![]() |
#1 |
Czekam na Ragnarok
|
Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
Wątek zamknięty. Zapraszam do nowego:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382332 Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-11-18 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
Reszta zdjęć
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-11-18 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy (Joop, L'Artisan, L'Occitane, Lagerfeld, Voluspa) i Luxe Noir, Inglot
jakich zapachów poszukujesz? mam kilka poza wątkiem a bardzo chętnie wypróbowałabym honey&lemon i ananas fizz... może chciałabyś odleweczkę Fragonard Etoile albo Escada Ibiza Hippie?
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
L'Occitane - Honey&Lemon, odlewka z mojego flakonu (mam 70/100ml)
byłabys zainteresowana odlewką pink sugar aquoliny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mogę zrobić odlewkę the one
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Czekam na Ragnarok
|
Niestety The One też nie dla mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
aa mam jeszcze Vanille Cannelle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
5ml i gdzieś powinnam mieć 5ml tumulte PH jeżeli lubisz takie klimaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Czekam na Ragnarok
|
5ml Vanille Canelle to mało, nie opłaca się wysyłka
![]() Może masz coś "jadalnego" jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
No niestety,może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Czekam na Ragnarok
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mam cień ArtDeco, mogę zrobić odlewkę Tołpy borowinowej, ale u Ciebie nic nie widzę
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- A czy interesuje Cię cień magnetyczny? raz wypróbowany, ubytek zerowy ![]() http://www.igruszka.pl/product-pol-9...gnetyczny.html
![]() |
#17 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie odlewki perfum, może masz jakieś z mojej wish ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Pina coladę już mam przetestowaną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Najchętniej wzięłabym coś z listy: Be Delicious - zwykła / red / blossom - obojętnie ktora wersja D&G - The One Amor Amor - obojętnie która wersja Chopard - Wish Hypnose - Lancome Miss Dior Cherie Escada Desire Me Euphoria Blossom, V. wang - Princess Ck - in 2 U + coś z ciasteczkowych zapachów - śmietanka, wanilia, itp ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Więc co powiedziałabyś na 3 ml Miss Dior Cherie edp. i 3 ml Niny Ricci? ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety, Artdeco i EDM Wet Sand to pełnowymiarowe produkty, w oryginalnych opakowaniach, chciałabym je wymienić na coś podobnego..
Za mini Avene + ArtDeco mogłabym chcieć 8 ml Niny, ale nie wiem czy Tobie by taka wymianka odpowiadała..
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
Rozumiem. Stellę mogę oddać z flakonem, ale niestety nie za Extraordinary. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czyli ArtDeco i miniaturka Avene są Twoje, za 10 ml Niny
![]() A za Wet Sanda szukam czegoś tak jak on - nowego, nieużywanego (np.miniaturki perfum), co do niego niestety jestem strasznie wybredna - nie muszę go oddawać, może siedzieć i czekać w zapasie ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Baltic Amber oraz Laura za tusz clubbing oraz za Tołpe borowinowa płyn do kapieli 1 buteleczke i 1/2 drugiej Co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Z tych rzeczy nic.. ale może skuszę się na 6 ml jakiegoś zapachu za Wet Sanda.. (Artdeco+Avene za 10 ml Niny - bez zmian)
![]() Może Miss Dior EDP.. albo Jette Joop Dark Sapphire 3 ml + 3 ml Miss Dior.. co o tym myślisz? ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Faktycznie chyba wolę 6 ml Miss Dior Cherie EDP ![]() A więc 10 ml Niny jabłuszka i 6 ml Miss Dior EDP za EDM - Wet Sand + Artdeco cień + mini Avene 5 ml ![]() Jeśli wszystko się zgadza zapraszam na pw ![]()
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
Dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej to znowu ja
![]() Może masz jakieś konkretne zapachy które Cię interesują a ja poszukam w zbiorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A zapachy: czekoladowe, waniliowe, jadalne zapachy Sephora Brown edt Avon Extraordinary edp Wenge Comme des Garcons (Guerilla 1 i 2, Play, Carnation, Cdg2 oraz masa innych CdG) Neonatura Cocoon YR Rose Absolue Mandragore Hypnotic Poison Elixir Midnight Poison Elixir może coś z niszowców itd Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-10-12 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
mam nowy balsam tołpy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Czekam na Ragnarok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ten z Twojej wish, wygładzająco ujędrniający
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.