|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rodzaje albumów na zdjęcia
Witam,
na pierwszą rocznicę (za dwa miesiące) mam zamiar zrobić album ze zdjęciami. Problem z wyborem albumu, aby był ok. Ogólnie znalazłem, że są trzy rodzaje: 1. kieszeniowe 2. pod folią (samoprzylepne) 3. tradycyjne Niestety nie wiem jak w praktyce z nimi jest. Moje pierwsze pytanie - jak wygląda każdy z nich? Ten pod folią to taki, w którym zdjęcia wkłada się pod folię? A czy są albumy, gdzie na stronie znajdują się takie jakby szparki w przeciwległych rogach? Wtedy wsadza się zdjęcie i nie trzeba używać kleju itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rodzaje albumów na zdjęcia
.
Edytowane przez 794f4f7fd0b0868ccd574eb97c8ebd94d2e43545_60bea4f1edd75 Czas edycji: 2012-11-18 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Szczerze to nie dla mnie - brak umiejętności ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hmm ja ostatnio skorzystałam z ciekawego pomysłu, który podrzuciła mi moja koleżanka. Album zdjęciowy robiony na zamówienie. Znalazłam to na fb: www.facebook.com/zfoto.albumy. Pozdrowionka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam. Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest album tradycyjny z czarnymi kartami. Do tego przy druku zdjęć poproś o zdjęcia z białą ramką na czarnych stronach bardzo ładnie się to prezentuje. Ja zazwyczaj kupuje przez internet przez strone www.gedeonpolska.com mają dobre ceny i obsługa klienta na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jeśli to komuś pomoże to jesteśmy nowym producentem albumów fotograficznych, nasza stronka jeszcze w ciągłej przebudowie ale... www.albumy.bodzioch.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
od kilku dni do oferty doszły również fotoalbumy (potocznie i błędnie nazywane fotoksiążkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mi TŻ na pierwsze walentynki kupił kieszeniowy. I przy takich już zostaniemy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- O kurde, teraz zobaczyłam, że post sprzed roku ^^
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
spróbuj na namaste.com.pl - mają albumy tradycyjne, trochę droższe, ale i inne niż standard
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Przepis na prosty album na zdjęcia. Kartonik formatu 45 x 21 cm. Trzeba go zbigować czyli tępą stroną noża przełamać włókna kartonu tak, żeby go potem złożyć na 3 równe części (środkowa część o 1 mm krótsza od lewen a prawa o 1mm krótsza od środkowej). Z 3 kart tego samego kartonu o wymiarach 14,8 x 21 cm wycinamy okienka o wymiarach ok. 18 x 12 cm. Naklejamy takie ramki wewnątrz przygotowanej wcześniej okładki. Kleimy tylko wzdłuż górnych krawędzi. Album można przystroić ornamentami. Gotowe. Profesjonalna wersja wygląda tak: albumy na zdjęcia, które znakomicie się nadają jako prezent dla dzieci, rodziców, babcie itd.
Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-08-25 o 07:27 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.