|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Kremy dla cery naczynkowej
Moją zmorą są naczynka z którymi męczę się od kiedy pamiętam
Zawsze mam lekko zaróżowione policzki i wystarczy że się trochę zmęczę, zawstydzę, zdenerwuję albo czasami nic nie robię i bach! Mam czerwone policzki, brodę i środek czoła co wygląda komicznie Czy znacie jakieś inne godne polecenia kremy? Wiem, że Bielenda jest słaba i nie działa cudów, a kompletnie nie znam się na kosmetykach do skóry naczynkoewj.
|
|
|
|
|
#2 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Kremy dla cery naczynkowej
Poszukaj w wyszukiwarce.
Ja używałam Avene do cery naczynkowej, bardzo fajny i maseczki-kremu Flos lek. Ale i tak żaden krem Ci tego problemu nie zlikwiduje, tylko laser.
Edytowane przez kawa_zmlekiem Czas edycji: 2012-10-06 o 16:30 |
|
|
|
|
#3 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-10
|
Witaj.
Ja meczylam sie z cera naczynkowa do 30 roku zycia. Probowalam roznych kremow, zeli do mycia, kremow na naczynka I nic. Tez mine podraznialy. Twarz mialam czerwona od rana do wieczora. Pewnego dnia moj maz zaproponowal mi picie aloesu I tak pije do dnia dzisiejszego. Twarz mnie nie piecze, naczynka zbledly I ledwo je widac. Zadnych kremow stosowac nie musze. Twarz- kolor mam taki jak dawniej. Polecam zele 100% pitne, zobaczysz ze pomoga. Magda |
|
|
|
|
#4 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- W dodatku Aloes ma działanie pobudzające krążenie, rozszerzające naczynia krwionośne. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
SPAMER
|
Nie powiedzialam ze zniknely ale sa mniej widoczne I nie czerwone a skora na okolo naczynek blada a nine czerwona. Nie brednie tylko fakt.
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Widze ze o zelach pitnych nie masz zielonego pojecia ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Jesli to jest brednia to znaczy ze cud sie zdarzyl. Nasluchalas sie od kosmetyczek I nie wierzysz w to ze cos innego niz kremy lub laser moze pomoc. Ja liscie nawet przykladam na twarz. I dzialaja |
|
|
|
|
#6 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
SPAMER
|
JAk widać nie o wszystkim wiesz i o innych leczeniach jak tylko te dostępne w Polsce . Gdybyś troszkę po świecie podróżowała to np widziałbys do czego aloes służy w innych krajach i jakim jest lekarstwem . No ale cóż nie chce sie sprzeczac - nie wierzysz to nie wierz . Nie będę nawet przekonywać . Ważne ze twarz sobie wyleczylam i nie mam problemu z rumiencem i naczynkami. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
Ja swoje wyleczyłam zabiegiem laserowym i metodą blend-termalną. Kilkanaście minut i cera bez żadnego widocznego zaczerwienienia. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja szukam jakiegos kremu na noc na naczynka na chwile obecną. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.

Zawsze mam lekko zaróżowione policzki i wystarczy że się trochę zmęczę, zawstydzę, zdenerwuję albo czasami nic nie robię i bach! Mam czerwone policzki, brodę i środek czoła co wygląda komicznie 

i maseczki-kremu Flos lek. Ale i tak żaden krem Ci tego problemu nie zlikwiduje, tylko laser.