|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
zdj - ostatni news
Jedno słowo na temat ostatniego atrykułu w Newsach:
Hmm, wydaje mi się, że skrót "zdj." pod zdjęciem nie jest początkiem opisu fotografii (czyli kogo ona przedstawia), tylko wprowadzeniem do podania nazwiska autora fotki. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: zdj - ostatni news
są tu jacyś edytorzy/dziennikarze, żeby się wypowiedzieć z pozycji autorytetu?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Zgadza się. Po skrócie zdj. podaje się autora zdjęć, a nie sfotografowane osoby
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
jasssssne, ze wybaczymy, ale dobro Wizażu naszym wspólnym dobrem
tak poważnie, to ja się Boza broń nie czepiam, tylko tak sobie pomyślałam, że lepiej, żeby zauważyła to któraś z nas, niż spoza "rodziny" |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze: zgłosiłam jako producenta Evyap, i proponuję przeniesienie mydełek Arko właśnie pod niego, bo Arko jest typem mydła, nie producentem. Dla tych, co niewierzą: http://www.evyap.com/eng/markalar_arko_sabun.htm
i jeszcze jedno: zanim jeszcze zgłosiłam Evyap, podawałam Tristar. Tristar jest firmą, która wypuściła na rynek maszynkę do robienia manicure/pedicure, na którą byłam od dawna napalona i w której utopiłam resztę kasy w zeszłą sobotę, i którą dziś uroczyśćie oddałam do sklepu, bo robi wszystko, jak zwykły pilnik, tak więc bardzo zależy mi na umieszczeniu jej na KW w akcesoriach kosmetycznych, ku przestrodze innych. czy cos było nie tak z moim zgłoszeniem Tristara, czy po prostu się zagubiło jako producent elektroniki? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Re: zdj - ostatni news/Tristar?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Re: zdj - ostatni news/Tristar?
I jeszcze mój bląd: zgłosiłam jako producenta "Nastroje", sugerujac się ich ofertą Natur Produkt (niewiedzieć czemu ukrytą u nich pod dziwnym skrótem IET. Ale coś mi tam nie pasowało, i właśnie odkryłam, ze prawdziwym produecntem moich ulubionych mydeł jest Natur Produkt. W zwiażaku z tym prosze o nieumieszczanie IET/Nastroje na liście producentów. Uhh, ale zamotałam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.