![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie przygarnę
a na wyminake cos masz????bo dluga ta twoja lista"gornopolkowych"kosm etykow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie niestety nic nie mam. Nie oczekuję , że wszystkie je dostanę. Może chociaż kilka z nich 2 lub 3 kosmetyki dostanę. Ze wszystkiego będę się cieszyć nawet jeśli byłby to jeden kosmetyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tak jak pisza dziewczyny-watpliwa sprawa ze ktos cos ci podaruje...ale moze....kazda z nas ma jakies "kosmetyczne marzenia"i kazda chciala by pewnie dostac cos za nic ale nikt Swietym Mikolajem nie jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja mysle ze nikt cie tu nie Atakuje-tylko probujemy ci wyjasnic na jakiej zasadzie funkconuje targowisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
No w takim razie kochana życzymy powodzenia w szukaniu kogoś, kto ci za nic odda kosmetyki warte 200 zł, albo chociaż 30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
omg. Kosmetyki kolorowe nie są środkami niezbędnymi do życia. To nie jedzenie, mydło czy szczoteczka do zębów. Więc jeśli Cię nie stać na kolorówkę, wątpie, żeby ktoś się nad Tobą zlitował i Ci podarował za darmo, w prezencie kosmetyki (do tego jeszcze w takich cenach). My lub nasi rodzice również musimy/muszą pracować, aby zarabiać pieniadze, więc....
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Od razu okropne?
Bez przesady ![]() Stwierdziły tylko fakty i tyle. Jak ktoś chce oddac kosmetyki za free to napewno znajdzie osoby w swoim otoczeniu którym może je sprezentować ![]() Sorry, ale Ty dopiero co się zarejestrowałaś na wizażu i zaraz przyleciałaś po kosmetyki na targowisko ![]() Każda z nas ma marzenia kosmetyczne ale musi sobie na nie zapracować ![]()
Insta https://instagram.com/aagawuu/ Edytowane przez aga79 Czas edycji: 2009-11-30 o 16:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niezły numer ![]() ![]() ![]() ja osobiście jestem pod wrażeniem. ![]() A może to chodziło o to, że niektórzy piszą, że oddadzą swoje kosmetyki i stąd powstała ta wizja rozdawnictwa ![]() ![]() ![]() właśnie, może niech tutaj powstanie taki wątek świąteczny, taka lista do Św. Mikołaja, co by kto chciał pod choinkę ![]() Ja chcę bronzer Chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ambitne masz marzenia kosmetykowe, nie ma co
![]() Chyba, że troszkę się tu zapędziłaś ![]() Myślę, że nikt Ci nie odda kosmetyków wartych tak dużo pieniędzy (a szczerze mówiąc wątpię, że w ogóle którakolwiek z wizażanek byłaby skłonna oddać nawet te tanie kosmetyki ![]() To nie jest podforum charytatywne, a skoro Twoim marzeniem są tak drogie kosmetyki, to sobie na nie zapracuj. Więszkość wizażanek zarobiła na swoje kosmetyki ciężką pracą a nikt tu nie jest Mikołajem, żeby je rozdawać "potrzebującym". A skoro masz takie wymagania to też na nie zarób, gwarantuję, że to da więcej satysfakcji niż takie brzydko mówiąc żebranie. Pozdrawiam.
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() w takim razie ja poproszę Alien'a Muglera, ale koniecznie EDP i 100 ml! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Nie sądzę, żeby to były świadectwa okrucieństwa kobiet, raczej próbujemy Tobie uświadomić, że zakładanie takich wątków mija się z celem. Gdyby każda z nas zakładała takie wątki, to z targowiska by się zrobiło jedno wielkie śmieciowisko.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
zgadzam się w 100%.
layla , a ja meteory Guerlain, najlepiej jakieś limitowane. Kto mi kupi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uważam, że każdy powinien mieć prawo do założenia takiego wątku, ja też założyłam. Co więcej popieram taką inicjatywę. ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chce skromnie ![]() ![]() ![]() A poważnie, może niektóre pamiętają, że już były takie akcje pt " nie mam na kosmetyki, pomóżcie..... " i pamietam, że były dziewczyny chętne do oddania. Tylko, tamta osoba, chyba wymagnia miała mniejsze. A może tj come back??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw, wiedziałam, że Cię tu przyciągnie to tego wątku wąsaczu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#25 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo fajny ten wątek
![]() Ja poproszę o takie karnety-wejściówki (z zabiegami full wypas) do jakiegoś fajnego Spa dla kilku osób ,i najlepiej,żeby to był wyjazd sylwestrowy (z balem). I zaznaczam,że nie jestem samolubna - chcę tam zabrać moje przyjaciółki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
To może zróbmy tak jak kiedyś robiło się w szkole. Wylosujmy sobie z czapki, każda po jednej wizażance i kupmy jej prezent z jej listy do św Mikołaja
![]() Ja chce L'Artisan Premier Figuier i może jeszcze jakiś drobiazg do równego rachunku ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajcie spokój, toż to prowokacja jakaś
![]() Ale pośmiać też się chętnie pośmieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
perfumove love
|
![]() ależ wredot dużo przyszło od razu ![]() ![]() wątek bardzo mi się podoba. jak wygram te 21 melonów w totka to wybranym 5 wizażankom kupię to i owo ![]() a Mikołaja poproszę o wszystkie hamerykańskie Bondy No. 9, bom ciekawa jak pachną ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2009-11-30 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Mogą byc prasowane
![]() Mikołaju proszę!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.