![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Linki w postach - testy i szukanie kasy na nową wyszukiwarkę
co to za dymki w wyrazach i jeszcze świecą na niebiesko i są podkreślone?
muszę przyznać, że staram się akceptować zmiany, ale tu już czuje się atakowana reklamami ![]() edit: nawet w mojej wypowiedzi się pojawiło wrrr chyba naucze się słów do jakich się to podstawia i przestane stosować ![]() bardzo mnie to drażni
narysuj mi baranka... ![]() zakorzenienie ![]() Edytowane przez koKOro Czas edycji: 2009-03-25 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wizaz
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: jeszcze do mojego podpisu dokleiła się reklama akcesoriów łazienkowych ![]()
Bridezilla ![]() Edytowane przez Antilia Czas edycji: 2009-03-25 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Próbujemy zainstalować u nas bardzo dobrą wyszukiwarkę i próbujemy sprawdzić, jak sfinansować 150.000 zł rocznie za jej użytkowanie. Myślę, że jak damy Wam super szukajkę na wizaz.pl, to przeżyjecie niebieskie linki... Ergo: na razie lecą testy, potem zobaczymy co dalej z niebieskimi linkami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Uzależnienie
|
Ja już jestem na wielkie NIE
Moje wypowiedzi to MOJE wypowiedzi i nie chce by pod nimi ukrywały się reklamy bo ja nic nie reklamuje ![]()
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
ja już wiem, że nie przezyje
mówię szczerze, zawsze staram się rozumieć Szanowną Redakcje i wytrzymuje wylatujące reklamy itp. ale teraz to mnie naprawdę dobiło, tak jakby to co piszemy i kim jesteśmy nie miało znaczenia, ważne to przypiąć Nam reklamę. Nie koniecznie chce żeby wplatało się to w moje słowa. mogłabym jeszcze wiele pisać o moich odczuciach... ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
teraz to już nie ważne czy to nasza klasa, wizaż, wp ... to może warto określić, jak długo będzie trzeba się męczyć?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
p.s. Nie wiem, czy z mojej odpowiedzi zniknęło słowo "test"? Jeśli tak, to podkreślę... ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-25 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dlaczego sądzicie, że my funkcjonujemy w jakiejś innej rynkowej rzeczywistości?
Serwis, żeby istniał musi zarabiać. To nie jest zabawa w piaskownicy, ale bardzo poważne i drogie przedsięwzięcie. Nie burzycie się, że w naszej-klasie każą płacić za rozszerzoną ilość zdjęć czy podobne funkcje (które u nas są za darmo!!!) a macie problem, że podkreślają się słowa na forum ![]() Sorry, ale ja nie rozumiem.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dobra, wprowadźcie super inteligentną wyszukiwarkę za dodatkową opłatą obok tej już istniejącej. Mi nie zależy. Na pazurkowm , gdzie się najczęściej udzielam i tak mało kto jej używa
![]() Ale te reklamy to dla mnie szczyt, to jest nieziemsko wnerwiające! Mam nadzieje, że jednak nie wprowadzicie tego na stałe, bo będę musiała rozejrzeć się za innym forum, a tego nie chce ![]()
![]() |
#11 |
Uzależnienie
|
A jak myślisz? Ja nie mam nic do obecnej wyszukiwarki. A te reklamy bardzo mi się nie podobają. Chyba zostaje nic nie pisać, bo nie chce by w wypowiedziach podpisywanych moim nickiem pojawiały się reklamy z którymi nie mam nic wspólnego.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no dobrze, ale test oznacza przymierzanie się do wprowadzenia czegoś. Rozumiem, że jeszcze nie wiadomo.
ja naprawdę staram się rozumieć, teraz ten niebieski kolor przygasł i jest lepiej, ale też dobrze chyba poznać opinie osób z tej drugiej strony, które godzinami czytają forum, tworzą je, i spędziły tu już kilka lat.
![]() |
#13 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam praktycznie nic przeciwko, poza tym co wam szkodzi poklikac po reklamach raz na jakis czas;]
rozumiem ze blokada wlaczania reklam srodkowym przyciskiem myszki ma na celu przeczytanie strony itp prawda? ![]() Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-03-25 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie podobają mi się te reklamy. Jestem zniesmaczona
![]() Rozumiem, że reklamy muszą być, ale teraz wepchnięte w wypowiedzi użytkowników? Kicha nad kichami ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-25 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przecież każdy kto siedzi na Wizażu, wie, że to nie osoba z Nicku coś reklamuje. Przecież nie raz w mojej wypowiedzi pojawi się odnośnik do reklamy, to czemu miałabym podejrzewać, że ktoś inny w ten sposób reklamuje "Złoty Środek" Lubaszenki? Może warto trochę wyluzować? Przecież to tak naprawdę nie jest nic wielkiego. Ja już wolę to od tych "mówiących" reklam, latających po monitorze i jeszcze z uciekającym iksem.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ale robi się jedna wielka.... komercha. Nie chcę, żeby moje wypowiedzi odsyłały do durnych reklam łazienek czy czego tam jeszcze
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
a co jest złego w obecnej wyszukiwarce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale przecież chcemy oglądać zdjęcia, przeglądać katalog KWC itp. itd. a to wszystko wymaga ogromnej ilość pamięci, do tego, muszą te zdjęcia otwierać się nam szybko, bo jak strona "muli" to też narzekamy, a do tego są potrzebne super hiper ekstra łącza, które też niestety kosztują. A co z czasem Adminów? Nikt nie chce pracować społecznie. Trzeba iść na kompromisy.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Średnio "smaczne" ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę jednak, że sponsorzy też stawiają jakieś warunki, nie od dziś wiadomo, że forum to najbardziej oblegana część serwisu. Na pewno Administratorzy wezmą takie sugestie pod uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wyłączyliśmy reklamy intertekstowe - już niczego nie podkreślamy w postach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może zrobić mi screena, bo ja jeszcze nie widziałam TYCH reklam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Nie jest szczytowym osiągnięciem logiki wyszukiwania, brakuje jej setek funkcji i nie mamy środków, aby we własnym zakresie budować takie oprogramowanie...
I najwyraźniej nie będziemy jej mieć. Cóż. Trudno. ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Nie, nie chodzi o to. Chodzi o podkreślanie słów w postach, ale już to wyłączyłem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To naprawdę nie jest dla niektórych powód do rozpaczy.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.snobka.pl/artykul/5705/ma...yes_to_carrots Jeśli o mnie chodzi, to mi to [osobiście] nie przeszkadza, a linki które wklejają userzy mogłyby być inaczej oznaczone i w niektórych wątkach faktycznie dobrze by było je wyłączyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
a ja bym chciała super wypasioną wyszukiwarkę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.