|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Il Profvmo, Escada, Boucheron, Gres, Durbano...
NIEAKTUALNE
Reorganizacja kolekcji ![]() Lubię większość zapachów, które oferuję na wymianę, także z góry przepraszam za to, że będę wybredna i najchętniej wymienię je nie na cokolwiek, tylko na coś, co lubię jeszcze bardziej - najchętniej na rzeczy z wishlisty, ale oczywiście nie tylko, bo całej wishlisty nawet nie jestem w stanie na raz odtworzyć ![]() A do wymiany mam następujące zapachy: 1. Il Profvmo Encens Epice osmo parfum, 40/50 ml REZERWACJA 2. Mont Blanc Femme Individuelle, EDT, ok. 17/30 ml NIEAKTUALNE 3. Boucheron pour Femme, EDT, jakieś 42-45/100 ml NIEAKTUALNE 4. Gres Cabochard, EDT, 29/30 ml, w kartoniku 5. Escada Que Viva!, EDT, 25/50 ml, buteleczka znacznie podrapana od noszenia w torebce (patrz zdjęcie). UNIKAT ![]() ![]() 6. Escada Lily Chic, EDT, 20/50 ml, również UNIKAT ![]() ![]() 7. Neonatura Cocoon Yves Rocher, EDP, 10/50 ml NIEAKTUALNE 8. odlewka 12 ml Black Tourmaline Olivier Durbano w buteleczce z atomizerem NIEAKTUALNE 9. DOKŁADKA! Zestaw kosmetyków Marks & Spencer z serii Magnolia: Nawilżający kremowy płyn do kąpieli 75 ml; żel pod prysznic 50 ml; nawilżający krem do rąk i paznokci 50 ml, perfumowane mydełko 75 g. W zestawie była jeszcze siatkowa myjka do ciała, ale gdzieś mi się zawieruszyła, więc zamiast niej dorzucę zestaw fabrycznych próbek różnych perfum wysokopółkowych. Zestaw jest nietrafionym prezentem, był rozpieczętowany i obwąchany, ale nie testowany. NIEAKTUALNE A w zamian najchętniej chciałabym: Micallef Royal Muska Caron Aimez-moi Fendi Asja Sisley Eau du Soir L'Or de Torrente EDP L'Artisan Premier Figuier L'Artisan Dzing! Gabriela Sabatini Magnetic Boucheron Initial CdG Zagorsk SL Fumerie Turque SL Rousse Shalimar... ...i inne. Proszę pytać ![]() Zdjęcia: 1. od lewej: Encens Epice i Cocoon 2. od lewej: Lily Chic, Que Viva! i Mont Blanc Femme Individuelle 3. Black Tourmaline i Cabochard
Wymienię perfumy Edytowane przez etnografka Czas edycji: 2009-11-30 o 13:04 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Il Profvmo, Escada, Boucheron, Gres, Durbano...
Witaj, interesuje mnie: Neonatura Cocoon Yves Rocher, EDP, 10/50 ml
czy wyszperasz coś u mnie? Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Boucheron pour Femme, EDT, jakieś 42-45/100 ml +coś mogę dodać , np miniaturkę desnudy, odlapsikac pampleluny sądze, że coś się znajdzie
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1148841 Edytowane przez ewikonka Czas edycji: 2009-10-18 o 17:07 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj Etno
![]() ![]()
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Szkoda, ale nic dla siebie nie znalazłam... Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- niestety również nic, dzięki ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Kolciu, no póki co nic, ale może masz coś poza wątkiem? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chwilowo marnie, jedyne, co obecnie mogłabym się pozbyć to JLo Live lux, ale wątpię, że będziesz miała ochotę się na to wymienić
![]() Ale jak tylko coś mi wpadnie w łapki do wymiany, to zaraz zapukam do Twojego wątku ![]() To co, czyli jutro wysyłam paczkę ? Mam nadzieję, że dojdzie szybko, pewnie szybciej, niż nam udało by się spotkać... eh, co za zabiegane życie ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogę Ci na czas jakiś zarezerwować Encens ![]() A ja i tak paczkę będę mogła wysłac dopiero we wtorek...
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu, wyślij, kiedy będziesz mogła, ja będę grzecznie czekać
![]() To zarezerwuj, chyba że trafi Ci się świetna okazja, to wtedy wymieniaj ![]() To życzę miłej nocki ![]()
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej
![]() Interesuje mnie Neonatura Cocoon. Zapraszam do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------
Hm, a jakąś inną miniaturkę/końcówkę zapachu może masz na zbyciu? Odlewek nie lubię, a Desnuda niestety nie jest w moim typie... ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- z miniaturek całych i nieuzywanych mam so elixir Yves Rocher edp 5 ml , mam końcówkę Krizia stożek Edp zostało ok 4-5ml z 30 ) i mam jeszcze Nu edp z 30 zostało z 6-7 ml, a może i więcej (trudno określić, bo nic nie widać) oceniam po chełbotaniu i częstości używania , jeszcze Pleasures Exsotic edp w długopisie 8 ml zostało z 6 ml (śliczny odkręcany atomizer)
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Kasiu, już Ci odpisałam w Twoim wątku
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Niestety nic nie znalazłam. pozdrawiam ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dokładka i zdjęcia, zapraszam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Nie znam Twoich zapachów. Za zapach chcę wziąć zapach tak zeby pojemności się zgadzały.
Możesz mi opisać co tam masz? I podac kody z buteleczek?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cześć,
niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() pozdrawiam
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Etnografko droga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za zapach chciałabym dostać jakiś inny o tej samej pojemności bądź podobnej. Więc może: Escada Que Viva!, EDT, 25/50 m Escada Lily Chic, EDT, 20/50 ml Neonatura Cocoon Yves Rocher,10 Mont Blanc Femme Individuelle, EDT, ok. 17/30 ml Pasowałoby ci tak?
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie, Durbano już jest Twój
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
najchętniej szukam zapachów takich bądź w takim stylu:
CK OBSESION BURBERRY LONDON LANCOME MAGNIFIQUE YR YRIA czyli takie dosyć intensywne, słodsze, ciepłe zapachy
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Escada Lily Chic, EDT, 20/50 ml Neonatura Cocoon Yves Rocher,10 Mont Blanc Femme Individuelle, EDT, ok. 17/30 ml + odlewka Magnifique 30ml tak???? Jak pasuje to zapraszam na PW ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hihi, no to znowu mnie masz
![]() Jestem chętna i to bardzo ![]() Haha, mogę nawet zaproponować spotkanie jutro w G. Mokotów - będę tam od 13 do 17 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.