|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Edyta Gorniak
Wlasnie weszlam na strone internetowa Edyty Gorniak i wiecie co zobaczylam? Jej zdjecie, kilka slow wierszem i na tym koniec. Nie da sie wejsc na strone. Zastanawia mnie czy ostatnie zdarzenia w zyciu Edyty to jakies przemyslane kroki i sprytne planowanie dalszej kariery? Jak sadzicie? Kiedys ja lubilam i nadal cenie jako wokalistke, ale po ostatnim liscie, jaki opublikowala w mediach stracilam do niej szacunek. Co myslicie o pani Edycie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Edyta Gorniak
Ja jakos niegdy za nia nie przepadalam... Jak dla mnie to robi wrazenie takiej "Gwiazdeczki", troche wynioslej i zadufanej w sobie...
Takie zawsze byly moje odczucia. I powiem tak... Glos to ona ma ale spiewac nie potrafi ![]() A poza tym to oczywiscie nie znam jej osobiscie wiec nie wiem jaka jest osoba prywatnie ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Nie przepadam rowniez
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Juz wole takie listy niz zgrywanie laleczki i trzepanie rzeskami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Akina
|
Witam! Ja również nie znam Edyty Górniak, ale zawsze podobała mi się jej uroda i przede wszystkim możliwości wokalne
![]() ![]() Co do jej klasy czy też jej braku to nie będę najeżdżać na nią jak większość osób choć przeczytałam wspomniany wcześniej list. Faktem jest, że był ostry i czuło się negatywne emocje czytając go, ale z drugiej strony myślę sobie jak okropnie musiała się czuć Edyta wtedy i co przeżywała skoro napisała coś takiego. My nigdy się tego nie dowiemy bo rzeczywistość przedstawiana przez media bardzo odbiega od reliów i dlatego staram się by obiektywna w ocenianiu jej czy kogokolwiek innego. Ja sama w chwilach wielkiego zdenerwowania nie jeden raz nie przebierałam w słowach (chociaż wcale nie jestem z tego dumna) dlatego uważam, że nie można potępiać za to Edyty, która mimo iż jest gwiazdą jest też zwykłą osobą. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, że Edyta ma głos i mogłaby śpiewać coś ambitniejszego. Ale skoro są takie wymogi rynku...
Mimo popularności jest tez tylko zwykłym człowiekiem, któremu zdarzają się wybuchy złości gdy wchodzi z butami bez pardonu do życia osobistego. Po przeczytaniu listu zamurowało się i zdziwiłam się, ale po przemyśleniu zdałam sobie sprawę, że mogła wybuchnąć gniewem. Treść listu pozostawia wiele do życzenia, ale tak naprawdę mało kto panuje nad sobą gdy jest mocno wzburzony i ma dość ciągłego wchodzenia do życia brukowców, które mają to do siebie, że przeinaczają fakty aby sprzedaż wzrosła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witam
głos może i ma ale co z tego skoro idzie za tym jakiś rodzaj niezrównoważenia psychicznego . dla mnie list nie był szokiem (jesli chodzi o forme i słownictwo)ale zdziwiłam sie bo przeciez edzia nie została odkryta na 3 dni przed listem , wie na czym polega popularność i co media potrafią . pozatym jak miała w tym interes to opowiadała o romansach z Krasko ,Gembarowiczem ,jeżdziła na wyspy z kasę gazet z kolejnymi kochasiami bo tak jej było wygodnie ale jak okazało sie ,ze już jej poplularnośc nie pasuje to sie obraziła. no cóż -sama na to pozwoliła .dziwi mnie ,że inne większe ,prawdziwe gwiazdy potrafia zachować prywatnośc a ona nie dlaczwego ?bo nie chciała miec prywatności. dla mnei jest zwykłą gwiazdką która przez swoją"wrażliwosc"dała sie zeszmacic przez np. super express podobnie jak wisniewski a potem wpadają sobei w ramiona i płaczą . Żenada. no to sobie poplotkowałam ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I o to chodzi i oto chodzi ...
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
mmartaa napisał(a):
> (..) kidys jak synek podrosnie to moze to miec inne skutki dla jego psychiki(..) Taak? a to niby jakie? ![]() Mysle, ze jedynymi skutkami były niesmak i zdziwienie osob, ktore to zobaczyły.. A Edyta..posłuzyła sie dzieckiem, widac, ze naprawde jest na skraju załamania.. Dlaczego ojciec dziecka jej nie pomaga, nie wspiera, pozwala na takie kompromitujace zachowania? Tylko to mnie dziwi.. pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Na Onecie jest artykuł: http://muzyka.onet.pl/mr,996470,wiadomosci.html Piszą m.in. że "Edyta Górniak zlikwidowała swoją oficjalną stronę internetową. Ma to związek z zapowiadanym przez piosenkarkę zniknięciem z życia publicznego - podał serwis cgm.pl"
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Edyta Gorniak
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Dot.: Edyta Gorniak
za minute ostatni live na Insta Edyty Gorniak ever, znika z sieci, a jej social media beda prowadzili pracownicy jej firmy, wpadnijcie kto lubi Edyte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.