|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Projektowanie ubrań ;)
Cześć wszystkim jestem nowa i nie wiem czy to dobry temat ale wpadłam na pomysł aby te dziewczyny które interesują się tym tematem bądź projektują ubrania podzieliły się z innymi swoimi projektami,kolekcjami itp
ja też projektuję i chętnie się z wami podzielę moją twórczoscią jak tylko zeskanuję projekty
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Projektowanie ubrań ;)
Z chęcią zobaczę Twoje projekty. Ja kiedyś coś próbowałam... Nie wychodziło mi to kompletnie!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez kiedys próbowalam, ale to było dawno temu. Czekamy na Twoje projekty!!
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
I ja jestem ciekawa
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
świetny wątek ![]() co prawda nie jestem dziewczyną, ale ostatnimi czasy trochę bawię się w projektowanie ![]() w załączniku znajduje się mój najnowszy projekt inspirowany szmaragdami, licze na konstruktywną krytykę
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sukienka bardzo mi się podoba bo lubię szmaragdy, krój to jeden z moich ulubionych ale niestety nie pasuje do mojej figury Myślę, że jesteś do tego stworzony! A co do mnie to kocham szyć mam maszynę i coś tam szyję ale z kolei nie potrafię rysować zawsze byłam z tego kiepska więc jak coś szyję to nigdy nic nie szkicuję tylko od razu swój pomysł przenoszę na materiał
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
szczególnie za te ślicznie, mimo, że szkic był na szybko żeby nie zapomnieć pomysłu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Natala550, pokaż coś swojego
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
)). Udało mi sie uszyc pare ciuszkow, i nawet w szkole sredniej zorganizowałm przy okazji jakiejs akademi taki krociutki pokaz mody. Wiem ze juz kariery w tym zawodzie nie zrbie ale miłlo było miec swoje hobbi. A tak zmieniajac temat, to czy macie tak ze zresygnowałsyscie ze swoich zainteresowac na korzysc np ,zwiazku? Bo ja poprostu wolałam spedzac czas na randkowanie ze swoim, teraz juz narzeczonym, niez rysowac, szyc itp.---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Fajny projekt, i kreska dobra, tylko sukienka nie na kazda figure ) masz jeszcze jakies projekty
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

ja też projektuję i chętnie się z wami podzielę moją twórczoscią jak tylko zeskanuję projekty

świetny wątek 
Myślę, że jesteś do tego stworzony!