|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
prosze op propozycje metamorfozy
witam, prosze o pomoc. chcialabym sie zmienic ale nie wiem co by mi pasowalo. zawsze mialam dlugie czarne (naturalne) wlosy. w krotkich czulabym sie zle wiec nie chcialabym ich obcinac. kolor cery mam dosc ciemny (opalony, corka ma dosyc blada) ponizej dodaje odpowiedzi do typu kolorystycznego
Umieszczam tutaj pytania, które ułatwią nam określić Twój typ kolorystyczny: 1. Jak się opalasz - szybko, odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy 2. Kolor oczu - jasno brazowe, zielona obwodka, kolor czysty, oprawa oczu zdecydowana 3. Piegi - nie 4. Cera - chyba jakis zlotawy :? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny (naturalny czarny) bez odcieni, 6. Kolor ust - różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? - w bialym, czarnym, w niebieskim czuje sie dobrze, zle czuje sie w: rozowym, czeronym, w zoltym, w pastelowych dodaje tez zdjecia. co by mi najlepiej pasowalo? grzywka? z gory dziekuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: prosze op propozycje metamorfozy
Witaj
![]() Ja jak oglądam Twoje zdjęcia to świetnie potrafię sobie Ciebie wyobrazić w takiej oto fryzurze i w takim oto kolorze... Zdecydowanie bym je rozjaśniła i podcieła ![]() ![]() Masz piekne włosy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
obcięła bym włosy do piersi i mocno wycieniowała .. krócej nie radze za jednym razem bo to może być za duży szok
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
a jest jakis sposob zeby zwiekszyc objetosc wlosow? bo cieniowanie to chyba zmniejszy........
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Cieniowanie dobrze zrobione zwiększy objętosc.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to sa Twoje naturalne włosy to ich absolutnie nie rozjaśniaj. Wyglądają na zdrowe i ładne. Fryzura niestety Cie postarza. Popieram głosy nt. podcięcia ich i wycieniowania to nada im lekkości i objętości.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą ciekawe jaka farbą można uzyskać taki kolorek?? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, ze ten kolor Cie za bardzo przytłacza dodałąbym jaśniejsze refleksy lub rozjaśniła do jasnego brązu lub karmel. Włoski mozna by podciąć i dodać im kształtu. dodałabym też grzywkę!
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Włosy są piękne, cera i twarz też dlatego ja bym nic nie zmieniała oprócz garderoby
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
ciemne włosy niestety Cie postarzają, postaw na cieplejsze odcienie brązu
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Długie ciemne włosy nigdy nie bedą dobrze wyglądały przy grubym czarnym golfie. Gdyby przestać się chować w sweterkach
wystarczy lekko podciąć włosy ( za ramiona?) wycieniować aby wyglądały na zadbane i odświeżone. Ewentualnie lekko rozjaśnić ale nie przesadzać.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
jesli to są twoje naturalne wlosy (czarne) to ich nie rozjaśniaj! zniszczysz tylko włosy. ja po farbowaniu stracilam polowę wlosow z glowy, nie żartuję////
masz przepiękne wlosy o jakich marzę. natura niestety nie obdarzyla mnie takimi, nie wdalam sie w mamę, która ma takie wlosy własnie jak pani, czyli czarne! moja mama mimo uplywu lat wciąż wygląda mlodo, nigdy nie farbowala wlosow, nie rozjasniala ich i nie robila krotkich cięć. piękne wlosy! dodam tylko, że kolory takie jak czarny dodają lat. a czerwony podkreśla urodę brunetek. polecalabym ogolnie zdecydowane kolory, mocne, nasycone. pozdrawiam ![]() przyklad brunetki w pieknej pomaranczowej sukience.. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-11-03 o 08:58 Powód: post pod postem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.