Projektowanie ubrań ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-14, 18:10   #1
Natala550
Przyczajenie

Projektowanie ubrań ;)

Cześć wszystkim jestem nowa i nie wiem czy to dobry temat ale wpadłam na pomysł aby te dziewczyny które interesują się tym tematem bądź projektują ubrania podzieliły się z innymi swoimi projektami,kolekcjami itp ja też projektuję i chętnie się z wami podzielę moją twórczoscią jak tylko zeskanuję projekty licze na was i myśle ze zaiteresujecie się tym tematem

Natala550 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 21:59   #2
andere
Zadomowienie

Dot.: Projektowanie ubrań ;)

Z chęcią zobaczę Twoje projekty. Ja kiedyś coś próbowałam... Nie wychodziło mi to kompletnie!

Maleńka
andere jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-15, 11:11   #3
paulisia250285
Wtajemniczenie

ja tez kiedys próbowalam, ale to było dawno temu. Czekamy na Twoje projekty!!

Moje papierki

moj blog http://craftowepasje.blogspot.com

- 11.01NOWOŚCI NA WĄTKU PAPIEROWYM!!!SCRAPY
paulisia250285 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-16, 08:50   #4
PannaX
Rozeznanie

GG do PannaX

I ja jestem ciekawa
PannaX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-16, 09:56   #5
riddle.man
Przyczajenie

Witam! świetny wątek
co prawda nie jestem dziewczyną, ale ostatnimi czasy trochę bawię się w projektowanie
w załączniku znajduje się mój najnowszy projekt inspirowany szmaragdami, licze na konstruktywną krytykę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz.jpg (110,2 KB, 294 załadowań)
riddle.man jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-16, 10:47   #6
Madlene1029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez riddle.man Pokaż wiadomość
Witam! świetny wątek
co prawda nie jestem dziewczyną, ale ostatnimi czasy trochę bawię się w projektowanie
w załączniku znajduje się mój najnowszy projekt inspirowany szmaragdami, licze na konstruktywną krytykę
Nie znam się na tym wszystkim, aż tak dobrze. Ale Po pierwsze ślicznie rysujesz Sukienka bardzo mi się podoba bo lubię szmaragdy, krój to jeden z moich ulubionych ale niestety nie pasuje do mojej figury Myślę, że jesteś do tego stworzony!

A co do mnie to kocham szyć mam maszynę i coś tam szyję ale z kolei nie potrafię rysować zawsze byłam z tego kiepska więc jak coś szyję to nigdy nic nie szkicuję tylko od razu swój pomysł przenoszę na materiał
Madlene1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 01:14   #7
riddle.man
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Madlene1029 Pokaż wiadomość
Nie znam się na tym wszystkim, aż tak dobrze. Ale Po pierwsze ślicznie rysujesz Sukienka bardzo mi się podoba bo lubię szmaragdy, krój to jeden z moich ulubionych ale niestety nie pasuje do mojej figury Myślę, że jesteś do tego stworzony!
dziękuję bardzo szczególnie za te ślicznie, mimo, że szkic był na szybko żeby nie zapomnieć pomysłu
Stary 2009-08-21, 23:05   #8
riddle.man
Przyczajenie

Natala550, pokaż coś swojego
Stary 2009-11-17, 11:56   #9
Scarlet_D
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Natala550 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim jestem nowa i nie wiem czy to dobry temat ale wpadłam na pomysł aby te dziewczyny które interesują się tym tematem bądź projektują ubrania podzieliły się z innymi swoimi projektami,kolekcjami itp ja też projektuję i chętnie się z wami podzielę moją twórczoscią jak tylko zeskanuję projekty licze na was i myśle ze zaiteresujecie się tym tematem

Hej, witam nie wiem czy jeszcze odwiedzacie ten watek, ale chciał powiedziec, ze tez troche projektuje, mam zeszty z takimi rysunkami, i marzyłam o tym aby byc projektantką mody, jednak zabieganie i życie codzienne, wypełnia mi teraz cały czas i tak od jakichs 3-4 lat juz nic nie rysuje. Znalazałm to forum i pomyslałm zeby moze sprobowac jeszcze raz, i moze by ktos ocenił to co rysuje, bo jakos tak nie było nigdy okazji, zeby ktos komentował moje rysunki (oprocz mamy ale wiadomo ze ona jest bezkrytyczna)). Udało mi sie uszyc pare ciuszkow, i nawet w szkole sredniej zorganizowałm przy okazji jakiejs akademi taki krociutki pokaz mody. Wiem ze juz kariery w tym zawodzie nie zrbie ale miłlo było miec swoje hobbi. A tak zmieniajac temat, to czy macie tak ze zresygnowałsyscie ze swoich zainteresowac na korzysc np ,zwiazku? Bo ja poprostu wolałam spedzac czas na randkowanie ze swoim, teraz juz narzeczonym, niez rysowac, szyc itp.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Fajny projekt, i kreska dobra, tylko sukienka nie na kazda figure) masz jeszcze jakies projekty
Scarlet_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości