|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wyjazd do pracy za granicę jako animator- szukam koleżanki chętnej na wyjazd:)
Cześć, w listopadzie zamierzam jechać do pracy za granicę jako animator. Pewnie jakaś Majorka albo Cypr bo tam stawki są najwyższe. Nie chciałabym jechać sama, bo w grupie zawsze raźniej. Może znalazłaby się chętna dziewczyna na taki wyjazd, jestem z Rzeszowa jakby co
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wyjazd do pracy za granicę jako animator- szukam koleżanki chętnej na wyjazd:)
Fajna robota, też kiedyś o tym myślałam, ale koleżanka pracująca jako rezydentka w jednym z biur powiedziała mi, że trzeba miec wielkie szczęscie, żeby załatwić sobie taką pracę na dobrych warunkach. Nie wiem, czy miała rację, czy nie, w każdym razie jakoś po jej słowach ostygł mój entuzjazm i nigdy się nie zagłębiłam w ten temat.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wyjazd do pracy za granicę jako animator- szukam koleżanki chętnej na wyjazd:)
A masz już załatwiona pracę?
To nie jest tak łatwo powiedzieć "zamierzam jechać na Majorkę". Moja koleżanka pojechała kilka miesięcy temu jako animator do Bułgarii. Nie miała prawa wyboru miejsca, ponieważ jechała z tym biurem po raz pierwszy i pojechala tam, gdzie jej kazali. Odpada tez opcja "chce jechac z koleżanka". ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wygląda to mniej więcej tak że robi się szkolenie na animatora - znalazłam konkretną firmę. Szkolenie organizowane jest przez weekend, po takim szkoleniu dostaje się certyfikat i oferty pracy także z tej placówki. Ofert jest bardzo dużo, na sezon zimowy najwięcej Afryka, Wyspy Kanaryjskie, Cypr. Rozmawiałam z osobami które brały udział w tym szkoleniu i wyjechały za granice właśnie do tej pracy i były bardzo zadowolone. Są to typowo młodzieżowe wyjazdy, często i zakwaterowanie i wyżywienie opłaca pracodawca, natomiast bilety trzeba sobie zapłacić samemu. Zarobki też są różne, w zależności od miejsca, ale niemałe jak za taką pracę. Przeważnie wymagają angielskiego na poziomie komunikatywnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ale nie wiem, czy jakas firma zgodzi się zatrudnić razem dwie koleżanki. Może być tak, że na jeden hotel przypada jeden animator. Zwykle firmy też nie chcą zatrudniac rzem włsnie koleżanek , znajomych czy par.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Widzisz to tak różowo wszystko, a mi wydaje się, że jest właśnie tak jak pisze Aggie125, że częściej szukają jednej osoby do danego hotelu. Poza tym skoro jak twierdzisz organizator kursu daje po jego skońćzeniu oferty pracy, to może spróboj zrobić ten kurs i tak "skumać" się z kimś kto chce jechać w to samo.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmm nieraz o tym myslałam.
tez jestem z rzeszowaa.... wnioskuję ze juz pewnie wyjechałas, albo lada dzien wyjedziesz... chetnie bym sie z Toba skontaktowała aby uzyskac wiecej informacji.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a można wiedzieć, gdzie i jaka firma organizuje taki kurs?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.