| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2003-11-02, 15:38 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 
				 | problem???

mamy chyba maly problem http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=924 Zgloszona odzywka wystepuje bodajze w 5 wersjach-w roznych kolorach,wiem bo sama ostatnio sobie kupilam i wybieralam pomiedzy roznymi wersjami. moni_citroni poza tym ocenia lakier do francuskiego manikiuru-wystepuja w tych samych buteleczkach tylko ze z matowego szkla(tez mam  ) A reszta lakierow Barbary wystepuje w takich duzych butelkach-narazie zaden lakier jeszcze nie zostal zgloszony. 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie. Siegfried Obermeier | 
|     |   | 
|  2003-11-03, 13:11 | #2 | 
				 | 

Re: problem???

podbijam,zeby nie ucieklo

__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie. Siegfried Obermeier | 
|     |   | 
|  2003-11-13, 19:07 | #3 | 
				 | 

Re: problem???

podbijam,bo chyba ucieklo  A to naprawde nie to:/ 
|     |   | 
|  2003-11-13, 19:09 | #4 | 
| Gość 
				 | 

Re: problem??? - Magus help :-)

Magiczna dziewojo, help!      | 
|   |   | 
|  2003-11-13, 19:41 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2002-04 
				 | 

Upsiejmie wyjaśniam, że Estelka prosi o odstrzał selekcyjny kilku ocenek   Ja nie podejmuję się wskazać konkretnie których, bo tej odżyweczki nie widziałam nigdy na moje oczka [jak na wiedźmę przystało, pazurrrrki mam magicznie mocne  i nijakiej odżywki nie wymagające  ] Estellko, kochanie, podrzuć Złotkowi linki do ocenek, które proponujesz wyciąć  Dzięki za pomoc !    
				__________________ Komp w przebudowie ... czyli urlop od netu | 
|     |   | 
|  2003-11-13, 20:32 | #6 | 
| Gość 
				 | 

maga napisał(a): > Upsiejmie wyjaśniam, że Estelka prosi o odstrzał selekcyjny kilku ocenek  Tasaczek w pogotowiu  > Estellko, kochanie, podrzuć Złotkowi linki do ocenek, które proponujesz wyciąć  Dzięki za pomoc !  Właśnie, proszę mi jak mężczyźnie w sklepie kosmetycznym - wskazać paluszkiem    | 
|   |   | 
|  2003-11-14, 17:34 | #7 | 
				 | 

Bo ta odzywka wystepuje w 5 kolorach i kazdy kolor jest do czego innego-jedna wzmacniajaca,inna do rozdwajacych sie itd dlatego ja bym wywalila oceny nastepujacych osob-same zaznaczaja ze uzywaly innych kolorow. Ela Skakanka moni_citroni  Szykuj skalpelik   
|     |   | 
|  2003-11-14, 18:44 | #8 | 
| Gość 
				 | 

Witam Przyjrzałem się, szukając kolorków na te oceny: <hr> moni_citroni 2003-03-22 12:10 Podsumowanie: Calkiem dobra i niedroga Lagodna dla paznokci, ladnie sie rozprowadza i jest trwala. Dostepna w ciekawych, subtelnych kolorach: w sam raz dla dziewczyn, ktore lubia lekki polysk i mleczny odcien lakieru. Skakanka 2002-12-04 11:25 Podsumowanie: zawracanie glowy Kupilam odzywke, ktora jednoczesnie miala wypelniac nierownosci na plytce paznokciowej i byc baza pod lakier przedluzajaca trwalosc manicure. Wypelnia nierownosci tak samo jak lakier - jak sie nalozy cztery warstwy to moze wygladzi paznokiec Wcale nie przedluza zywotu lakieru, wrecz przeciwnie. Paznokcie sa jakby w odrobine lepszym stanie, ale nie warto tego kupowac. Ela 2002-06-20 13:27 dostalam te odzywke w prezencie, nie wiem dokladnie o ktora tutaj chodzi bo nie ma zdjecia. Ja mialam niebieska i rozową, a mialam faktycznie powazne problemy z paznokciami-niestety to cos sobie nie radzilo. Moze na jakies chwilowe uszkodzenia byly by dobre, ale nie na długotrwale lamanie i rozdwajanie. <hr> ...i, popraw mnie, jeśli się mylę, stosując "klucz" kolorów to wyraźnie wadliwa jest tylko recenzja Eli. Moni i Skakanka nie piszą o tym wprost.   | 
|   |   | 
|  2003-11-14, 21:25 | #9 | 
				 | 

A wiec: Skakanka-ocena zupelnie innej odzywki,jak mowilam jest ich kilka,zgloszona jest bodajze zolta. A co do moni-ona opisuje lakier do francuskiego manikiuru-mam i odzywke i taki lakier,odzywka jest przezroczysta na paznokciu,leciutko blyszczy,taki pol mat. Wiec nie ma bata zeby byl widoczny mleczny kolor.   
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Techniczne forum | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.