|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dziwna skóra Oo'
Dzień dobry. ^^
Nie wiem, jak mam w ogóle opisac mój problem, ale: mam cerę tłustą, trądzikową, chodzę do dermatologa w związku z trądzikiem właśnie. Blada skóra, piegi. Ostatnio koleżanka mi napomknęła, że "ja zawsze mam taką czerwoną skórę". Poszłam do lustra w szkole (tam jest inne oświetlenie niż u mnie w domu, pada światło słoneczne), i... rzeczywiście. Zapytałam się, czy na prawdę mam taką zawsze, czy tylko się zaczerwieniłam, ale była pewna. I w dodatku przez ten czerwony kolor wygląda, jakbym miała jakieś okropne problemy ze skórą, i wygląda to ohydnie :/// Wie ktoś może, jak przywrócić naturalny koloryt skórze? Od razu mówię, że nie chcę używać podkładów itp. rzeczy, gdyż chodzę do bardzo rygorystycznej szkoły. Dziękuję za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwna skóra Oo'
proponuje tonik : soraya maxima tonik antybakteryjny łagodzący. jest do skóry tlustej i łojotokowej.zawiera witamine E, przywraca zdrowy wyglad skórze. mozna stosowac kilka razy dziennie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.