|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() szafa wnękowa bez szafy
potrzebuje pomocy i informacji
![]() zbieram sie do remontu pokoju, ale mam jeden problem - ograniczone fundusze. na jednej scianie mam meble, ktore bede malowac, ale chcialabym je zakryc, czyms w stylu drzwi do szafy wnekowej, zeby byly przesuwane... mam nadzieje, ze wiadomo o co mi chodzi ![]() gdzie mozna znalezc takie prowadnice i "drzwi"? z czego moga byc wykonane takie "drzwi"? hilfe! ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: szafa wnękowa bez szafy
ja mam takie drzwi wykonane a drewnianej płyty. Popytaj w OBI.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dzieki
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro chcesz zakryć te meble to szkoda kasy na ich malowanie, bo i tak nie będzie ich widać.
Takie szyny znajdziesz właśnie we wszelkich praktikerach, castoramach, obi, i u stolarzy, albo hurtowniach stolarskich. Na szynach możesz mieć płytę osb, stolarską, sklejkę, pleksę, szkło hartowane... sporo opcji, zarówno kolorów, jak i cen. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
fajne rozwiązanie. Ja ostatnio zamawiałam zabudowę wnęki, wybrałam się do salonu Komandora - możesz takie cudo zamówić u nich, oni się w takich systemach specjalizują wiec będziesz miała pewność że zrobią to dobrze - a same drzwi przesuwane nie powinny Cię dużo wynieść ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Są sklepy meblowe które wykonują takie szafy, moja ciocia taka zamówiła. W domu tez mam taką - zrobioną przez rodziców. Materiały potrzebne kupili w sklepie budowlanym, typu obi, castorama itp. , drzwi wykonane są z płyty wiórowej
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio zamawiałam takie drzwi przesuwane do schowka w korytarzu, zależało mi na tym, żeby było jak najtaniej, ale wolałam się nie zabierać sama za kupowanie poszczególnych części bo nie mam o tym zielonego pojęcia.Więc poszukałam trochę w internecie i znalazłam markę Slim System -i za niecałe 800zł wstawili mi drzwi i do tego dali gwarancje
![]() Także polecam przed jakimikolwiek zakupami najpierw poszperać w internecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Na dwa lata. Taka cena wiec nie ma co się spodziewać, że dadzą dłuższą gwarancje, i nie chodzi tu o jakość tylko o ogólne koszty dla firmy. Bo co do jakości szafy to nie mam żadnych zastrzeżeń, na prawdę solidnie zrobiona ;] i nie wydaje mi się, żeby gwarancja kiedykolwiek była potrzebna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Oj tak Komandor ma piękne szafy.. mi się marzy taka z maty bambusowej albo rattanowej
![]() Ale ten Slim ma fajne kolory tych frontów. Ja wybrałam do siebie kolor dębu ;] a ich stronie można zobaczyć wszystkie rodzaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.