![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**wizażanki, którym brak przyjaciółki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
Witam wszyskie wizażanki, które dotąd uczestniczyły w wątku
"Brak mi....Przyjaciółki. Czy ktoś też tak ma??"-założonym na podforum *Intymnie* http://www.wizaz.pl/forum/newthread....newthread&f=85 a także inne wizażanki, którym tak jak nam brak jest pokrewnej duszyczki ![]() Zapraszam tu na ploteczki, pogadanki przy kawie czy herbacie a nawet wspólne dmuchanie w chusteczki jak zajdzie potrzeba ![]() W końcu musimy się jakoś wspierać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
W grupie siła
![]() Witam również ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm to ja zacznę
04. 08 mamy z TŻ 3 rocznicę ![]() No i kombinuję nad prezentem Tzn chciałabym dać mu coś od serca. Wymyśliłam album z naszymi zdjęciami. Najfajnieszy by był taki stylizowany na dawne czasy ale takie są albo niedostępne albo strasznie drogie To nie wiem, może fajny będzie taki zwykły, tylko co ma miejsca na wsadzenie karteczek z podpisem tyle że z okładką niby starą? No i jeszcze trza by coś do tego, nie mam kompletnie pomysłu ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No cóż, dzis zapewne już nie poplotkujemy
![]() ![]() DOBRANOC ![]() edit: a jednak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Np coś takiego
http://allegro.pl/item213482132__pie...emozliwe_.html http://allegro.pl/item217634771_albu...n_nowosc_.html http://allegro.pl/item214539597_albu...na_200_zd.html Zdaję sobie sprawę że to nie jest prezent stricte dla niego, bo wiadomo, że póki mieszkamy osobno to go ma, ale ten stan ulegnie zmianie w krótce i będzie nasz, dlatego chcę dać coś dodatkowego, coś tylko dla niego ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydrukowałam go na takiej czarno-białej drukarce i kolorowałam kredkami ![]() Wyszła z tego niezła książeczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym czegoś takiego chyba nie dała rady z braku zdolności rysowniczych. Poza tym znamy się z TŻ 17 lat ![]() Ze znaleznieniem zdjęć w sumie też będzie mały zonk, bo ja zmieniłam kompa na którym miałam większość zdjęć a jest ktoś kto ma to wszystko tylko raczej się do niej nie odezwę ![]() Ale może kogoś naślę.... albo coś wymyślę Madie nie wybierasz się przypadkiem na śląsk? ![]() Cytat:
Laurki też robię ale aż wstyd mi czasem dawać z tymi moimi talentami ![]() Chociaż ostatnio na imieniny dostał z prawdziwym zielskiem :P No nic, pomyśli się Teraz śmigam spać bo oczka opadają Buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ był przez tydzień na Śląsku, ale dziś wrócił do domu.
A Ty myślisz że ta laurka to jakieś dzieło sztuki było? Koślawe wszystko i śmieszne rysunki ale to właśnie było najfajniesze ![]() My nie przepadamy za kupowaniem prezentów, bo zawsze jest z tym problem, więc konstruujemy coś własnoręcznie, ewentualnie zrzucimy się na kolację jakąś ![]() ![]() ![]() Zaskoczyłam go hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pół miasta za różą? ![]() ![]() No, ja mam jeszcze trochę czasu do namysłu, co też czynię. Szczególnie że cholera TŻ ma teraz 3 tygodnie na 2 zmianę (14-22) i będę mieć duuuużo czasu do namysłu. Grrr. Teraz już serio dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
co za kwiaciarnia? Przypomniało mi się ze to nie były urodziny (choć też miał w tym miesiącu) a tak zwana kolejna "miesięcznica" a że był to luty parę dni po walentynkach to w kwiaciarniach same kikuty stały
![]() ![]() Masz dużo czasu , wolne popołudnia, któregoś w końcu wpadniesz na pomysł jakiś ![]() DOBRANOC DOBRANOC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam kolejnego dnia
![]() Czyżby nikt więcej nie chciał się przyłączyć? No już kobitki nie wstydzić się, proszę się ujawnić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja również nie posiadam przyjaciółki z takich a nie innych względów po prostu chora przyjaźń trwająca 6 lat !! ![]() nie żałuję jednak swojego wyboru ![]() Mam za to dużo kumpel i cudownego chłopaka ![]() A ja w tym momencie siedzę i się sama do siebie uśmiecham jak wariatka jakaś ![]() Dzisiaj idę na imprezę ... uczcić kumpeli urodziny ![]() Ale cóż.. a co tam u Was? ![]() ![]() aaa no i dzisiaj pożegnanie z komputerem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio na intymnym sporo było o toksycznych związkach, ale widzę że ten sam problem dotyczyć też może przyjaźni. Może nawet częściej? Dobrze że się z tego wyrwałaś ![]() Witamy w wątku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
![]() tak ... i ja się przekonaałam na własnej skórze propo toksycznej przyjaźni..szczerze? to było gorsze niż związek z chłopakiem do którego nic się nie czuje ... ale już prawie 1,5 roku mija jak nie utrzymuje kontaktu z tą osobą i jestem z tego bardzo zadowolona i wyszłam z tym na dobre moim zdaniem ![]() No tak ale z tym morzem to jeszcze zobaczymy póki co jest konkretny upał u mnie w mieście a na basen nie mogę iść bo Adrian mi się opalił za bardzo i jęczy ![]() Coś myślę, że się wczuję w ten wątek ![]() ![]() Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
upał powiadasz? ja uprzedzając dzisiejszą pogodę, wczoraj pół dnia spędziłam na działce opalając nogi. Teraz nie mogę siedzieć na tyłku bo mi się trochę przypiekł
![]() A to bardzo dobrze że gadułą jesteś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Uu wiem co czujesz, ja na szczęście swój pierwszy kontakt ze słońcem miałam już w Stanach tam przez cały mój pobyt tragedia.. 34/35 stopni w dodatku duża wilgoć straszna duchota ... masakra dosłownie także teraz jak siedzę na słońcu to w brąz mi przechodzi wszystko na szczęście
![]() ![]() Oki lecę póki co się kąpać bo na rumunka siedzę ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja miałam dwie ' przyjaciółki ', z tą pierwszą się rozstałyśmy, bo była fałsztwa - co jej nie powiedziałam, to ona leciała do drugiej z ' nowinką '. Z tą drugą.. właśnie jestem pokłócona ![]() ![]() I już sama nie wiem co robić, ech. Czas pokaże, ale niniejszym 'wpycham' się w Wasze grono, mogę? ![]() A do nisiaq, zdecydowałaś się już na album? ![]() ![]() ![]() ![]() W wątku o prezentach dla chłopaka na rocznicę, urodziny itp jedna z Wizażanek tak zrobiła, tylko nie mogę tego znaleźć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
Zakorzenienie
|
hula_jula- witamy w naszym gronie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() myślę że ja też z tego kiedyś skorzystam ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, wstałam w końcu, znalazłam wątek i już z kawką poczytuję
![]() nisiaq, mi najbardziej podoba się ten pierwszy, aksamitny album, powklejaj zdjęcia, do tego jakieś osobiste notki, wspomnienia, powinno wyjść fajnie. w łodzi świeci słońce, więc może trochę posiedzę na balkonie i się poopalam korzystając z braku towarzystwa ![]()
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wspominki dopisane pod zdjęciami to fajna rzecz. Zwykły album może stać się niezwykły, jak pamiętnik prawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Ale powiem Wam, że mi się lepiej żyje bez takiej przyjaciółki fałszywej ... o niebo lepiej od tamtej pory wiele żeby a praktycznie wszystko się zmieniło ..
Ojj coś się u mnie chmurzy, czyżby deszczyk? Dzisiaj nie chciałabym bo ja dzisiaj miałam się bawić NO! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nie żeby tylko RZECZY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dołaczam się do wątku
![]() ![]() A od dziś zostaje pełnorawną sierotą na 2 tygodnie ![]() ![]() no to sie wygadałam :P PoZdRaWiAmmm ;*
#25 |
Zakorzenienie
|
nisiaq ten album kremowy (slubny) jest śliczny, ten bordowy aksamitny też... Myśle ze to dobry prezent. Włożyc tam fotki od pierwszych ktore się posiada razem do tych najnowszych
![]() ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
SandDru, no jasne że lepiej już nie mieć przyjaciółki w ogóle niż mieć fałszywą. To oczywiste
![]() byliczka, pełnosprawną sierotą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() To może i ja dołącze do waszego grona? Przyznam się że podczytywałam wątek o braku przyjaciółki- nawet opisałam swoją sytuację. Bo ze mną to tak dziwnie jest niby ją mam a nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Lii- z tego co widziałam, pisałaś w tamtym wątku że masz przyjaciółkę i często się widujecie, że wszystko jest w porządku. Wprawdzie napisałaś to jakiś czas temu, czy coś się zmieniło?
Oczywiście witam w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
uff... trochę się ogarnęłam, idę do sklepu zobaczyć coś na obiad
oczywiście kolejne dziewczyny, witajcie na wątku ![]()
#30 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() No dokładnie, czasami nawet gorzej.. dlatego chyba z tym skończę. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Lii dołączaj śmiało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.