|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Celine Dion SENSATIONAL zastaw perfumy+zel
WATEK JUZ NIEAKTUALNY
![]() witam mam do wymiany zestaw Celine Dion Sensational. Perfum jest tyle ile widac na zdjeciu (15ml minus troszke), zel pod prysznic nie uzyty ani razu. Pudelko wyrzucilam bo zajmowalo duzo miejsca ![]() Wartosc zestawu okolo 50 zl, wymienie na cos w podobnym przedziale cenowym. Moga byc kosmetyki lub cos z mojej ciuchowej wishlisty. ![]() Polecam, sliczny delikatny, lekki zapach, dla mnie jednak za lekki, wole ciezke, slodkie zapachy. Zapraszam!
WYMIANA Edytowane przez sienka Czas edycji: 2010-01-18 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Celine Dion SENSATIONAL zastaw perfumy+zel
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
również jestem zainteresowana - czy szukasz czegoś konkretnego?
![]() z wish mam tylko 'Zaginiony Świat" Doyle'a Edytowane przez słonik Czas edycji: 2010-01-17 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Torba zmiesci a4 tylko, gdy nie bedziemy jej zapinac (jest na zatrzask, a nie na zamek). A dlugosc butow do czuba to 25 cm.
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Teraz doczytalam, ze te perfumy to tylko 15 ml. Kurcze troche to malo za buty i torbe. Przepraszam za niedopatrzenie, ale taka wymianka raczej nie wchodzi w gre ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Hmm raczej nie. A moze przejrzyj moja wish, co? ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Interesowalyby mnie perfumy, ale akurat tego zapachu nie znam, a tak w ciemno sie nie wymienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie w wątku?
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety dalej nic, przykro mi.
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- za sama torebke ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Nie to nie drobiazg ;p. Chodzilo mi o jakies kosmetyki, bizuterie, niektore staniki itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Sliskie bardziej takie. Znaczy chodzi o te bialo-fioletowe rekawiczki? Jak tak to Ok i zapraszam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.