|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: oprawa graficzna zdjęć wg mnie ;)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a można wiedzieć w jakim programie się bawisz obróbką? pytanie z czystej ciekawości
co do samych zdjęć to mi się podobają, pzdr
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A więc tak - na jeden, owszem usta ładnie, ale oczy NIE !!! Na pewno nie. Nie podoba mi się również to zblurowanie twarzy, nienaturalne - przesadziłaś Drugie zbyt zaczerwienione, za dużo kontrastu na tym kolorze, generalnie chyba najbardziej zepsute Trzecie - kobieta po lewej wygląda na tyle atrakcyjnie, że nie ma sensu jej poprawiać !!!Dawaj następne, może będzie lepsze od tych trzech
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
nie chodziło mi głównie o poprawianie urody ale raczej o samą przeróbkę xD no ale ok ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- lewa - oryginał,
prawa - przerobiony. program: GIMP. zaznaczam - nie są to zwykłe upiększania a moje małe eksperymenty ![]() blu |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ostatnie najlepsze.
Poprzednie niestety biją brzydką sztucznością, szczególnie pierwsze dwa... W pierwszym najgorzej wygląda skóra, znikła z niej cała faktura, została "woskowa lalka". W drugim kontrast bije po oczach. Co do trzeciego, to przeróbka powinna mieć coś na celu - jakieś podkreślenie zdjęcia, zmianę jego odbioru itp, przerabianie tylko dlatego, że się da - nieco mija się z celem Ale sama przeróbka może być. Na pewno lepsza od 1 i 2.
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-11-05 o 20:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
kolejne zabawy.
<kotek> <kontrola> szczerze nie jestem z niej zadowolona ![]() program: gimp. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tak robiłam go właśnie z czarno-bialego tylko kurcze tak teraz myślę, że mogłam nosek też lekko różowy zrobić... no ale następnym razem popracuję![]() no postaram się poprawić tą sztuczność na twarzy xD dzięki wszystkim za mobilizującą krytykę. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
witam .
tym razem pobawiłam się kolorami i pokolorowałam zdjęcie. program: GIMP. <kolorowanka> |
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Rozumiem, że to kolorowe jest po przeróbce - tak ??
Jeśli tak, to stonuj czerwony i zacznie mi się podobać, choć i tak to w bw jest piękne ![]() A tak na marginesie - Twój avatar jest zabójczy, muszę taką fotkę zaaranżować i zrobić - od pierwszego dnia podoba mi się najbardziej z wszystkich prac w tym wątku
Edytowane przez stiket Czas edycji: 2009-11-07 o 18:57 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tak, robiłam koloryzację ![]() hah mi też się szalenie podoba jest takie... inny? :d tak czy inaczej wszyscy zwracają na niego uwagę :P |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
kolejna zabawa w gimpie.
<megan fox> |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
mój ulubiony...
<Jack Sparrow> |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Trzecie - kobieta po lewej wygląda na tyle atrakcyjnie, że nie ma sensu jej poprawiać !!!