|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wątpliwości ... perfumy
Dziewczyny
![]() ![]() Nawet nie wiem od czego zacząć .... Mam do oddania nowe, w opakowaniach perfumy: - Fendi Palazzo 90 ml - Esprit Horizon Woman 30 ml -5th avenue after five 75 ml kontakt do mnie gg 9789857 Pozdrawiam serdecznie, Sonia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wątpliwości ... perfumy
Witaj, wszyscy kiedyś zaczynali
![]() Podoba mi sie u Ciebie Fendi Palazzo 90 ml. W moim podpisie jest link do mojego wątku (wystarczy kliknąć ![]() Owocnych wymian życzę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
mi rowniez podoba sie fendi,
w moim podpisie masz dwa linki do moich watkow wymiankowych moze znajdziesz jakies rzeczy dla siebie w zamian za ten zapach. w razie czego pisz do mnie pw lub w watku. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Poczytaj najpierw sobie Regulamin Targowiska Kosmetyki, a z pewnością nie popełnisz gafy ![]() https://wizaz.pl/forum/announcement.php?f=10 Mnie interesuje Fendi Palazzo 90 ml- Zapraszam do obu wątków (linki w podpisie) Odpisz najlepiej tu u siebie, wtedy się nie pogubisz w subskrybcjach wątków i zgubisz myśli. Powodzenia! ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-06 o 08:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za fendi???link w podpisie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja też po palazzo
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie wszystkie perfumy Twoje:
- Fendi Palazzo 90 ml - Esprit Horizon Woman 30 ml -5th avenue after five 75 ml Znalazłabyś coś za nie u mnie w wątku wymiankowym? Link do wątku masz u mnie w podpisie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.