|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Te wyśnionie , wymarzone....
Dziewczynki wypowiedzcie się.........
Gdybyście miały pole do popisu co byście zmieniły * w swoim charakterku * w swoim wyglądzie * co byście chciały osiągnąć a swoim życiu?W aspekcie zawodowym * jaki byłby wasz Wyśniony facet? A może juz takiego posiadacie? ![]() Luzujemy wodze fantazji...... FUN!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Te wyśnionie , wymarzone....
ja chciałabym zmienić;
-charakter na bardziej wyluzowany-aby sie tak nie przejmowac bzdurami ![]() -wygląd-piersi miseczka duże B -aspekt zawodowy-może być co jest ![]() -facet jest wyśniony w 80% ale nie ma co wybrzydzać wystarczy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
charakter - hmm, chyba większa obowiązkowość, żeby zmusić się do regularnej i systematycznej nauki
Chciałabym być też trochę bardziej charyzmatyczna ![]() wygląd - ładny uśmiech, zlikwidowanie wady zgryzu ![]() Poza tym schudnąć, ale to nie marzenie, to cel do zrealizowania Aha, no i lepsza cera ![]() praca - w przyszłości, osiągnięcie statusu specjalistki w wybranej przez mnie dziedzinie nauki ( którą studiuję), satysfakcjonujące warunki finansowe ![]() facet - TEN w tym względzie nie mam już marzeń choć mam bardziej pretensje do natury ludzkiej - poproszę, żeby stan zakochania trwał nieco dłużej niż trwa w moim przypadku
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli o mnie chodzi, to nie żebym była ideałem, ale na ten moment niczego bym nie zmieniała
Dobrze jest tak jak jest. Fakt - jakieś tam problemy się pojawiają, ale bez nich byłoby nudno ![]() No może mam kilka kg za dużo, ale sama na nie zapracowałam, to sama muszę je zgubić Charakter mam taki a nie inny i mi odpowiada, jak komuś coś nie pasuje, to niech spada na drzewo ![]() Facet? Gdyby nie był wymarzony to po co bym miała się z n im męczyć? A drobne mankamenty jeszcze dopracujemy ![]() To by było chyba na tyle
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Fajny wątek
![]() Ja bym zmieniła: * w charakterze: tę koszmarną niecierpliwość, szybkie wpadanie w złość, przejmowanie się pierdołkami * w wyglądzie: bardzo bym chciała, żeby moje włosy były już na tyle długie żebym mogła zlikwidować cieniowanie, bo wyglądają teraz jak kupa piór :/ Chciałabym też mieć trochę większe cycuszki I nieco większe wcięcie w talii ![]() * w pracy: przestać się bać pewnej rzeczy, z którą się jeszcze przez ponad rok nie oswoiłam :/ * w mężczyźnie: jest takim samym leniem jak ja i to mnie niepokoi Skorzystam z wypowiedzi jednej z dziewczyn powyżej i napiszę, że mój facet jest wyśniony w 90% Lepiej bym już chyba nie mogła trafić
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
W swoim charakterze zmienilabym to, ze jestem roztrzepana, nieuporzadkowana i niesystematyczna
i chcialabym miec bardziej geste wlosy. W wygladzie stopy moim zdaniem za duze(wieksze 41 lub 42 )i jakies takie kwadratowe![]() Chcialabym otworzyc wlasna firme, bo pracowanie dla kogos nie daje mi satysfakcji i przyprawia o nerwy , jak dobrze pojdzie juz w przyszlym roku to zrealizuje. Moj wysniony facet?hmm mysle, ze juz go znalazlam, nie jest idealny ale nie zamienilabym go ![]() ale jakbym nie znala mojego obecnego TZ-ta to powiedzialabym: czarne wlosy opadajace na czolo, zielone oczy, ciemniejsza karnacja , wysoki ,przecietnie zbudowany z niskim zmyslowym glosem i meskimi dłońmi. Inteligentny, sekoswny,namietny, czuly, opiekunczy, lekko postrzelony , hmmm bogaty ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o charakter to chciałabym być przede wszystkim bardziej pracowita i nie zadowalać się byle czym
Mam tendencję do odwalania wszystkiego, byle było, a wiem, że stać mnie na więcej. Wygląd, hmm... Może chciałabym miec lepsze włosy i zawsze lekką niedowagę (wiem, wiem, że bez sensu ). W ogóle chciałabym nie brać leków, które brać muszę Mają trochę irytujących skutków ubocznych.Praca - chciałabym znaleźć pracę w zawodzie moich marzeń, ale zadowolę się innym, jeśli tylko nie będę go nienawidziła i kasa nie będzie najgorsza. Mam swój ideał faceta w głowie, gdybym go spotkała, to już prawie niczego innego nie chcę Wiem jednak, że on raczej nie istnieje, więc czekam na faceta z przynajmniej połową wymaganych zalet Inteligentny, opiekuńczy, atrakcyjny fizycznie (wg mnie), zaradny, kochający, no i tak dalej
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hmm......
w wyglądzie- chciałabym mieć gęstsze włosy i dłuższe rzęsy i pozbyć się moich blizn powypadkowych w charakterze- chciałabym być systematyczna, mniej nerwowa (łatwo mnie zdenerwować) i jeszcze żebym miała silną wolę i żebym tak łatwo się nie zniechęcała w pracy - chciałabym pracować "na swoim" w facecie- mam już swojego TŻ-ta i mimo jego wad nie zamieniła bym go na nikogo innego
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
W charakterze: chcialabym byc systematyczna, taka uporzadkowana
przynajmniej troszke...jestem chodzącym bałaganem i miec silna wole! O i zeby łatwiej bylo mi okazywac uczucia..W wygladzie: chcialabym miec taka przemiane materi zebym nie musiala martwic sie to ile kanapek jem na kolacje i czy w ogole ją zjem...taka kruszynka. Piekne mocne zdrowe wlosy i ogolnie zdrowko lepsze. W domu: hmm chcialabym zeby rodzina byla rodzina a nie kazdy zyl na maxa swoim zyciem i mowil sobie TYLKO czesc. Tż-wymarzony w skorze z wlosami do pasa;D rach ciach ciach!
Stąpam po ostrzu miecza. To nie odwaga. To równowaga. Edytowane przez ChilliRed Czas edycji: 2009-11-19 o 19:29 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -wygląd : nieskazitelna cera ;-) -ukończyć studia i znaleźć dobrze płatną pracę ;-) -szczery, odpowiedzialny, opiekuńczy i przede wszystkim kochający mnie nad życie ;-)
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* chciałabym przytyć ;p i zmienić moje stopy, które są duże i szerokie * inżynieriem biomedycznym bym chciala zostać i pracować w jakiejś znanej firmie, która dobrze traktuje i opłaca pracowników ![]() * posiadam już. nie jest cudownie, ale ważne że ON jest ze mną tyle lat! i się cieszę
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2. chciałabym być wyższa i mieć bardziej uwypuklone kości policzkowe, bo mam okrągłą buzię, no i jeszcze chciałabym mieć idealnie proste włosy ![]() 3. założyć własną firmę ![]() 4. taki, który wie, czego chce i wie, jak to osiągnąć, ale najważniejsze, żeby mnie kochał i wspierał
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
* w swoim charakterku może żebym była bardziej asertywna, nie przejomać się tak wszytkim
* w swoim wyglądzie płaski brzuszke ![]() * co byście chciały osiągnąć a swoim życiu?W aspekcie zawodowym przedewszystkim skończyć slicznie studia * jaki byłby wasz Wyśniony facet? A może juz takiego posiadacie? ![]() przedewszystkim skończyć slicznie studia a co do faceta to musi być przystojnu, starczy albo w moim wieku, wykrztałcony i bogaty aha ! no i musi mnie kochać i szanować
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
W charakterze: Chcialabym być schludniejsza (nie lubię sprzątać
),chciałabym nie przejmować się bzdurami,chciałabym potrafić mówić o uczuciachW wyglądzie: chudsze nogi i węższe biodra ciut większe piersi![]() W przyszłości chcialabym iść na studia germanistyczne,skończyć je pozytywnie i rozpocząć pracę jako tłumacz ![]() Hm... facet? Taki,żeby mnie kochał...
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wygląd - oczywiście idealna figura, rodzaj włosów(z kręconych na proste), poprawiłabym tez usta Osiągnięcie - hmm tu musiałabym się głębiej zastanowić ![]() Wyśniony facet - po prostu ten w którym się zakocham, a on tą miłość odwzajemni
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

I nieco większe wcięcie w talii 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)