane przez UrbanWarrior Czas edycji: 2010-01-30 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mam 2 opakowania BIO CLA w domu i raczej nie bede uzywac wiec jakbys byla chetna to daj znac prosze,,,,
z tym ze troche uzywalam ale malo i musialabym sprawdzic ile zostalo - wiec mam prawie 2 opakowania (jedno cale a drugie jakies 80%) http://www.grabieniec.pl/pokaz_artyk...d_artykulu=969 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja tam marudzenie rozumiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Jasne, nie ma sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kroliczku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
...lipa polisha mi sie chce miec, wynajdziesz jakiegos cosia za niego oprocz guerlainka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcę guerlainka i koniec ![]() nic innego nie znalazłaś paskudniczko? ![]() ps. szoko pyszna jest, aż mi szkoda jeść, TŻ ma zakaz zbliżania ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...akysz akysz to tylko szoko loko dla dziewczynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ale ja Ci moje guerlainki już oddałam
![]() czym ja mam Cię kusić ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
...moze motylki Cie nie pokochaja
![]() ![]() ![]() ![]() ...a swoja droga co tu tak czysto... musze Anarsie zawolac zeby maly bajzelik zrobila... gegegegegge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja sie tu nie pokazuje bo mi wstyd
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
...why
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nobo wy tu takie pieknosci macie ..a ja ??
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
...taaaa biduleczke udaje a w przytulisku wszystkie rodzaje meteorytow... piekne perfumy, chanelki i kilka paletek diora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie mam zadnego diorka :P
ani jednego ani tyci tyci ![]() moze do mnie wnet wyleca dwie paletki ale nic nie jest pewne ![]() kulaski mam mythic, pastelki i malutkie odsypeczki imperialek oraz 6 doslownie kulek GT:P i to takie cuda?:P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.