|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pielegnacja w duzej ilosci do oddania za jedna rzecz z listy :-)
NIEAKTUALNE - LECI DO GOTHIC DAISY
![]() Witam, W zwiazku z przeprowadzka remontem, walka z zakupoholizmem i chomikowaniem chce sie pozbyc jednorazowo wszystkich wymienionych ponizej kosmetykow. Kosmetyki sa naprawde fajne, ale nie jestem w stanie ich zuzyc, zwlaszcza, ze zostawilam sobie kilka jeszcze fajniejszych ;-) Ponizszy zestaw oddam jedynie w calosci w zamian za jedna rzecz z wishlisty. Prosze nie kuscie mnie i nie odsylajcie do swoich watkow, tylko gdyby Was zainteresowaly moje kosmetyki piszcie od razu, ktora rzecz z wishlisty ponizej mozecie zaproponowac na wymiane. ZESTAW DO ODDANIA:
WISH LISTA (caly powyszy zestaw za JEDNA pozycje, szukam wylacznie rzeczy nowych, nieuzywanych): - zmywacz do paznokci Sally Hansen (najchętniej zielony) - duży płyn do soczewek kontaktowych (Ciba Solo Care Aqua, ReNu Multi Plus, Opti Free) - Wella, Lifetex, Pure Purifying Shampoo (Szampon oczyszczający) - Fenjal Creme deodorant (najchetniej w sprayu) - Loreal Body Expertise Exfotonic (peeling do ciała) - Farmona, Magic SPA, Wanilia i Pomarańcza, Peeling cukrowy do ciała - John Frieda, Frizz Ease, Curl Around, Style Activating Daily Shampoo - tusz Gosh fioletowy lub turkusowy, wyłącznie nowe, zafoliowane - Colonil Stretch Pianka rozciagajaca uciskajace miejsca w obuwiu - Colonil Leather Soap Pianka do czyszczenia obuwia lub inne pianki czyszczące lub impregnujące skórę lub zamsz w dalszej kolejnosci rozwaze: - Avon peeling z białą herbatą z serii Planet Spa - Avon maseczka do twarzy z minerałami z Morza Martwego z serii Planet Spa - Avon Balsam do ciała zapobiegający powstawaniu pajączków - Oriflame, Optimals, Radiance Energy Powder Scrub (Peeling enzymatyczny) - dezodorant do obuwia marki Salamander Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-04-26 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielegnacja w duzej ilosci do oddania za jedna rzecz z listy :-)
Mam maseczkę z minerałami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
DiTu,
Dzieki! Jesli nie wymienie sie na cos bardziej dla mnie pilnego to chetnie przygarne ;-) ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Mykam, A zmywacz masz zielony czy inny? No i jaki plyn, jesli wogole? Bylabym zainteresowana jedna z tych rzeczy, jesli sa nowe ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Kochana, to samo pytanie, ktory konkretnie plyn mozesz zaproponowac? mam swoich ulubiencow w tej dziedzinie ;-) Serdecznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za:
GARNIER Intensywna Pielegnacja Ujedrniajaca, Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi, 125 ml, uzyty dwa razy, kod 14C701, otwarty tydzień temu GARNIER Intensywna Pielegnacja Ujedrniajaca, Roll-On antycellulitowy – Plaski Brzuch, 100 ml, uzyty jeden raz, kod 14D705, otwarty tydzień temu L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK, Szampon odżywczy z proteina perly, do włosów dlugich i pozbawionych witalności, z 400 ml zostalo ok. 20%, data 05.2011 L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK Light, Odżywka „szybkie rozczesywanie” z proteina perly i wyciągiem z cytrusow, do włosów cienkich lub skłonnych do przetluszczania, z 200 ml zostalo ok. 35%, data 09.2011 L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK, Krem rozświetlający z proteina perly, do włosów dlugich i pozbawionych witalności, z 200 ml zostalo ok. 50%, data 04.2011 NEUTROGENA Formula Norweska Krem do stop na popekane piety, z 40 ml zostalo ok. 60%, kod 06058VA, otwarty dwa tygodnie temu SHISEIDO PURENESS Matujacy zel beztłuszczowy do cery tłustej i mieszanej, zuzycie widoczne na zdjęciu, z 50 ml zostalo ok. 3 ml na wyprobowanie, kod MJD11V, produkt pochodzi z wymiany ?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kochana,
Jesli jestes zdecydowana to ja jestem chetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.