|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o POMOC - Prezent ŚLUBNY dla brata - filmik z życzeniami z całego świata
Witajcie,
planuję zrobić dla brata i jego przyszłej żony w ramach prezentu ślubnego filmik z życzeniami ślubnymi od ludzi z całego świata. Jednak jak się okazuje wcale nie tak łatwo namówić obce osoby do tego by coś takiego nagrały i mi przysłały. Prowadzę akcję od kilku dni i jak na razie mam tylko dwa filmiki od osób z Chin i Kazachstanu. Liczę oczywiście na więcej, ale idzie powoli. Pozwoliłam sobie wobec tego napisać tutaj. Bo być może ktoś z was ma znajomych z zagranicy, których mógłby poprosić o taką wideo dedykację dla Cezarego i Martyny, powiedzianą w ich ojczystym języku? Byłabym niezmiernie wdzięczna. Aby ułatwić obcokrajowcom zrozumienie pomysłu założyłam stronę na facebooku: https://www.facebook.com/Gift-for-my...0020161702308/ A filmiki (oczywiście niezbyt długie) prosiłabym przesyłać na adres e-mail: rme_rme@o2.pl Jeżeli macie jakieś pytania/wątpliwości piszcie. Odpowiem na pewno. A za każdą okazaną pomoc postaram się odwdzięczyć. P.S. Na Interpals można mnie znaleźć pod nikiem IzabelaS Pozdrawiam Edytowane przez rme_rme Czas edycji: 2015-12-18 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o POMOC - Prezent ŚLUBNY dla brata - filmik z życzeniami z całego świata
Wyskakuje ''Nie znaleziono strony''
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Proszę o POMOC - Prezent ŚLUBNY dla brata - filmik z życzeniami z całego świata
Dziękuję, już poprawione
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Powinnaś jeszcze napisać kiedy jest ten ślub
![]() Mogę załatwić Izrael- o ile znajomy się zgodzi. I może jeszcze Szwecję.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ślub jest 23 kwietnia. Więc jest jeszcze trochę czasu. Jednak wiadomo, im prędzej zaczną pojawiać się nagrania, tym lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Szczerze to jak ja miałabym składać życzenia ślubne obcym osobom to dosyć dziwnie bym się czuła. Co innego jakby to byli moi nawet dalecy znajomi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.