Oddam Pielegnacja w duzej ilosci do oddania za jedna rzecz z listy :-) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-24, 16:04   #1
silencio
Wtajemniczenie

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
GG do silencio

Pielegnacja w duzej ilosci do oddania za jedna rzecz z listy :-)

NIEAKTUALNE - LECI DO GOTHIC DAISY
Witam,

W zwiazku z przeprowadzka remontem, walka z zakupoholizmem i chomikowaniem chce sie pozbyc jednorazowo wszystkich wymienionych ponizej kosmetykow.

Kosmetyki sa naprawde fajne, ale nie jestem w stanie ich zuzyc, zwlaszcza, ze zostawilam sobie kilka jeszcze fajniejszych ;-)

Ponizszy zestaw oddam jedynie w calosci w zamian za jedna rzecz z wishlisty. Prosze nie kuscie mnie i nie odsylajcie do swoich watkow, tylko gdyby Was zainteresowaly moje kosmetyki piszcie od razu, ktora rzecz z wishlisty ponizej mozecie zaproponowac na wymiane.

ZESTAW DO ODDANIA:

• GARNIER Intensywna Pielegnacja Ujedrniajaca, Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi, 125 ml, uzyty dwa razy, kod 14C701, otwarty tydzień temu
  • GARNIER Intensywna Pielegnacja Ujedrniajaca, Roll-On antycellulitowy – Plaski Brzuch, 100 ml, uzyty jeden raz, kod 14D705, otwarty tydzień temu
  • ERIS LIRENE Dermoprogram Body Exclusive, aksamitny i pieknie pachnący Balsam-Mus odżywczy do skory suchej (maslo kakaowe, słonecznik, Glucam), 150 ml, uzyty przeze mnie trzy razy na cale cialo, trudno mi inaczej ocenic zuzycie, ale pamiętam z poprzedniego opakowania, ze jest bardzo wydajny
  • JOANNA NATURIA Maslo do ciala odzywcze z kawa, przepieknie i slodko pachnace i swietnie nawilżające skore, z 250 g zostalo ok.50%, data 10.2010, otwarte dwa miesiące temu i sporadycznie uzywane
  • JOHNSON & JOHNSON Dreamy Skin, Krem do ciala do skory normalnej i suchej – Kojacy aromat kwiatu rozkwitającego noca ma relaksowac, z 250 g zostalo ok.75%, otwarte dwa miesiące temu i uzyte kilka razy
  • JOHNSON & JOHNSON Baby Lightoil spray with aloe, Aloesowy olejek w spray’u,z 200ml zostalo ok. 80%, kod 0906P, otwarty ok. trzy miesiące temu i odtad prawie nie uzywany
  • L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK, Szampon odżywczy z proteina perly, do włosów dlugich i pozbawionych witalności, z 400 ml zostalo ok. 20%, data 05.2011
  • L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK Light, Odżywka „szybkie rozczesywanie” z proteina perly i wyciągiem z cytrusow, do włosów cienkich lub skłonnych do przetluszczania, z 200 ml zostalo ok. 35%, data 09.2011
  • L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK, Krem rozświetlający z proteina perly, do włosów dlugich i pozbawionych witalności, z 200 ml zostalo ok. 50%, data 04.2011
  • PANTENE Pro-V 2 w 1 Wieksza objętość, Szampon z odzywka do włosów cienkich, pozbawionych objętości bądź przetłuszczających się, z 250 ml zostalo ok. 80%, data 10/2011
  • GARNIER szczotka do prostowania włosów, pochodzi z wymiany, dostalam jako nowa, sama tez nie używałam w koncu
  • NEUTROGENA Formula Norweska Krem do stop na popekane piety, z 40 ml zostalo ok. 60%, kod 06058VA, otwarty dwa tygodnie temu
  • SHISEIDO PURENESS Matujacy zel beztłuszczowy do cery tłustej i mieszanej, zuzycie widoczne na zdjęciu, z 50 ml zostalo ok. 3 ml na wyprobowanie, kod MJD11V, produkt pochodzi z wymiany
  • LANCOME Soleil Icy Tubes, zel po opalaniu, z 50 ml zostalo ok. 25%, na wyprobowanie, kod C017, otwarty przeze mnie w listopadzie zeszłego roku (warto wykończyć tego lata ;-)
  • OCEANIC - AA Bezpieczne slonce, Krem ochronny z formula przeciw fotostarzeniu sie skory, SPF 30, uzyty dwa razy na twarz i dekolt, wyjsciowo 50 ml, wazny do 09.2011
  • POLLENA EWA – Claudia Pachnaca mgielka odswiezajaca do włosów, uzyta dwa razy, zapach delikatny i bardzo kobiecy, fajnie się sprawdza w tej roli

WISH LISTA (caly powyszy zestaw za JEDNA pozycje, szukam wylacznie rzeczy nowych, nieuzywanych):

- zmywacz do paznokci Sally Hansen (najchętniej zielony)

- duży płyn do soczewek kontaktowych (Ciba Solo Care Aqua, ReNu Multi Plus, Opti Free)

-
Wella, Lifetex, Pure Purifying Shampoo (Szampon oczyszczający)

- Fenjal Creme deodorant (najchetniej w sprayu)

- Loreal Body Expertise Exfotonic (peeling do ciała)

-
Farmona, Magic SPA, Wanilia i Pomarańcza, Peeling cukrowy do ciała

-
John Frieda, Frizz Ease, Curl Around, Style Activating Daily Shampoo

- tusz Gosh fioletowy lub turkusowy, wyłącznie nowe, zafoliowane

- Colonil Stretch Pianka rozciagajaca uciskajace miejsca w obuwiu

- Colonil Leather Soap Pianka do czyszczenia obuwia lub inne pianki czyszczące lub impregnujące skórę lub zamsz

w dalszej kolejnosci rozwaze:

- Avon peeling z białą herbatą z serii Planet Spa

- Avon maseczka do twarzy z minerałami z Morza Martwego z serii Planet Spa

- Avon Balsam do ciała zapobiegający powstawaniu pajączków

- Oriflame, Optimals, Radiance Energy Powder Scrub (Peeling enzymatyczny)

- dezodorant do obuwia marki Salamander

TARGOWISKO

STRAGANIK

Edytowane przez silencio
Czas edycji: 2010-04-26 o 07:58
silencio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 17:37   #2
DiTu77
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Pielegnacja w duzej ilosci do oddania za jedna rzecz z listy :-)

Mam maseczkę z minerałami
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 18:03   #3
mykam
BAN stały

Przekupka: 3 pkt / 67% pozyt.

będę miała zmywacz i może będę miała płyn do soczewek
mykam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-24, 18:16   #4
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Przekupka: 159 pkt / 100% pozyt.

mogę mieć płyn do soczewek
Stary 2010-04-24, 20:02   #5
silencio
Wtajemniczenie

GG do silencio

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Mam maseczkę z minerałami
DiTu,

Dzieki! Jesli nie wymienie sie na cos bardziej dla mnie pilnego to chetnie przygarne ;-)

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez mykam Pokaż wiadomość
będę miała zmywacz i może będę miała płyn do soczewek
Mykam,

A zmywacz masz zielony czy inny? No i jaki plyn, jesli wogole?

Bylabym zainteresowana jedna z tych rzeczy, jesli sa nowe

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
mogę mieć płyn do soczewek
Kochana,

to samo pytanie, ktory konkretnie plyn mozesz zaproponowac? mam swoich ulubiencow w tej dziedzinie ;-)

Serdecznosci

TARGOWISKO

STRAGANIK
Stary 2010-04-25, 07:30   #6
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Przekupka: 159 pkt / 100% pozyt.

Solo Care Aqua 360 ml
Stary 2010-04-25, 15:05   #7
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.

cos za:

GARNIER Intensywna Pielegnacja Ujedrniajaca, Roll-On przeciw nagromadzonemu cellulitowi, 125 ml, uzyty dwa razy, kod 14C701, otwarty tydzień temu
GARNIER Intensywna Pielegnacja Ujedrniajaca, Roll-On antycellulitowy – Plaski Brzuch, 100 ml, uzyty jeden raz, kod 14D705, otwarty tydzień temu
L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK, Szampon odżywczy z proteina perly, do włosów dlugich i pozbawionych witalności, z 400 ml zostalo ok. 20%, data 05.2011
L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK Light, Odżywka „szybkie rozczesywanie” z proteina perly i wyciągiem z cytrusow, do włosów cienkich lub skłonnych do przetluszczania, z 200 ml zostalo ok. 35%, data 09.2011
L’OREAL ELSEVE NUTRI BLASK, Krem rozświetlający z proteina perly, do włosów dlugich i pozbawionych witalności, z 200 ml zostalo ok. 50%, data 04.2011
NEUTROGENA Formula Norweska Krem do stop na popekane piety, z 40 ml zostalo ok. 60%, kod 06058VA, otwarty dwa tygodnie temu
SHISEIDO PURENESS Matujacy zel beztłuszczowy do cery tłustej i mieszanej, zuzycie widoczne na zdjęciu, z 50 ml zostalo ok. 3 ml na wyprobowanie, kod MJD11V, produkt pochodzi z wymiany

?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 18:46   #8
silencio
Wtajemniczenie

GG do silencio

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
Solo Care Aqua 360 ml
Kochana,

Jesli jestes zdecydowana to ja jestem chetna

TARGOWISKO

STRAGANIK
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości