|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
osiemnastka na studniówce
Drogie wizażanki, mam dość nietypowy problem. poszłam rok wcześniej do szkoły i wychodzi na to, że mam osiemnaste urodziny na imprezie studniówkowej. jeśli ktoś urodziny w szkole- przynosi cukierki, ale przecież na studniówkę z cukierkami nie wyskoczę. mam brać alkohol? tort? nie mam bladego pojęcia. a i alkoholu czy tortu nie wystarczy na 3 klasy i nauczycieli, którzy będą na studniówce. proszę o pomoc, co mam zrobić, żeby nie wyjść na durnia?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: osiemnastka na studniówce
Oj tam bez przesady
U nas w liceum przynosiło się cukierki dla jaj, sądzę że na studniówkę nie ma potrzeby, przynieś dzień wcześniej tylko dla klasy jakieś krówki
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku pomyslalam olej to
Ale terasz sobie przypomnialam ze u mnie w lo sie przynosilo torty. Ja bym na twoim miejscu przyniosla dzień przed studniówką, albo tam zaraz po studniówce, jeśli chcesz bo jesli nie chcesz to spokojnie możesz to olać![]() Wydaje mi sie ze na studniowce to troche bez sensu tam i tak jest żarcie, a duzo osób by chyba nie wiedzialo o co chodzi;p Bo chyba do mikrofonu bys nie zaczela nadawać ze masz dziś urodziny:P Z reszta jak chcesz wszystko mozna, ale ja bbym przyniosla torcik do szkoly innego dnia.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym przyniosła dzień wcześniej cukierki i wtedy nikt by nie oczekiwał, że w dniu urodzin nie przyniosłam na studniówkę.
A poza tym....wyobrażasz sobie schować pakę cukierków w małej wieczorowej torebeczce? Albo mało jest zamieszania z przygotowaniem się do balu, żeby jeszcze się martwić o to jak zawieźć tort? To tak od strony praktycznej
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się przynosiło torty, ale ja nie miałam problemu bo zorbiłam sobie 2 tygodniowe wagary- tydzien przed i tydzień po 18
Było sie kiedyś debilem ![]() A co do tematu- to mysle że nie musisz przynosić nic na studniówke ![]() Brutalnie to zabrzmi ale myslisz ze w dniu studniówki będzie ktoś pamietal o Twoich urodzinach? ![]() Jeśli myslisz że tak przynieś tort, wszyscy zaśpiewają Ci sto lat i w ogóle bedzie miała fajną pamiątkę na płycie
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Przyniosłabym jakąś fajną wódkę smakową albo tort i tyle.
Nie masz się czym przejmować, jak to już ktoś wcześniej napisał, nikt na studniówce o Twoich urodzinach pamiętać nie będzie, chyba, że będziesz się bardzo przypominać, albo komuś się wyświetli infomacja na nk.
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie w klasie nikt nie przynosi cukierków gdy ma urodziny. Jedna dziewczyna miała urodziny podczas studniówki i zespół zaśpiewał jej parę razy sto lat
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie miałam urodziny tez w studniówkę. Nie wygłupiałam się z tortem czy cukierkami bo nie było do tego głowy. Wypiłyśmy szampana symbolicznie przy stoliku a potem dziewczyny zrobiły mi niespodziankę w postaci dedykacji piosenki. Ogólnie pozytywnie to wspominam, a urodziny prawdziwe kiedy indziej obchodziłam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Alkohol sobie daruj
![]() Tort mozesz wziac, u mnie sie na 18 tort przynosilo, ale ja olalam tej zwyczaj i do szkoly w urodziny nie poszlam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
U mnie na półmetku w lo koleżanka miała 18-naste urodziny to kupiła szampana, dała kelnerom a o północy wypilismy po lampce tego szampana
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.