![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
najgorsze lakiery do paznokci
przeszukałam forum, ale nie znalazłam takiego tematu, więc mam nadzieję ze się nie powtarzam. Jeśli tak to możecie mnie zbiczować
![]() No więc jaki Waszym zdaniem lakier do paznokci jest okropny, czyli zaraz odpryskuje, spływa itp.? Którego nie warto kupować?? Tak pomyślałam o założeniu tego wątku, bo przecież zawsze się wspieramy więc i w lakierach możemy. Oczywiście możemy też od razu pisać jaki jest naszym zdaniem najlepszy(chociaż taki wątek już był). Więc moim zdaniem(jak się w Avonie o tym dowiedzą to się chyba skończy moja kariera konsultantki) najgorsze lakiery są właśnie w Avonie. Szczególnie w Color Trend. Dosłownie po dwóch godzinach odpryskują. Mam dużo lakierów GoldenRose-takich za 2 zł.(tanie to kupuje,kolorki mają ładne) i trzemają się dużo dłużej niż te niby firmowe!!! Podawajcie swoje propzycje ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: najgorsze lakiery do paznokci
avon color trend zgadzam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmmm Manhattana lakiery robią smugi, ale i tak je lubie bo mają łądne kolorki
![]() ![]() lakierów Avonu i Oriflame nie kupuje bo jakoś im nie ufam a tak to żaden lakier nie podpadł mi w jakiś szczególny sposób ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
używałam wielu lakierów, uwielbiam się bawić kolorami
![]() ![]() Moje najukochańsze lakiery to Sterlingi, schną momentalnie, nie robią smug, wystarczą 2 warstwy (ale można nałożyć dużo więcej i nic złego się nie dzieje), uwielbiam je ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie najgorsze lakiery to:
- Golden Rose - schną szybko i jeszcze szybciej schodzą z paznokcia - Avon (te zwykłe, Color Trend nie miałam) - smużą niemiłosiernie i nawet nie wiem ile wytrzymują, bo ja z takimi paznokciami się ludziom nie pokazuję - Inglot - schną najdłużej ze wszystkich, jakie miałam i też nie za długo się trzymają; nie lubię też ich pędzelka i konsystencji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-Stanowczo Golden Rose to najgorsze lakiety, jakie używałam. Schodzi 15 minut po nałożęniu i to od razu z połowy paznokcia.
- Nie lubię też Miss Sporty - równie nietrwałe. - Avon - bardzo dobre lakiery (tzn te Nailwear, bo Color Trend wyglądają na paznokciach jak farbki plakatowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dla mnie najgorsze lakiery to Golden Rose beznadziejne nie polecam natomiast polecam te z Oriflame szybko schna kolorki tez kazdy wybieze dla siebie cos ale przyznam niema duzego wyboru
ale maja tam swietna emalie podkladowa schnie bardzo szybko 20 sekund sama sie zdziwialam polecam ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A ja inglota lubię, duże, niedrogie i moim skromnym zdaniem trwałe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Pomalowałam paznokcie u nóg i wyjechałam nad morze. Cakiem o tym lakierze zapomniałam, bo jast jasny i uznałam, że jak zejdzie to nie będzie widać. Przez 2 tygodnie chodziłam boso po piachu kąpałam sie w morzu i biegałam wieczorami po plaży bez butów. Teraz (3 tygodnie od pomalowania) patrzę na swoje stopy i stwierdzam, że czas to wreszcie zmyć, bo przy skórkach odrosły już 3 milimetry bez lakieru, a stary siedzi dokładnie tak, jak pomalowałam i trochę dziwnie to wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Oj to chyba wą
tek nie był dobrym pomysłem-a przynajmniej nie jest jedno znaczny,czy jakby to określić. Widocznie każda z nas ma inne pazurki i inaczej na nich reagują lakiery ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
wątek to dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bez dwóch zdań najgorsze są lakiery AVONU z serii COLOR TREND.Szybko się ścierają,za długo schną.Co za badziewie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie lubie lakierów Chanel kosztują dużo i są do niczego, odpryskują już po 2 godzinach,
za to bardzo lubię Inglota który jest sporo tańszy i o niebo lepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
KCH - to jest coś takiego za 2.50.
O dziwo taki ryneczkowy lakier czasami można w drogerii znaleźć ![]() Kolory są ładne, cena wyśmienita, ale reszta- kompletne dno. Pędzelek się rozchodzi na boki, mega smugi, krótko się trzymają. Ale na paznokcie na nogach, może nawet być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To ja dodam Lovely butterfly kupiony w rossmanie za jakieś 3zł - okropny. Opisałam go na KWC.
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2005-08-18 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
lakiery golden rose mają ładne kolorki jak dla mnie, ale bardzo krótko trzymają się na pazurkach...
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
mam golden rose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Mod-Śnieżynka
|
Kiedyś używałam Constance Caroll. Okropne lakiery. Bardzo łatwo i szybko odpryskują. Nie polecam.
Najczęściej używam INGLOTA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
miss sporty są okropne...... w życiu nie widziałam takich smug !!!! i trzeba malować conajmniej 2 razy żeby był odpowiednio internsywny kolor. wibo są takie same. aha i color trend.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]()
Bardo lubie simple beauty, kłade utwadzacz i spoko sie trzymaja a najgorszy hmmmm...ados(to mój ostatni zakup) za bardzo płyny i robi smugi i nie lubie avonu-color trend
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
Ruby Rose!
![]() WSZYSTKIE z Avonu! ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Często pojawia sie tu colour trend z avonu i ja sie przychylam. Nie umiem się tym laierem posługiwać. Wieczne smugi i schnie długo. Okropne są jeszcze constance caroll smugi, smugi i jeszcze raz smugi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
miss sporty jest okropny!
a najlepszy Inglot, przynajmniej na moich paznokciach długo sie trzyma.. a i fajny i baaardzo tani DELIA ![]()
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a miałam kupić na al.legro ruby rose bo mają takie ładne kolorki ![]() Constance Caroll robi straszne smugi (oprócz tych z lśniącymi drobinkami) *Basia* zgadzam się z Tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Również uważam, że lekiery z AVON-u są do bani...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Zasadniczo nie maluję paznokci. Jednak od wielkiego dzwonu, czymś te pazurki trzeba pociągnąć. No i kupiłam lakier Anon'u z serii Color Trend (taki pachnący). Chyba nie trzeba pisać, że jak większość Wizażanek, uważam że jest OKROPNY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
lakiery z avonu kojarzą mi się tylko i wyłącznie z nietrafionymi kolorami więc nie wiem po co komu katalog
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Nie lubie lakierow :
~golden rose ~wibo ~lovely (te z rossmanna :/ ) Bardzo lubie lakiery bell i inglot, sa niedrogie, maja ladne kolory i dlugo sie trzymaja na paznokciach ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja nie cierpię lakieru Astor Mikado. A takie lakiery za 2 zlote trzymją mi się długo, dłużej niż firmowe... pozdrowienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Najgorsze lakiery są w Sephorze... Na drugi dzień lakierek schodzi :|
Avon też nie robi najlepszych (nie ma to jak dobra reklama swojej firmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.