|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bvlgari black oddam
Chcę pozbyć się zapachu Bvlgari Black; nietrafiony zakup w promocji Rossmana,
![]() 40 ml w pudelku 3 x psiknięty dla testu - ale nie chcę tak pachnieć. nie będę wybredna - proponujcie zapachy nie przepadam za cytruso- świeżakami poza tym wieloma rzeczami mogę dać się skusić chętnie jakaś odlewka Chanel 19 może być odleweczka Samsary jak widzicie spektrum duże Nieaktualne! Wymiana zakończona pełnym sukcesem! Edytowane przez marmota Czas edycji: 2009-11-28 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bvlgari black oddam
Witaj
![]() poza wątkiem moge zaproponować odlewkę któregoś z interesujących Cię zapachów.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a może interesuje Cię Tresor edt 40 ml z 50 edt swieżutkie mam kartonik?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
lilmary - dzięki nic nie znalazlam
Gosiu197 - po przeczytaniu na kwc jestem bardzo zainteresowana Amariage - jezeli podtrzymujesz ofertę wchodzę w to ragutko - chyba dałam się już skusić Gosi, poza tym nie do końca zrozumiałam - czy proponowałabyś ewentualnie odlewkę czegoś spoza wątku - "chodzi" za mną to chanel 19 ewikonko- dzięki ale nie znam tego zapachu tresor edp mi nie odpowiada; musialabym obwąchać Edytowane przez marmota Czas edycji: 2009-11-15 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jezeli BLACK aktualny to proponuje odlewke Chanel19 w atomku 40ml. Do tego jakieś próbaski np. Kenzo Jungle, Opium limitowane
![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dogadałam się z Gosią i oczywiście bez Jej zgody się nie wycofam
ale ponieważ Rapsodia wydaje się zainteresowana miałabym następującą propozycję oczywiście jeżeli po pierwsze Gosia się zgodzi po drugie urządzałoby to rapsodię Gosia 20 ml Black - za Amariage bez błyszczyka Rapsodia 20 ml Black - za 20 ml chanel 19 Oczywiście jeżeli Gosia ma coś przeciwko to zostajemy przy wcześniejszych ustaleniach pacta sund servanda, jeżeli Rapsodii nie urządzałby taki wariant też nie narzucam No pozostałby jeszcze problem której zależy na flakonie podobnie, jeżeli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mi to jak najbardziej pasuje
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wobec tego czekamy na to co powie Gosia;
Jeżeli chodzi o atomek to mam 22 ml ze wspólnych zakupów od Gwaihally (ewentualnie 2 x 10 ml) Zresztą to dogadamy o ile Gosia zgodzi się na taką modyfikację. Jeżeli o mnie chodzi to mogę Ci wysłać perfumy i drugi pusty atomek a Ty go napełnisz, ale nie dzielmy skóry na niedżwiedziu ustrzelonym przez Gosię ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jasne ze poczekamy
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne, ja się zgadzam na 20 ml ,ale ponieważ oddaję perfumy w oryginalnej butelce, to prosiłabym o Black też w orginalnym opakowaniu. Może tak być dziewczyny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Doskonale! Dzięki Gosiu za zrozumienie
Z Rapsodią już dogadałyśmy się co do atomków Wobec tego wymianka wygląda następująco 1)Gosia 20 ml we flakoniku, w oryginalnym pudełku za Amariage 2)Rapsodia 20 ml w atomku typu flądra za tyleż samo Chanel 19 Wobec tego proszę Rapsodię o adres na PW. Perfumki wyślę do Was we wtorek jak odpsikam dla Rapsodii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Fajno że Gosia się zgadza, pw poleciało
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie
![]() ok, juz doczytalam, ze wymienione ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-11-15 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Gosiu wielkie dzięki za udaną wymiankę w przesympatycznej atmosferze.
Z Rapsodią stanęłyśmy w obliczu problemu pt Poczta Polska. Wiem, że do piątku moja przesyłka nie dotarła. Szykuję się do złożenia rekalmacji na poczcie ale może jeszcze należy uzbroic się w cierpliwość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Do Rapsodii też doszło, mimo kłód rzucanych pod nogi przez pocztę. Marmoto bardzo dziękuję
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zgadzam się, nigdy więcej Inpostu- 3 tygodnie szła zwykła przesyłka, to ja dziękuję
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.