![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Plotkowy dla dietetyczek :) V
cze¶æ
![]() wreszcie kolejna - ju¿ V - ods³ona w±tku Plotkowego, który pierwotnie dawno temu za³o¿y³a Sathi ![]() odno¶niki do poszczególnych czê¶ci: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161181 czê¶æ I http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198279 czê¶æ II http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217020 czê¶æ III http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234003 czê¶æ IV mi³ego plotkowania! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
A wiêc Witam wszystkie plotkary w nowym w±tku
![]() I dobranoc ![]() Odezwê siê jutro koniecznie i wszystko poopowiadam ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 769
|
To ja te¿ chcê siê do³±czyæ
![]() ![]()
#4 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 419
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale¿ oczywi¶cie, ¿e... TAK!!!!!!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ha jestem 3 a 3 to moja ulubiona liczba
![]() EDIT: Iza ty wstrêtna.... buuu obrazi³am siê ju¿ nie jestem 3 ![]()
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 701
|
Witam.
![]() Nowy w±tek - ¶wietna okazja, ¿eby zacz±æ siê czê¶ciej udzielaæ. ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kurczê, a ja w³a¶nie siê pok³óci³am z kole¿ank±
![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mo¿esz do niej pojechaæ czy niestety nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 486
|
O widzê nowa ods³ona w±tku
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 446
|
![]()
Subskrypcja
![]() Mi³ego dnia Gwiazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() widze plotkowanie idzie w najlepsze ![]() ![]() ![]() u mnie przepiekny poranek dzis wiec zapowiada sie kolejny goracy dzien ![]() ide prysznic wziasc i troche brzuszkow zarzucic ![]() mileog dzionka ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Agolek - no je¶li macie klimatyzacjê to chyba nie najgorzej, nie
![]() ![]() Lolcia - nio nioooo, opowiaaaaaadaj ![]() Iza - i jak w koñcu wykuma³y¶cie z kole¿ank±? Da³a sobie wyt³umaczyæ ![]() Monochrome - widzisz teraz sama na siebie bicz, nie ma bata, musisz tutej czê¶ciej pisác elaboraty ![]() Coff3ina - witamy w pi±tej ods³onie ![]() Enex leniwiec nie posz³a dzisiej do szpitala (nie mam ju¿ praktyk a tak dobrowolnie to ja wola³am po 3tygodniach wstawania przed 6 raz te¿ siê w dzieñ powszedni kiedy wyspaæ), polewy na ciacho te¿ nie zrobiê, bo siê zbieram o 10 na poci±g do t¿´ta a teraz mam wiza¿owego lenia ![]() ![]() A tak w ogóle i szczególe z tym ciachem by³o do¶æ dziwnawo, bo krem co mia³ byæ w po¶rodku okaza³ siê total wod± (by³o to 320g ¶mietany, 600g jagód i 100g bia³ej milki roztopionej), wiêc enex posz³a po rozum do g³owy i siêgnê³a po ¿elfixy, potem pó³ godziny modli³am siê nad garnkiem ¿eby ch³odn±c to zaczê³o ¿elowaæ, bo i tak woda by³a i jak ju¿ wsadzi³am do piekarika ca³a happy jak to ³adnie wymy¶li³am to dokuma³am, ¿e w gor±cu i tak to znowu przejdzie w ciecz, czyli massssakra mi wyjdzie ![]() ![]() Niech ¿yje pieczenie enex ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 752
|
Witam w nowej ods³onie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 206
|
Wow
![]() ![]() ![]() No jasne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tamtego watku to dziêkuje bardzo za komplement ![]() ![]() ![]() I nawzajem ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie tez pogogsda okropna. Upa³ jak nie wiem co ;/ Mi³ego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() milego dnia kochane!
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 977
|
![]() Witam siê w nowej ods³onie.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie róbcie tak wiêcej!
![]() Wchodzê, patrzê a tam k³ódka- serce mi zamar³o ![]() Dodaje foty z wakacji...
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jeden i jeszcze raz
![]()
#21 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 591
|
Witam siê w nowej czê¶ci
![]() znowu mnie ten wa¿ny moment omin±³, mam pecha ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witaj kochana ![]() ![]() ale mia³±m zakrêcony weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca³y dzieñ wylegiwa³y¶my siê na ogródku, grillowa³y¶my i ogólnie by³o super ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Malinko ¶liczne fotki ![]() ![]() ![]() mi³ego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 154
|
Dzieñ dobry
![]() Ale u mnie gor±co ![]() ![]() Widzê,¿e nowa ods³ona,¿e¶my siê naplotkowa³y przez te wszystkie czê¶ci ![]() Ewu¶ - mm,super,¿e mia³a¶ taki udany weekend ![]() ![]() Wiosenko - mam nadziejê,¿e siê d³ugo kole¿anka nie bêdzie gniewa³a ![]() Mi³ego dnia ![]()
'' W ¿yciu nie ma takiej chwili, aby¶my nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuæ siê szczê¶liwymi. Pomy¶l o tym przez minutê (...). Je¶li jeste¶ nieszczê¶liwy, to dlatego, ¿e ca³y czas my¶lisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrowaæ siê na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() skoro ciasto wizualnie wygl±da dobrze, to ju¿ po³owa sukcesu ![]() ![]() a je¶li Twoje ciacho jest i ³adne, i pyszne to git ![]() Cytat:
![]() ![]() ja - ¶liczny anio³ek? ![]() Malinka - super zdjêcia! i jakie widoki! ¶licznie wygl±dasz ![]() Ewusia, kocham Twoje historie ![]() ![]() u mnie te¿ gorRRRR±co, ale bynajmniej nie narzekam ^^ ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
iza_wiosenna: Ja po Francji mam dosc upalow
![]() No pewnie ze ¶liczny aniolek z Ciebie ![]() ![]() Tylko moze czasami rozki Ci wyrastaja ^^ Ale to chyba rzadko . Przynajmniej na wizazu tego nie zauwazylam ![]() Ewusia_marchew: Ty tu jestes od 1 czesci? ![]() ![]() A wesele musia³o byc fajne. Kazde wesele jest fajne.Ty jestes wege? ![]() ![]() malinka_86: ¶iwetne zdjecia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja te¿ chce, ja nigdy nie by³am ![]() Malinko ¶liczne zdjêcia i osoba na nich ![]() Matko ale gor±co a ja owoce posz³am zbieraæ ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: wszyscy siê z t¿-ami spotykaj± - Ty, Lolcia, kurczê czy tylko ja jestem singielk±? Ja te¿ ![]() skoro ciasto wizualnie wygl±da dobrze, to ju¿ po³owa sukcesu kiedy¶ upiek³am kopiec kreta, by³ strasznie brzydki - przypomina³ bardziej jak±¶ zmasakrowan± kretówê po ulewnym deszczu, gradzie ni¿ ³adny kopiec i nikt go nie chcia³ je¶æ, wiêc zosta³o wiêcej dla mnie a by³ taaaaaaaki pyszny Te¿ tak mia³am :sernik dietetyczny robi³am ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Krytia : Osz kurcze :O To faktycznie nazbiera³as tego ^^
Na ¶liwki patrzec nie moge ,a za jab³ko podziekuje . Ostatnio nie lubie zadnych owocow^^ mam jakis odchy³ chyba ![]() Ale rodzinka by nie pogardzi³a ![]() Co bedziesz z tym robic? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
nic nie mow...
![]() Malinko swietne fotki ![]() ja wlasnie bylam sie przejsc zeby nie siedziec w biurze ale na dwoerze taki upal,ze odparzylam sobie chyba podeszwe od klapek.. ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Hihi ![]() ![]() ![]() Izu¶, narazie nie jestem na redukcji, bo zajadam siê ciastami etc. ![]() No wiêc. Od czego zacz±æ... dziadzio? ![]() ![]() Pogoda dopisywa³a, wiêc ciocia zaproponowa³a, ¿e przejdziemy siê na dzia³kê "od starego" i zobaczymy jaki posiada full wypas ogródek ![]() Idziemy, jej syn (purtas, 9 lat ![]() "Jak one tam s±, to nie idziemy, bo nawet ze sob± nie rozmawiamy". Pobieg³ kolejny raz... s³yszymy "DZIADEEEEEK!". Zamarli¶my ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikt nawet tego nie komentowa³. Zaprosi³ nas nastêpnego dnia na grilla... Siostra mojej mamy powiedzia³a "My w³a¶ciwie to... przysz³y¶my po sa³atê. I idziemy na ten ogródek". Idzie z nami, idzie, nagle zatrzymuje siê i mówi: "Albo nie... nie... albo... nie mów kim Kasia (moja mama) jest." ![]() Wchodzimy, a na dzia³ce jego 'partnerka' ze swoimi doros³ymi córkami i zgraj± wrzeszcz±cych bachorów. Powiedzia³y (moja mama z siostr±) "Dzieñdobry" i wysz³y ![]() Nastêpnego dnia: Przychodzimy na grilla. Dziadzio ci±gle mówi³ mojej mamie jedno i to samo, ¿ali³ siê nawet jaki to on biedny, jak mu nic w ¿yciu nie wysz³o. ¯e go wszyscy rozpili ![]() ![]() Nastêpnego dnia: Mamê budzi dzwoni±cy telefon, oczywi¶cie... tatu¶ dzwoni "Przepraszam, ¿e tak wcze¶nie...(mama patrzy na zegarek - 5:25 ![]() ![]() Znowu grill, kawa, ta sama ¶piewka, jego sztuczny ¶miech, ¿arciki, ¿a³osne teksty. Nawet pyta³, czy móg³by jechaæ z nami do Karpacza ![]() ![]() Oczywi¶cie ola³y¶my sprawê, bo wyje¿d¿a³y¶my o 6 i chyba siê "tatu¶" na moj± mamê obrazi³. ![]() Oto wersja mini-mini. Bardziej mini ju¿ nie ma ![]() Narazie nie piszê o niczym wiêcej, bo by³aby to przesada jak na jeden post ![]()
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#30 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 591
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jestem wege, no ale tak ca³kiem to tam nie g³odowa³am na tym weselu, co¶ tam zjad³am, ale niewiele ![]() [ na pewno jeszcze bêdziesz mieæ okazjê ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w³a¶nie siê pok³óci³am z dziadkiem strasznie ![]() ![]() no w ka¿dym razie dochodzê do siebie powoli ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.