|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Urodziny
Witajcie;]
4 grudnia chciałabym wyprawić moje 14 urodziny ;p W tym roku zdecydowałam się ze zapraszam tylko moje koleżanki. Czy macie jakieś ciekawe pomysły na zorganizowanie czasu? Ja kompletnie nie wiem co możemy robić, tak żeby zaciekawiło to moje kumpele i żeby się nie nudzic |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny
Może jakiś zabawny babski film? Lejdis na przykład.
Do tego dzień wcześniej zrób galaretki w pucharkach np z bananem, czy mandarynką, kupcie sobie lody i zróbcie babski wieczór, może z maseczkami, malowaniem paznokci? Do tego aparat, dużo spontanicznych zdjęć (na naszą klasę ).
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy co lubicie robić :P od której do której
Proponuję zacząć od tortu i ciastek, zaaranżować śpiewali "sto lat". Potem zabawa w twistera (bardzo fajna gra:P), może jakieś kalambury (na kartce malowane), potem jakaś pizza czy co tam lubicie - lazania na przykład. Po tym wszystkim najedzone obejrzeć film, wyżej zaproponowano Lejdis - może być, ja od siebie dla dziewczyny w tym wieku polecam "Angus stringi i przytulanki" ( http://www.filmweb.pl/f417531/Angus,...zytulanki,2008 ) mam nadzieje że się spodoba, życzę miłej zabawy
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym jakies zajecia oprocz filmu. Bo film to moge sobie obejrzec kiedy indziej z kolezankami. A na urodzinach chce jakos inaczej spedzic czas a nie na siedzeniu przed tv ;] Macie inne pomysly?;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

).