|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Fruzura, dziewczyny pomóżcie! :)
Nieaktualne
Edytowane przez MaliciousGirl Czas edycji: 2010-12-04 o 10:01 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fruzura, dziewczyny pomóżcie! :)
Fryzura którą wybrałaś byłaby fajna ale skoro źle układają ci się cieniowane włosy to nie wiem, chyba ze używałabyś jakies produkty do stylizacji czy prostownice. Ładne masz teraz włosy
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz takie proste z natury? Jesli tak to mysle ze by Ci bylo bardzo fajnie w tej fryzurce. Nie wiem tylko dlaczego Ci sie zle ukladaly...
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Bo codziennie suszę i miejscami prostuję, normalnie nie mam takich
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ładna jesteś.
Sama planuję zmianę fryzury ale się boję trochę.. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Możesz spróbować z inną, kiedyś odrosną. Ale w tej Ci ładnie ;-) |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
nie pasuje ci fryzura ktora teraz masz, wlosy optycznie wydluzaja twarz... a ta fryz ze zdj bedzie ci pasowac
siostra tez ma wysokie czolo i nie ma grzywki, byloby jej w niej zle
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ładne masz obecne włosy, ale jestem zdania, że jeszcze ładniej byłoby Ci w bobie
. grzyweczka super.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Skoro masz pociągłą twarz (na zdjęciach robionych z boku trudno dokładnie ocenić) to może poeksperymentuj z falami. Rozczapierzona fryzura odwraca uwagę od pociągłej twarzy i wizualnie ją skraca. Coś jakby wiatr we włosach , oczywiście z grzywką, ale ktróra również może być nieco "kopnięta" na bok.
http://ikf.styl.fm/fryzury-srednie/fryzura562882.htm ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Zapomniałam dodać, że powinnaś nieco skrórcić włosy. Tak do okolic brody |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.