|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Idealnych perfum, minerałów, kolorówki - zajrzyj:) W zamian ubrania i dodatki
Witajcie!
Bardzo proszę o pomoc w wybraniu idealnego zapachu Ponieważ w zapach "wczuwam" się po kilku dniach, muszę mieć więcej niż próbkę - natomiast kupowanie całej butelki dla kilku-kilkunastu dni noszenia nie opłaca mi się. Dlatego chętnie przygarnę wody toaletowe i perfumowane - nowe lub napoczęte (ale więcej niż 15 ml, bo tylko wtedy opłaca się wysyłać ciężką butlę )Kiedyś podobały mi się tylko świeżuchy, obecnie dorastam także do cięższych zapachów Podobają mi się m. in. DKNY zielona, Bruno Banani Pure Woman (tylko ciemnoróżowy), J'adore itp. Jestem otwarta na wszystkie propozycje Nie musi być najwyższa półka. Z kolorówki szukam: brzoskwiniowo-różowych róży, jasnych podkładów, minerałów, cieni : ciepłych brązów i beży, błyszczyków i pomadek w róznych kolorach (nowych), tuszy do rzęs. W zamian oferuję wszystko z wątku ubraniowo-dodatkowego. Wiem, że nie każda z Was chce wymieniać kosmetyki na ubrania i akcesoria, dlatego zakładam ten wątek. Mam nadzieję, że mnie poratujecie i w końcu znajdę zapach idealny dla mnie ![]()
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Idealnych perfum, minerałów, kolorówki - zajrzyj:) W zamian ubrania i dodatki
Zerknij prosze do mnie, podoba mi sie bolerko Vila
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375693 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Ponieważ w zapach "wczuwam" się po kilku dniach, muszę mieć więcej niż próbkę - natomiast kupowanie całej butelki dla kilku-kilkunastu dni noszenia nie opłaca mi się. Dlatego chętnie przygarnę wody toaletowe i perfumowane - nowe lub napoczęte (ale więcej niż 15 ml, bo tylko wtedy opłaca się wysyłać ciężką butlę