![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Allure perfumy, Hypnose edp, Belle en Rykiel, Maczek Clinique, Amarige Mariage
nieaktualne
Witam!!! Mam do wymiany: [B]Coco Chanel Mademoiselle - edp 50 ml - nie ma[/B] Czarna Coco Chanel[/B] edt 50/100 - nie ma ,poleciało do Małgosi 971 Clinique Fresh bloom Maczek - 01 używany - fotka Clinique - almost lipstick - black honey - 2 razy uzyty - to taki : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=76064364 Belle en Rykie- 35/40 ml - wymienione Amarige Mariage edp ok.11/15 ml Rurki biodrówki ONLY W28/L34 Lola SS jeans REA 795 - size 28/34 Noszone pół roku. Przytyło się i po spodniach ![]() http://www.onlyshop.co.uk/shop/search-1.html Zdjęcie ze strony int. ONLY, to tez model Lola,ale nieco inny.Fotkę moich spodni dodam wkrotce. Moja znajoma, prosiła mnie abym umieściła w swoim wątku jej perfumy ,które chciałaby wymienić, wszystkie oryginalne - gwarantuję ![]() - Czyste perfumy Midnight poison , pelne 30 ml, brak 4 psików - Kenzo le perfum złote, dwa razu uzyte 50 ml - Hypnose Elixir Lancome z małym ubytkiem - 50 ml Marta szuka Addicta klasycznego i ciepłych słodziaków , szczegóły już z Martą - mmaartaa@wp.pl Nie wiem, czego szukam - z perfum chętnie : NR edp, Boudior - na wypróbowanie bo nie miałam przyjemności ![]() ![]() - podkład Stay true Clinique - Meteoryty - 03 - tusz Diorshow Iconic - nowe miniatury 4 ml Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-11-17 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Allure perfumy, Hypnose edp, Belle en Rykiel, Maczek Clinique, Amarige Mariage
Witaj - spójrz, może znajdziesz coś ciekawego dla siebie u mnie za Allure.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Allure perfumy, Hypnose edp, Belle en Rykiel, Maczek Clinique, Amarige Mariage
Hej! Tylko Code wpadło mi w oko.Mogę dołożyć błyszczyk Clinique z wątku i matujący krem Garniera 75 ml z maleńkim ubytkiem,albo jeszcze czegoś poszukam ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Hej! Nic niestety...Pozdrawiam!! Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-10-21 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic
![]() Noszę inny rozmiar ![]() A może chciałabyś do maczka odlewkę 5 ml czarnej Coco edt,tylko nie mam w co przepsikać Mam jeszcze tusz Clinique high impact...4 ml umalowałam się nia góra 10 razy,ale chyba mniej bo używam innej. I taki pędzel guerlain https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...med-Pearls.htm Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-10-21 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
no kurcze nieststy coco nie lubie,tusze juz mam
a z pielegnacji typu deo kulki,zele do golenia,szapony,maszynki, pilingi
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może krem LRP Active C XL - 5 ml tubka nówka ?? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-10-21 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za Allure?
Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej! Znalazłabyś u mnie coś za Belle en Rykiel?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic.
![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Hypnose wymienione, a za Allure nic nie znalazłam ![]() Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Belle en Rykiel - 35/40 ml
Witam. Czy nie zechciałbyć Cerruti collection 30 ml edp w kartoniku ubtyek kilka psików testowych. Dla wyrównania pojemności mogę dorzucić coś z końcówek np Nu edp 5-6 ml z 30 ml ew odlewkę jakąś
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć! Chetnie wydam Rykiel, ale nie lubie tego Cerruti ![]() A końcówka Nu bardzo mnie kusi,może masz coś poza watkiem??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Amarige Mariage edp ok.11/15 ml
cos u mnie?
![]() |
#30 |
perfumove love
|
Gosiu, jakich perfum szukasz? Dołożyłam Etro Sandalo, może byłabyś zainteresowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.