kto wybieral orkiestre przez internet??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-11, 18:46   #1
Agi85
Raczkowanie

kto wybieral orkiestre przez internet???

bardzo prosze o opinie na temat waszych orkiestr na wesele, gdyz ja wybralam z moim lubym orkiestre przez internet i jeszcze jej na zywo nie slyszelismy!!!!! ze wzgledu na to ze nie ma nas w kraju a nie mamy kogo prosic o zrobienie tego w naszym imieniu, mam nadzieje, ze bedziemy miec mila niespodzianke, wesele za rok wiec jeszcze mozemy sie odmyslec i zmienic zespol najwyzej stracimy kase........
Agi85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-11, 19:02   #2
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: kto wybieral orkiestre przez internet???

Cytat:
Napisane przez Agi85 Pokaż wiadomość
bardzo prosze o opinie na temat waszych orkiestr na wesele, gdyz ja wybralam z moim lubym orkiestre przez internet i jeszcze jej na zywo nie slyszelismy!!!!! ze wzgledu na to ze nie ma nas w kraju a nie mamy kogo prosic o zrobienie tego w naszym imieniu, mam nadzieje, ze bedziemy miec mila niespodzianke, wesele za rok wiec jeszcze mozemy sie odmyslec i zmienic zespol najwyzej stracimy kase........
Ale nie macie podpisanej umowy?

Jeśli spodobał Wam się zespół na podstawie demo z ich strony internetowej, to trochę lipa, bo te dema są w większości nagrywane w studio i brzmią inaczej niż na żywo. Najlepiej napisz jaki to zespół i skąd, może ktoś będzie coś o nich wiedział. Albo może na jakimś lokalnym wątku ślubnym sprawdź czy ktoś może Ci o nich coś powiedzieć.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-11, 19:32   #3
Agi85
Raczkowanie

tak wybieralismy ten zespol sluchajac demo z neta, a wplacilismy tylko zaliczke i umowa nie zostala ostatecznie podpisana, ale w grudniu chcemy sie z nimi spotkac i posluchac na zywo jak im to idzie
Stary 2009-08-12, 08:32   #4
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Ja wybierałam orkiestre przez internet w listopadzie, w czerwcu byłam dopiero posłuchać jak grają, i jestem zadowolona na dzień dzisiejszy, ale po swoim weselu będę mogła tak naprawde powiedzieć czy jestem zadowolona

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 21:21   #5
srubka87
Zadomowienie

Nie wybierałam i niegdy nie zdecydowałabym się na wybieranie orkiestry przez internet.To najważniejsza oprawa wesela dlatego wolałabym ,żeby ktos z rodziny mi wybrała anieżeli miałabym to robić przez internet. Zgdzodzę się z poprzedniczką..nagrania na stronach są nagrywane w sdio a więc i poprawiane.Ja nie chciałabym się zdziwić na własnym weselu, że jakoś inaczej to słyszałam.Poza tym jescze nie macie umowy? Nie boicie się,że was oszukają?
Stary 2009-08-13, 17:34   #6
olliczka
Przyczajenie

ja wybieralam przez neta...choc bylam pewna ze nie bede zmuszona, fotografuje na weselach, wiec osluchalam sie setki zespolow, ale jak przyszlo do wybrania dla na wlasne weselicho to myslalam, ze zwariuje i postanowilam nie wybrac zadnego ktorego znam.. setki godzin na necie i wyob padl na orkeistre za 3 tysiaki (jestem z podkarpacia) tylko na podstawie demo... i im blizej to troszke drze czy to bedzie strzal w dziesiatke...
olliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 21:32   #7
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Ja wybierałam zespół z netu w październiki zeszłego roku i miał tylko dwa terminy, jak się do nich dodzwoniłam drugi raz to był już tylko jeden wolny i go wzięliśmy, bo nie było na co czekać. Na necie słyszałam jego aż 4 kawałki, w tym wszystkie z wesela więc nie ma mowy o jakichś chórkach w studio, a na weselu chórku nie uświadczysz Odbyliśmy 2 rozmowy z nimi i jesteśmy zadowoleni, ale co będzie na weselu to się okaże w październiku. Ale co ma być nie tak? Jakbym nie chciała tego zespołu to bym g po prostu nie wybrała. Ale urzekł mnie głos wokalisty i ich zabawy, więc mam nadzieję że na weselu też tak ładnie zaśpiewa Zresztą nie ma mowy o zmianie zespołu ze względu na krótki okres do wesela więc musi być tylko lepiej

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 20:53   #8
rybkie
Rozeznanie

ja tez wybieram przez internet bo nie mieszkam w polsce i po weselach nie chodze:/ i tez tylko wysluchalam demo i wiem ze zmieniaja i i ulepszaja ale nie mam inego wyjscia i tylko kciuki trzymam ze intuicja mnie nie zawiedzie
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-17, 17:46   #9
Agi85
Raczkowanie

dzieki dziewczyny, bedzie co ma byc zobaczymy w grudniu jakie sa ich mozliwosci na zywo!!!
Stary 2009-10-02, 19:49   #10
moniczka83
Przyczajenie

ja także wybierałam przez internet, najpierw szukałam informacji na różnych forach, potem słuchałam na you tubie a potem dzwoniłam. Zdecydowaliśmy się na zespół, który zaprosił nas na swoją "garażową" próbę, urzekli mnie, i chociaż są z daleka i nigdy nie grali w moim mieście ani nawet w okolicy i tak wiem, że będzie dobrze. Zrobili na mnie niesamowite wrażenie, byli mili, otwarci, żartowali i czułam, że nie robią tego na pokaz.
Ale przyznam szczerze, że nie zdecydowała bym się na zespół, którego bym wcześniej nie usłyszała na żywo.
moniczka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 15:56   #11
Sarame
Raczkowanie

ja mma podony problem moze cos podpowiecie, szukam dobrego zespolu na wesele a nie mam mozliwosci by posluchac ich na zywo. Co powiecie o zespole Amigos z Lublina? Podobno sa swietni i potrafia rozkrecic kazda impreze, ale to tylko teksty z ich strony internetowej.Jestem ciekawa waszych opinii.Pozdrawiam
Sarame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 17:30   #12
Rapi
Raczkowanie

Trzeba koniecznie posłuchac jak śpiewają na żywo. Jakość tej usługi to chyba jedna z najważniejszych rzeczy na weselu, wiec ryzykować nie można. A jak nie, to można zdecydować sie na DJ-a , on nigdy nie fałszuje
Rapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 13:28   #13
Kasiulka200
Raczkowanie

Ja wybralam zespol poprzez forum internetowe. Duza grupa osob wychwalala pewien zespol. Zadzwonilam do nich i umowilam sie,zeby posluchac ich "na zywo".
Niestety,ale przy tak waznym wyborze(w koncu od orkiestry zalezy cala zabawa) nie mozna kierowac sie tylko strona internetowa,bo z tego,co zauwazylam ci,ktorzy maja fajne kawalki na stronce,w rzeczywistosci spiewaja okropnie,a ci, ktorzy maja beznadziejne demo "na zywo" spiewaja super.
Kasiulka200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-01, 20:48   #14
nieposkromionaa
BAN stały

x

Edytowane przez nieposkromionaa
Czas edycji: 2011-02-17 o 21:07
nieposkromionaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości