|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem jaka fryzura i kolor do mnie pasują.
Witam,
od jakiegoś czasu szukam "pomysłu' na włosy. Nie potrafię zdecydować jaki kolor i fryzura będą dla mnie odpowiednie. Włosy są w naturalnym ciemnym blondzie, ale wielokrotnie rozjaśniane i przyciemniane naprzemiennie. Aktualnie w nieco spranym blondzie bursztynowym Castinga. Są lekko falowane w niektórych miejscach trochę kręcone, z tendencją do przesuszania i puszenia dlatego nie chcę drastycznie rozjaśniać. Aktualnie sporo odżywiam więc kondycja coraz lepsza. Szukam pomysłu na kolor i na kształt fryzury, do niedawna nosiłam bardzo krótkie (nawet 1cm), teraz zapuszczam i nie wiem w jakim kierunku podążać. W krótkich mogłam sobie pozwolić na częste zmiany koloru, a teraz chciałabym znaleźć ten właściwy, który nie będzie zbyt niszczył włosów. Mam 33 lata i nie chciałabym aby fryzura dodawała mi lat. Jeśli chodzi o karnację to odkąd skonczyło się lato robi się coraz jaśniejsza i naturalna jest jasna. Bardzo proszę o jakąś radę. Zamieszczm kilka fotek i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie wiem jaka fryzura i kolor do mnie pasują.
Pasowałaby mi do Ciebie grzyweczka i postrzępione włoski.
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Od siebie na pewno moge polecic ciemniejsze wlosy.Ten bursztynowy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za podpowiedzi i symulacje. W sobotę byłam u fryzjera i nadała kształt włosom, a teraz zapuszczam... Myślę, że z grzywka najlepiej, bo jakieś takie nierówne zakola mam i chyba wysokie czoło.
Co do koloru to ciągle się waham. Na pewno zrezygnuję z drastycznego rozjaśniania, bo w moim przypadku robi się wata cukrowa na głowie Myślę o jakimś ciepłym naturalnym blondzie, albo jakieś rudości, bursztyny, może karmelowe, taki wybór jest, że w sklepie nie wiem na co się zdecydować... Nie wiem czy czekolada, czy nie za ciemno (?) Muszę nad tym pomyśleć![]() pozdrawiam i życzę miłego wieczorku ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- A może wiecie jaki to kolor i gdzie go szukać? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

Myślę o jakimś ciepłym naturalnym blondzie, albo jakieś rudości, bursztyny, może karmelowe, taki wybór jest, że w sklepie nie wiem na co się zdecydować... Nie wiem czy czekolada, czy nie za ciemno (?) Muszę nad tym pomyśleć