![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: L`oreal, MF, Essence, YR, ChanelNo5HotCoutureEuphor iaGresCalineFerreGieffeff e
Max Factor Creme Puff Translucent 05- prasowany, wykończeniowy , transparentny-połączenie podkładu w kremie i pudru, 21g, użyty kilka razy ,bez gąbki- puszka
*L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test *L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki, nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte *Carea Chusteczki do demakijazu z łagodzącym wyciągiem z aloesu i pantenolem, cera sucha i wrażliwa, 25 szt/ brak bodajze 3szt cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L`oreal, MF, Essence, YR, ChanelNo5HotCoutureEuphor iaGresCalineFerreGieffeff e
coś u mnie za:
*L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test *L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki, nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte *Dove balsam dla jasnej karnacji 60-70 % z 250 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Max Factor Kredka do powiek i brwi nr 302 brązowa nowa 1x test na powiece
Max Factor Creme Puff Translucent 05- prasowany, wykończeniowy , transparentny-połączenie podkładu w kremie i pudru, 21g, użyty kilka razy ,bez gąbki- puszka *L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test może coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
JESTEM ONA
|
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() (piękna dzidzia w avatarze!) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
*L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test
*L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki, nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte cos u mnie? najbardziej mnie interesują kuleczki ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- niestety nie mam nic z twojej listy... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się: *L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test *Gres Caline edt ok.4/6 z 12 ml atomizer
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
na maybelline jest data 'najlepiej zużyć przed końcem 02 2010'. Na Bohemii nie mogę znaleźć daty,ale wydaje mi się,że ta limitowanka była niedawno-jakoś w ciągu roku. Chociaż głowy nie dam sobie uciąć
![]() Komentarz do zdjęcia: wyszło trochę zażółcone [sztuczne światło]. Kolor Maybelline w opakowaniu jest dość jasno różowy. Bohemia jest ciemniejsza . Taki trochę 'brudny' róż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
JESTEM ONA
|
Hisoka
![]() Ale to nie jest ten błyszczyk , o który pytałam. ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Majka ![]() Zaraz zobaczę te inne . ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Gres Caline edt ok.4/6 z 12 ml atomizer za pędzel Clinique? Bo te z sephory to takie malutkie są i nie mają pędzla do pudru. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- taki pędzel kosztuje niecałe 100zł - mój był użyty może ze dwa razy (mam wiele innych i ten leży) Ale oczywiście zdezynfekowany jest. W stanie idealnym.
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szczerze powiedziawszy tego błyszczyka nie oddaję, bo mi się nie podoba czy nie pasuje. Był kupiony na zapas, bo to z sezonówki,a nie chcę ,żebyś mi przesyłała ten balsam 'tak za darmo'.Byłoby mi głupio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
JESTEM ONA
|
Hisoka
![]() Napiszę później PW ![]() ![]()
![]() |
#24 |
JESTEM ONA
|
Cherrik ![]() Masz mnóstwo ciekawych kosmetyków, nie wiem zupełnie co miałabym wybrac, poniewaz nie wiem co Ciebie zaciekawiło u mnie ![]() I muszę spokojnie przezjrzec Twój wątek ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. śliczny bobas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
JESTEM ONA
|
Cherrik ![]() Mam własnie tydzien wizyt lekarskich z synkiem, stąd brak czasu na odp. Podoba mi się błyszczyk 3D, ale zakupiłam wczoraj Lancome, więc chyba on juz odpada. Myslę jeszcze nad korektorem, hmm. ( skończył mi się róż o odcieniu brązowym (a wczoraj takowego potrzebowałam ), więc tak zastanawiam sie czy tych kuleczek n ie uzywac jako rózu- wypróbuje dziś , jesli efektu oczekiwanego nie bedzie , to zgłosze się do Cię ![]() ![]()
![]() |
#28 |
JESTEM ONA
|
Okazało , że kuleczki bardzo dobrze sprawdzają się jako róż, także wycofam je z wątku ( czego nie zakładałam wczesniej ), a co jeszcze innego Ciebie interesuje u mnie?
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś za: Y. Rocher Pomadka Luminelle ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.