|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ratownik medyczny
chcialabym sie cos o tym dowiedziec. jakis kurs trzeba przejsc? jakie zarobki? chodzi mi o Wrocław
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ratownik medyczny
Cytat:
zeby zostac ratownikiem nalezy ukonczyc studia wyzsze licencjackie na keirunku ratownictwo medyczne lub policealne studium na tym samym kierunku. zarobki różne, w zalezności od stazu pracy i ilosci dyzurów. Nie wiem jak we Wrocławiu, u mnie na Śląsku, zarobki wachaja sie od 1500- (+/-)3000. To etat, a jak sie jest kontraktowym ratownikiem to mozna wiecej zgarnąc ale taki tryb pracy wymagawielu wyrzeczen (czyt. brak rodziny) aha jesli ratownictwem zainteresowalas sie tak nagle, nie myslac o tym przez pol zycia i nie ejst to Twoim hobby ani pasja to dalabym sobie spokoj, praca jest ciezka, wymagajaca, nauka trudna i ogromna odpowiedzialnosc. Na tej pracy sie nie wzbogacisz... jesli szykasz wielkiej kasy to nie tu... p.s. chcialam dodac ze kocham moja prace i nie wyobrazam soobie innej
Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2010-01-18 o 16:41 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ratownik medyczny
widze, że koleżanka wizazanka, zrezygnowala
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.