|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
Pomoc! Kolor w³osów.
Witam. W tym tygodniu wybieram siê na dekoloryzacjê wlosow. Poratujcie mnie prosze ju¿ kompletnie nie wiem, jaki kolor bedzie mi pasowa³. Chcia³abym mieæ rude. I na pewno nie chce mieæ blondu - odpada. Za³±czam swoje zdjecie i zdjecie wlosow jakie chcialabym mieæ. Mo¿e cos mi doradzicie? To juz po jutrze
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. Ah, jesli to wazne mam zielone oczy i opalam sie na rozowo. ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- [/COLOR]czy ktos pomoze? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- czy ktos podpowie??? Edytowane przez subwersja Czas edycji: 2009-10-29 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Dot.: Pomoc! Kolor w³osów.
wg. ,mnie to dobry pomys³, bardzo ci pasuje rudy, masz nawet typ urody lindsay lohan. A ten odcien rudego ktory zalaczylas jest rewelacyjny! w czerni wygladasz nieco ponuro, ale tez niezle, ale rudy bedzie idealny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 025
|
Dot.: Pomoc! Kolor w³osów.
czarny jest fajny, pasuje ci.
jak robisz dekoloryzacje to wez nowy kolor jak naja¶niejszy. jak nie bêdziesz siê czu³a to na ciemniejszy zmieniæ bêdzie ³atwo. mo¿e wez rudy, ciekawe co wyjdzie fryzjerce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.