|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Potrzebuję Waszej pomocy:)
Witam Was kochane wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuję Waszej pomocy:)
Z włoskami ciężko coś zrobić, bo nie są za długie, więc ich skracanie raczej odpada. Lepiej zapuścić i pięlęgnować.
![]() Widać, że umiesz makijażem podkreślić to co masz dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Piękna buzia. Dobrze, że stawiasz na oczy, bo usta są troche wąskie. Uważam, że makijaż dobrany fajnie. Zgadzam się co do wlosów, troche je rozświetl i będzie fajnie. Ten kolor ci pasuje, więc nie zmieniaj go radykalnie, tylko pare refleksów. Do wesela zapuścisz troche włoski i będzie więcej możliwości.
_________________________ ___________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14631256 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o makijaż to chciałabym jakoś czasem zaszaleć, ale mam małe oczy, chyba głęboko osadzone i blisko siebie i wiem że raczejsmokey eyes odpada u mnie( a tak mi się podoba ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To nie trzeba na ślepo wybierać.
Powinnaś przede wszystkim wybierać kontrastowe cienie dla Twojej tęczówki. Dobrze spiszą się wszelkie odmiany fioletów ( lila, lawenda, wrzos, oberżyna, śliwka), oprócz tego róże, beże, szarości, pomarańcze czy miedź. Przy bliskim rozstawie oczu powinnaś nakładać jasny cień, aby rozświetlił wewnętrzne kąciki. Cienie ciemne czy kreskę na górnej powiece należy zawsze kierować w kierunku zewnętrznym wyciągając ją poza długość oka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
powinnaś zapuscic wlosy zeby miec mozliwosc zrobienia jakiejs fajnej fryzury na wesele
![]() moja mama powiedziala kiedys ze zeby oczy wydawaly sie wieksze trzeba zrobic biala kreske na dole oka, ale nie wiem czy to naprawde dziala ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.