**wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) ** - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-19, 23:01   #1
madie
Zakorzenienie

**wizażanki, którym brak przyjaciółki od serca- poplotkujmy tutaj :) **

Witam wszyskie wizażanki, które dotąd uczestniczyły w wątku
"Brak mi....Przyjaciółki. Czy ktoś też tak ma??"-założonym na podforum *Intymnie*
http://www.wizaz.pl/forum/newthread....newthread&f=85

a także inne wizażanki, którym tak jak nam brak jest pokrewnej duszyczki

Zapraszam tu na ploteczki, pogadanki przy kawie czy herbacie a nawet wspólne dmuchanie w chusteczki jak zajdzie potrzeba

W końcu musimy się jakoś wspierać

madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 23:02   #2
nisiaq
Zadomowienie

GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **

W grupie siła
Witam również

nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 23:19   #3
nisiaq
Zadomowienie

Hmm to ja zacznę
04. 08 mamy z TŻ 3 rocznicę
No i kombinuję nad prezentem
Tzn chciałabym dać mu coś od serca. Wymyśliłam album z naszymi zdjęciami. Najfajnieszy by był taki stylizowany na dawne czasy ale takie są albo niedostępne albo strasznie drogie
To nie wiem, może fajny będzie taki zwykły, tylko co ma miejsca na wsadzenie karteczek z podpisem tyle że z okładką niby starą?
No i jeszcze trza by coś do tego, nie mam kompletnie pomysłu

Stary 2007-07-19, 23:23   #4
madie
Zakorzenienie

No cóż, dzis zapewne już nie poplotkujemy , to znaczy dzisiejszej nocy, więc życzę miłych snów i samych dobrych rzeczy na początek nowego dnia

DOBRANOC

edit: a jednak...
Stary 2007-07-19, 23:26   #5
nisiaq
Zadomowienie

Np coś takiego
http://allegro.pl/item213482132__pie...emozliwe_.html
http://allegro.pl/item217634771_albu...n_nowosc_.html
http://allegro.pl/item214539597_albu...na_200_zd.html

Zdaję sobie sprawę że to nie jest prezent stricte dla niego, bo wiadomo, że póki mieszkamy osobno to go ma, ale ten stan ulegnie zmianie w krótce i będzie nasz, dlatego chcę dać coś dodatkowego, coś tylko dla niego

Stary 2007-07-19, 23:28   #6
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nisiaq Pokaż wiadomość
Hmm to ja zacznę
04. 08 mamy z TŻ 3 rocznicę
No i kombinuję nad prezentem
Tzn chciałabym dać mu coś od serca. Wymyśliłam album z naszymi zdjęciami. Najfajnieszy by był taki stylizowany na dawne czasy ale takie są albo niedostępne albo strasznie drogie
To nie wiem, może fajny będzie taki zwykły, tylko co ma miejsca na wsadzenie karteczek z podpisem tyle że z okładką niby starą?
No i jeszcze trza by coś do tego, nie mam kompletnie pomysłu
Ja na naszą ostatnią rocznicę zrobiłam na komputerze rysowany w paintcie komiks o nas Opisywał jak się poznaliśmy, zdarzenia najciekawsze, aż po czasy współczesne że tak powiem
Wydrukowałam go na takiej czarno-białej drukarce i kolorowałam kredkami
Wyszła z tego niezła książeczka Była i okładka i dedykacja, kilka słów od serca... się chłopak popłakał jak zaczął czytać, dacie wiarę?
Stary 2007-07-19, 23:31   #7
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nisiaq Pokaż wiadomość
Np coś takiego
http://allegro.pl/item213482132__pie...emozliwe_.html
http://allegro.pl/item217634771_albu...n_nowosc_.html
http://allegro.pl/item214539597_albu...na_200_zd.html

Zdaję sobie sprawę że to nie jest prezent stricte dla niego, bo wiadomo, że póki mieszkamy osobno to go ma, ale ten stan ulegnie zmianie w krótce i będzie nasz, dlatego chcę dać coś dodatkowego, coś tylko dla niego
ten aksamitny mi się podoba. A to coś dodatkowego to list na przykład. My zawsze piszemy do siebie kilka słów, bo zawsze robimy sobie laurki na różne okazje, nie tylko rocznice

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-19, 23:32   #8
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
Ja na naszą ostatnią rocznicę zrobiłam na komputerze rysowany w paintcie komiks o nas Opisywał jak się poznaliśmy, zdarzenia najciekawsze, aż po czasy współczesne że tak powiem
Wydrukowałam go na takiej czarno-białej drukarce i kolorowałam kredkami
Wyszła z tego niezła książeczka Była i okładka i dedykacja, kilka słów od serca... się chłopak popłakał jak zaczął czytać, dacie wiarę?
Jejku jejku ale jesteś kreatywna
Ja bym czegoś takiego chyba nie dała rady z braku zdolności rysowniczych. Poza tym znamy się z TŻ 17 lat wyszła by niezła kniga
Ze znaleznieniem zdjęć w sumie też będzie mały zonk, bo ja zmieniłam kompa na którym miałam większość zdjęć a jest ktoś kto ma to wszystko tylko raczej się do niej nie odezwę tzn trochę bezsensu by to było.
Ale może kogoś naślę.... albo coś wymyślę
Madie nie wybierasz się przypadkiem na śląsk?

Cytat:
ten aksamitny mi się podoba. A to coś dodatkowego to list na przykład. My zawsze piszemy do siebie kilka słów, bo zawsze robimy sobie laurki
Nom, uroczy jest
Laurki też robię ale aż wstyd mi czasem dawać z tymi moimi talentami
Chociaż ostatnio na imieniny dostał z prawdziwym zielskiem :P
No nic, pomyśli się

Teraz śmigam spać bo oczka opadają
Buziaki

Stary 2007-07-19, 23:42   #9
madie
Zakorzenienie

Mój TŻ był przez tydzień na Śląsku, ale dziś wrócił do domu.

A Ty myślisz że ta laurka to jakieś dzieło sztuki było? Koślawe wszystko i śmieszne rysunki ale to właśnie było najfajniesze
My nie przepadamy za kupowaniem prezentów, bo zawsze jest z tym problem, więc konstruujemy coś własnoręcznie, ewentualnie zrzucimy się na kolację jakąś ewentualnie kwiaty...a właśnie, też raz zaskoczyłam mojego chłopa (urodziny miał) jak wstałam rano, wyszłam po cichu z domu, wróciłam ze świeżym wielkim pączkiem i długą różą, po którą przemierzyłam pół miasta Nie było mnie chyba z godzinę
Zaskoczyłam go hehe
Stary 2007-07-19, 23:47   #10
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Mój TŻ był przez tydzień na Śląsku, ale dziś wrócił do domu.

A Ty myślisz że ta laurka to jakieś dzieło sztuki było? Koślawe wszystko i śmieszne rysunki ale to właśnie było najfajniesze
My nie przepadamy za kupowaniem prezentów, bo zawsze jest z tym problem, więc konstruujemy coś własnoręcznie, ewentualnie zrzucimy się na kolację jakąś ewentualnie kwiaty...a właśnie, też raz zaskoczyłam mojego chłopa (urodziny miał) jak wstałam rano, wyszłam po cichu z domu, wróciłam ze świeżym wielkim pączkiem i długą różą, po którą przemierzyłam pół miasta Nie było mnie chyba z godzinę
Zaskoczyłam go hehe
Elementy zaskoczenia oraz niekonwencjonalne są niezłe
Pół miasta za różą? co to za kwiaciarnie masz Ale jakie poświęcenie!

No, ja mam jeszcze trochę czasu do namysłu, co też czynię. Szczególnie że cholera TŻ ma teraz 3 tygodnie na 2 zmianę (14-22) i będę mieć duuuużo czasu do namysłu. Grrr.

Teraz już serio dobranoc

Stary 2007-07-19, 23:57   #11
madie
Zakorzenienie

co za kwiaciarnia? Przypomniało mi się ze to nie były urodziny (choć też miał w tym miesiącu) a tak zwana kolejna "miesięcznica" a że był to luty parę dni po walentynkach to w kwiaciarniach same kikuty stały Powiedziałam sobie że jak wymysliłam, tak zrobię i bez kwiata nie wrócę, więc musiałam pobiegać tak z tłustymi włosami i bez makijazu
Masz dużo czasu , wolne popołudnia, któregoś w końcu wpadniesz na pomysł jakiś

DOBRANOC DOBRANOC
Stary 2007-07-20, 08:16   #12
madie
Zakorzenienie

Witam kolejnego dnia
Czyżby nikt więcej nie chciał się przyłączyć?
No już kobitki nie wstydzić się, proszę się ujawnić
Stary 2007-07-20, 08:46   #13
SanDru
Zadomowienie

Witam
Ja również nie posiadam przyjaciółki z takich a nie innych względów po prostu chora przyjaźń trwająca 6 lat !!
nie żałuję jednak swojego wyboru
Mam za to dużo kumpel i cudownego chłopaka
A ja w tym momencie siedzę i się sama do siebie uśmiecham jak wariatka jakaś ze szczęścia heh
Dzisiaj idę na imprezę ... uczcić kumpeli urodziny heh mam nadzieję, że będzie dobrze a w ogóle to za tydzień nad morze mamy jechać z rodzinką mojego Adriana i zależy wszystko od pogody bo inaczej góry które mi się nie widzą:/
Ale cóż..
a co tam u Was?

aaa no i dzisiaj pożegnanie z komputerem brat powraca ze Stanów.. yyh jakoś przeżyję ograniczony dostęp do wizażu
SanDru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 08:53   #14
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SanDru Pokaż wiadomość
Witam
Ja również nie posiadam przyjaciółki z takich a nie innych względów po prostu chora przyjaźń trwająca 6 lat !!
nie żałuję jednak swojego wyboru
Mam za to dużo kumpel i cudownego chłopaka
A ja w tym momencie siedzę i się sama do siebie uśmiecham jak wariatka jakaś ze szczęścia heh
Dzisiaj idę na imprezę ... uczcić kumpeli urodziny heh mam nadzieję, że będzie dobrze a w ogóle to za tydzień nad morze mamy jechać z rodzinką mojego Adriana i zależy wszystko od pogody bo inaczej góry które mi się nie widzą:/
Ale cóż..
a co tam u Was?

aaa no i dzisiaj pożegnanie z komputerem brat powraca ze Stanów.. yyh jakoś przeżyję ograniczony dostęp do wizażu
to ja się nie dziwie że się tak uśmiechasz Fajne plany na wakacje, na dzisiejszy dzień równiez żyć nie umierać
Ostatnio na intymnym sporo było o toksycznych związkach, ale widzę że ten sam problem dotyczyć też może przyjaźni. Może nawet częściej? Dobrze że się z tego wyrwałaś
Witamy w wątku
Stary 2007-07-20, 09:01   #15
SanDru
Zadomowienie

tak ... i ja się przekonaałam na własnej skórze propo toksycznej przyjaźni..szczerze? to było gorsze niż związek z chłopakiem do którego nic się nie czuje ... ale już prawie 1,5 roku mija jak nie utrzymuje kontaktu z tą osobą i jestem z tego bardzo zadowolona i wyszłam z tym na dobre moim zdaniem
No tak ale z tym morzem to jeszcze zobaczymy póki co jest konkretny upał u mnie w mieście a na basen nie mogę iść bo Adrian mi się opalił za bardzo i jęczy więc może dopiero jutro ...bo tak siedząc na tyłku w domu to ohh nie da się wytrzymać.
Coś myślę, że się wczuję w ten wątek a jestem straszną gadułą zapowiadam na wstępie heh
Buźka
Stary 2007-07-20, 09:04   #16
madie
Zakorzenienie

upał powiadasz? ja uprzedzając dzisiejszą pogodę, wczoraj pół dnia spędziłam na działce opalając nogi. Teraz nie mogę siedzieć na tyłku bo mi się trochę przypiekł

A to bardzo dobrze że gadułą jesteś tu jak najbardziej jest to wskazane
Stary 2007-07-20, 09:17   #17
SanDru
Zadomowienie

Uu wiem co czujesz, ja na szczęście swój pierwszy kontakt ze słońcem miałam już w Stanach tam przez cały mój pobyt tragedia.. 34/35 stopni w dodatku duża wilgoć straszna duchota ... masakra dosłownie także teraz jak siedzę na słońcu to w brąz mi przechodzi wszystko na szczęście Chociaż ostatnio ma klata mnie piekła heh
Oki lecę póki co się kąpać bo na rumunka siedzę
Buziaki
Stary 2007-07-20, 09:24   #18
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Witam
Ja miałam dwie ' przyjaciółki ', z tą pierwszą się rozstałyśmy, bo była fałsztwa - co jej nie powiedziałam, to ona leciała do drugiej z ' nowinką '. Z tą drugą.. właśnie jestem pokłócona .. bo cały czas mnie okłamuje. Na prawdę, nie ma dnia bez kłamstwa. A ja o tym wszystkim wiem od jej mamy, to na prawdę jest uciążliwe, bo nie mam do niej zaufania i nic jej nie mówię - tak jak ona mi, tyle, że ona jeszcze kłamie I to w przeróżniastych sprawach. Z tą pierwszą jednak po wielkiej kłótni rok temu do dziś utrzymujemy kontakt przez GG, raz nawet w zimie się spotkałyśmy.. i nie jedną rozmowę miałyśmy z wspomnieniami, żalami, pytaniami czemu tak się stało, a teraz coraz bardziej mi jej brakuje, bo wydaje mi się, że się zmieniła - a w dodatku ona daje mi wiele do myślenia, przysyłając mi jakieś nasze dawne wpisy z pamiętników, piosenki z dedykacją dla mnie itp. A tak bym chciała móc pójść do dziewczyny, która o północy zerwie się z łóżka, byleby być przy mnie. Wysłucha, doradzi, która będzie się śmiała z takich pierdółek jak np. ' niebo jest niebieskie '.
I już sama nie wiem co robić, ech. Czas pokaże, ale niniejszym 'wpycham' się w Wasze grono, mogę?
A do nisiaq, zdecydowałaś się już na album? Bo fajnym pomysłem byłoby zrobienie kalendarza, potworzyłabyś kolaże czy inne fajne kompozycje, mogłyby być to zdjęcia tylko dla niego , potem byś to rozmieściła i na pewno byłby przeszczęśliwy Ja zamierzam coś takiego zrobić, ale jeszcze nie wiem komu .
W wątku o prezentach dla chłopaka na rocznicę, urodziny itp jedna z Wizażanek tak zrobiła, tylko nie mogę tego znaleźć Ale poszukaj, może akurat coś Cię zainspiruje http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2022&highlight
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 09:40   #19
madie
Zakorzenienie

hula_jula- witamy w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Witam
Ja miałam dwie ' przyjaciółki ', z tą pierwszą się rozstałyśmy, bo była fałsztwa - co jej nie powiedziałam, to ona leciała do drugiej z ' nowinką '. Z tą drugą.. właśnie jestem pokłócona .. bo cały czas mnie okłamuje. Na prawdę, nie ma dnia bez kłamstwa. A ja o tym wszystkim wiem od jej mamy, to na prawdę jest uciążliwe, bo nie mam do niej zaufania i nic jej nie mówię - tak jak ona mi, tyle, że ona jeszcze kłamie I to w przeróżniastych sprawach.
Niektóre "przyjaciółki" zachowują się jakby były jeszcze w przedszkolu
Cytat:
Z tą pierwszą jednak po wielkiej kłótni rok temu do dziś utrzymujemy kontakt przez GG, raz nawet w zimie się spotkałyśmy.. i nie jedną rozmowę miałyśmy z wspomnieniami, żalami, pytaniami czemu tak się stało, a teraz coraz bardziej mi jej brakuje, bo wydaje mi się, że się zmieniła - a w dodatku ona daje mi wiele do myślenia, przysyłając mi jakieś nasze dawne wpisy z pamiętników, piosenki z dedykacją dla mnie itp. A tak bym chciała móc pójść do dziewczyny, która o północy zerwie się z łóżka, byleby być przy mnie. Wysłucha, doradzi, która będzie się śmiała z takich pierdółek jak np. ' niebo jest niebieskie '.
Może i się zmieniła, ale póki co powinnaś napewno być ostrożniejsza niż kiedyś, żeby nie rozczarować się gdyby znów Cię zawiodła.

Cytat:
A do nisiaq, zdecydowałaś się już na album? Bo fajnym pomysłem byłoby zrobienie kalendarza, potworzyłabyś kolaże czy inne fajne kompozycje, mogłyby być to zdjęcia tylko dla niego , potem byś to rozmieściła i na pewno byłby przeszczęśliwy Ja zamierzam coś takiego zrobić, ale jeszcze nie wiem komu .
Ten pomysł mi si e bardzo spodobał!
myślę że ja też z tego kiedyś skorzystam
Stary 2007-07-20, 09:51   #20
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

cześć dziewczyny, wstałam w końcu, znalazłam wątek i już z kawką poczytuję
nisiaq, mi najbardziej podoba się ten pierwszy, aksamitny album, powklejaj zdjęcia, do tego jakieś osobiste notki, wspomnienia, powinno wyjść fajnie.
w łodzi świeci słońce, więc może trochę posiedzę na balkonie i się poopalam korzystając z braku towarzystwa

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 09:57   #21
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilly78 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, wstałam w końcu, znalazłam wątek i już z kawką poczytuję
nisiaq, mi najbardziej podoba się ten pierwszy, aksamitny album, powklejaj zdjęcia, do tego jakieś osobiste notki, wspomnienia, powinno wyjść fajnie.
w łodzi świeci słońce, więc może trochę posiedzę na balkonie i się poopalam korzystając z braku towarzystwa
tylko postaw sobie blisko komputer żebyś mogła z nami gadać

A wspominki dopisane pod zdjęciami to fajna rzecz. Zwykły album może stać się niezwykły, jak pamiętnik prawie
Stary 2007-07-20, 10:02   #22
SanDru
Zadomowienie

Ale powiem Wam, że mi się lepiej żyje bez takiej przyjaciółki fałszywej ... o niebo lepiej od tamtej pory wiele żeby a praktycznie wszystko się zmieniło ..
Ojj coś się u mnie chmurzy, czyżby deszczyk? Dzisiaj nie chciałabym bo ja dzisiaj miałam się bawić NO! he
Stary 2007-07-20, 10:07   #23
SanDru
Zadomowienie

nie żeby tylko RZECZY!
Stary 2007-07-20, 10:22   #24
byliczka
Zakorzenienie

Dołaczam się do wątku Moja "przyjaciolka" tez mi dala w kość :| Czas leczy rany więc już troszke mniej to przeżywam

A od dziś zostaje pełnorawną sierotą na 2 tygodnie moi rodzice wyjeżdzają na wakacje i pełnię obowiązki Pani Domu

no to sie wygadałam :P

PoZdRaWiAmmm ;*
Stary 2007-07-20, 10:24   #25
byliczka
Zakorzenienie

nisiaq ten album kremowy (slubny) jest śliczny, ten bordowy aksamitny też... Myśle ze to dobry prezent. Włożyc tam fotki od pierwszych ktore się posiada razem do tych najnowszych Taki jakby film
Stary 2007-07-20, 10:33   #26
madie
Zakorzenienie

SandDru, no jasne że lepiej już nie mieć przyjaciółki w ogóle niż mieć fałszywą. To oczywiste

byliczka, pełnosprawną sierotą ale masz suuuper, dwa tygodnie spokoju
Stary 2007-07-20, 10:34   #27
Lii
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
To może i ja dołącze do waszego grona?
Przyznam się że podczytywałam wątek o braku przyjaciółki- nawet opisałam swoją sytuację.
Bo ze mną to tak dziwnie jest niby ją mam a nie mam
Lii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 10:50   #28
madie
Zakorzenienie

Lii- z tego co widziałam, pisałaś w tamtym wątku że masz przyjaciółkę i często się widujecie, że wszystko jest w porządku. Wprawdzie napisałaś to jakiś czas temu, czy coś się zmieniło?
Oczywiście witam w wątku
Stary 2007-07-20, 10:59   #29
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78

uff... trochę się ogarnęłam, idę do sklepu zobaczyć coś na obiad
oczywiście kolejne dziewczyny, witajcie na wątku

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 11:03   #30
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
hula_jula- witamy w naszym gronie
dziękuję

Cytat:
Niektóre "przyjaciółki" zachowują się jakby były jeszcze w przedszkolu
No dokładnie, czasami nawet gorzej.. dlatego chyba z tym skończę.
Cytat:
Może i się zmieniła, ale póki co powinnaś napewno być ostrożniejsza niż kiedyś, żeby nie rozczarować się gdyby znów Cię zawiodła.
Tak, wiem..na pewno bym jej nie zaufała tak od razu, straconą przyjaźń bardzo długo się buduje na nowo, ale na prawdę z tamtą śmiałam się do łez z byle czego, z tą nie dość, że nie czerpię już przyjemności ze spotkań, to w dodatku kłamie i zawsze muszę być na jej zawołanie.. dlatego chyba czas sobie coś wyjaśnić.

Cytat:
Ten pomysł mi si e bardzo spodobał!
myślę że ja też z tego kiedyś skorzystam
Ciesze się, pochwal się jak coś zmajstrujesz

Lii dołączaj śmiało
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości