|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar ca³e forum. Tutaj mo¿na zg³aszaæ uwagi techniczne, problemy dotycz±ce ca³ego forum, problemy z has³em i dostêpem i inne… |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 694
|
dolno¶l±skie/³ódzkie (w salonie)
http://www.wizaz.pl/salony/censura.p...ails&itemid=68
z tego, co wiem, £ód¼ jest jednak województwem ³ódzkim, chyba, ¿e w ostatnim tygodniu zasz³y jakie¶ niepokoj±ce zmiany w administracji krajowej po drugie: nie udaje mi siê wstawiæ oceny salonu, pojawia siê 'b³±d'. buziaki :comk: |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: dolno¶l±skie/³ódzkie (w salonie)
Z³oooooooooooooooooosiu!! ! Jak widzê, w ci±gu ostatnich 4 dni nic siê nie zmieni³o i £ód¼ nadal jest w województwie dolno¶l±skim.
Popraw ten b³±d, proszê Ciê, albo prze¶lij mi info o zmianie województwa Po drugie: Sorry, but the category that this item is in hasn't been properly configured - no rating types assigned yet! (to siê pojawia jak próbujê dodaæ ocenê) |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Tak, ja tak co kilka dni mogê przypominac o tym watku, nie ma sprawy, ale tak sobie mysle, ze mo¿e byloby dobrze przeniesc jednak Lodz do odpowiediej kategorii, a tez mozliwosc oceniania salonow bylaby, co tu duzo kryc, mila po tak dlugggggiej niemoznosci tegoz.... Chociaz, ju¿ siê wlasciwie przyzwyczailam do tego hasla….
Sorry, but the category that this item is in hasn't been properly configured - no rating types assigned yet! |
|
|
|
|
#4 |
|
Go¶æ
Wiadomo¶ci: n/a
|
Sorki za mocno spó¼nion± reakcjê - ju¿ jest wszystko w porz±dku
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ciesze sie niezmiernie
przepraszam za upierdliwosc, ale w koncu wszyscy pracujemy dla wspolnego dobra strony |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.