|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Fascynatory i opaski-nieznośna pasja tworzenia.
Witam Was dziewczyny,
nie wiem czy w dobrym wątku zaczynam się udzielać bo do tej pory nawiedzałam tylko forum biżuteryjne.Jednak od pewnego czasu ogarnęło mnie inne szaleństwo ![]() Efekty poniżej pozostawiam Waszej ocenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fascynatory i opaski-nieznośna pasja tworzenia.
Piękne prace, i jeszcze piękniejsze zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Piekne! A najbardziej podoba mi się grzebień, cudny
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
same śliczności, a kto jest na tych zdjęciach,jeśli ty to zazdroszczę urody
ta opaska jest cudna https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1323638540
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja się wyłamię z tych pochlebnych opinii - owszem, stylizacje i zdjęcia ładne, ale większość projektów przeraża - elementy są za duże, kwiaty pozwijane (wybacz) jak naleśniki - na modelce to wygląda jakby coś na niej "usiadło", a nie jak ozdoba... Przemyśl kwestię proporcji.
Tylko w jednym wypadku taki pomysł jak na drugim zdj ma rację bytu - jeśli tworzysz to wszystko na scenę, a nie dla panien młodych. Na plus (nie tylko krytyka ![]() Bez zastrzeżeń podoba mi się opaska z perełkami i różami ![]() . Przemyśl to co napisałam, zwłaszcza jeśli masz masz problemy z upłynnieniem kolekcji (bo dla siebie jej nie tworzysz, prawda? ![]() Edytowane przez Aper Czas edycji: 2011-12-16 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za tak miłe przywitanie i Wasze opinie na temat moich ozdób
![]() tymczasowylogin-dziękuję za komplement,przekażę mojej modelce ![]() Aper-proporcje są zamierzone i dokładnie chodziło mi o taki efekt i patrząc na to nie widzę "pozwijanych naleśników".A już najbardziej nie trafne uważam stwierdzenie że te ozdoby są przerażające(po prostu o wiele na wyrost) ale Ty jak najbardziej masz prawo tak myśleć ![]() Na razie nie narzekam na upłynnianie kolekcji-jest nowa i musi się przyjąć a takie prace to mój styl który zamierzam udoskonalać bo nikt nie jest alfą i omegą.Ale dziękuję że mi powiedziałaś na czym stoję ![]() Zarówno tworząc biżuterię dla panien młodych a teraz fascynatory stawiam na odważne projekty ![]() A teraz parę nowości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A mi się ta kolekcja bardzo, ale to bardzo podoba, wszystko jest śliczne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Ja powiem tak, niektore prace sa nie w moim guscie i wydaja mi sie za wielkie rzeczywiscie, ale niektore akurat baaardzo mi sie podobaja i z checia bym cos takieo zallozyla na swoj slub, bo staropolski welon niestety mi juz nie pasuje ![]() ![]() Ale ogólnie super prace ![]() Te ktore najbardziej przypadly mi do gustu : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1324141133 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1324141133 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1323638540 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323638540 ![]() ![]() Chcialabym zobaczyc to na zywo wtedy moglabym wiecej na ten temat powiedziec ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() Edytowane przez EwcIaKIcIA Czas edycji: 2011-12-18 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Wiosna idzie,czas na kolekcję wiosenną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Bardzo stylowe i efektowne
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Czas nadrobić zaległości i to po raz kolejny-trochę nowości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
i jeszcze trochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawie wyglądają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Prześliczne!!!
Moja przyjaciółka miała na swoim ślubie coś takiego. Wygladała zjawiskowo. Szyk, styl i klasa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Może nie jest to ślubny i delikatny fascynator, ale akurat na lato, na plażę itp.
Nie jest mojego autorstwa, ale moich koleżanek, które robią takie cuda: ![]() Aktualnie jest do wygrania, jeśli chcecie podam szczegóły ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Nie za bardzo znam się na takich rzeczach, ale nawet mi się podobają
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.