|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
gdzie ostatnie oceny KWC?
czy ze mna jest coś nie tak, czy z moim komputerem? czy ja źle widzę, czy może coś chwilowo się zchrzaniło? czy przegapiłam jakiś ważny komunikat, że będą zmiany? czy jak to jest?
![]() ![]() co robić?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: gdzie ostatnie oceny KWC?
zlosliwiec napisał(a):
> Zarówno edytowanie ocen jak i powrót raportów na główną stronę uzależnione są od postępu napraw oprogramowania. > > Raporty na głównej stronie były powodem notorycznego zawieszania się serwera. Jak tylko będzie usunięta ta usterka, wrócą na swoje miejsce. > > Przykro mi, ale nie mogę określić się czasowo - priorytetem jest tutaj niezawodność, a nie szybkość naprawienia. > > ![]() > > p.s. Oprócz tego polecam lekturę > http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1073076974 > zanim zada się pytanie, na które udzielono już odpowiedzi ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: gdzie ostatnie oceny KWC?
acha.
dziekuję. zadałam pytanie jak tylko zauważyłam problem, ot tak-w afekcie. ![]() 1.rzadko zaglądam ostatnio na wizaż.również dlatego że po prostu się nie da.strona mi się nie otwiera. 2.nawet gdybym zaglądała często, to tytuł wątku nie brzmiał interesująco, ani nie wskazywał na to, że odnajdę w nim odpowiedź na swoje pytanie. ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.