|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: wymianka - kosmetyki + dodatki:)
cos za?
2. Fioletowy lakier do paznokci, Golden Rose. Użyty max 2 razy. 1. Kremowy cień do powiek Luminelle w kolorze Złoty Koral, Yves Rocher. Nieużywany 3. 2w1 brązujący cień do powiek i do policzków, Avon. Zużycie jak na zdjęciu.
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie za:
1. Odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska Róża, Avon. Zużycie jak na zdjęciu. 1. Kremowy cień do powiek Luminelle w kolorze Złoty Koral, Yves Rocher. Nieużywan 2. Kolczyki, Avon. Leciutkie.
|
#5 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2.tusz Loreal nie jest nowy, mam go z wymianki, ale kupilam sobie nowy, szkoda zeby lezal, jest plynny, poprostu dobry do malowania ![]() 6.Fatale. mam go z wymianki, swietnie maluje ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Cos za kolczyki perlowe??
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za obydwie pary kolczyków, naszyjnik z gwiazdką i kulkę na zmęczone nogi ?
|
#9 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
3. 2w1 brązujący cień do powiek i do policzków, Avon. 1. Kremowy cień do powiek Luminelle w kolorze Złoty Koral ? ![]() |
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U Ciebie interesują mnie: po pierwsze: L'Oreal, Lash Architect Carbon Gloss - tusz, kilka razy maźnięty - jeśli jest czarny. po drugie: The Body Shop - pędzel Co ty na to?
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez amela Czas edycji: 2010-01-13 o 13:56 |
|
|
|
#13 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ubytek właściwie żaden, maźnięty z 3 razy, ale mi nie przypasował
![]() Jeśli masz wątpliwości, to mogę wysłać Ci w ramach wyjątku pierwsza to się przekonasz Jakby było za mało to odeślesz ![]() Ale z ręką na sercu z 3 razy. |
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
woda już nie ma, poleciała dzisiaj
pozdrawiam
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie:
3. Lakier do francuskiego manicuru, Miss Sporty. Użyty max 3 razy. 1. Podwójny cień do powiek, Avon. Zużycie ok. 50% czarna Opaski H&M 2. Kolczyki, Avon. Leciutkie. A z watku ciuszkowego nic. Troche to malo. Moglabym oddac za te rzeczy szalik w panterkę ten jasniejszy i spray C-thru, tylko zaczelam go uzywac i jest go mniej niz polowa, ale jak bedziesz zainteresowana to dam Ci liste gratisow i sobie cos wybierzesz . Moge dorzucic jakas inna koncowke perfum czy kosmetyk. Co Ty na to ?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo podobają mi się u Ciebie 1. Kolczyki z masy perłowej, białe. Hand Made mojej koleżanki.
2. Kolczyki, Avon. Leciutkie. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- co proponujesz? ![]() w wątku ciuchy też są jakieś pierdoołki :P
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
bolerka nie oddam za te pare rzeczy.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.